Skutt och hopp, snopp på topp.

Rimmar min rubrik?! Hittade på den alldeles själv så om den rimmar är jag väldigt stolt :) Brukar inte höra när saker rimmar och när det inte rimmar. Borde söka läkare för detta. Men har inte tid nu. Idag slutade vi 11.25! Såna dagar i skolan är fan bäst. Åkte då hem till Mari och gjorde amerikanska pannkakor. Alla vi barn hade varit hungriga hela dagen och var sugna på såna goda pannkakor. Så det fick de bli! Filmade liite NO-film. Åkte till återvinnigs stationen med Mari och filmade på ölburkar. Sen åkte vi hem. Trevligt! Fortsatte filma och några timmar senar gick jag hem för mitt huvud dunkade. När jag kom hem skrattde jag åt mina föräldrar, kollade på toppis modellis, gjorde lite SO och nu sitter jag och är psykolog för Elin. Hon har ångest. Eller bara homosexuell som Lill-Eriks marsvin. Tror mer på ångest. Det är så typiskt Elin style! Mähäh nä, nu ljög jag igen :)
Puss!

Vi var två i ett hotell rum och hade nog stökigast, kom alltid sist till samlingen, men HALLÅ?! Vi var ju faktiskt TVÅ på ETT BADRUM!!!

Linnea posen!
Haha, men nej?
Linnea är mycket sötare i posen :)
Älskar när hon gör den haha :)

Imorgon är det ingen engelska för alla 6:or ska komma och besöka skolan. GÖTT! För fyra år sen, när vi hälsade på skolan (usch vad längesen!) kunde Elin allt för att hennes syster gick i A-laget. Kommer ihåg att jag, Elin, Nattis och Linnéa inte orkade springa till bussen så kom typ en kvart försent. Var redan då cool! På vägen bestämde vi lite coolt att vi skulle skylla på bussen, att den var sen eller något sånt. Men när vi kom dit sa alla fyra lite försiktigt "Förlåt att vi kom försent..." Och ingen vågade säga något. Rena rama mardrömmen att börja högstadiet ju!
HÖGSTADIE PERSONERNA!!!


Femton kroner till Jyrkis imorgon. Det är ett hot.

Idag är det söndag. Om exakt en vecka är jag i ett varm land och har det extremt bra. Det är fan min familj värd! Imorgon är det måndag och jag tror inte att vi behöver ha någon NO. Eller så säger vi att vi inte behöver det, då slipper vi nog :) Just nu dampar jag med folk på msn och facebook. Hoppas att några i min nya klass till hösten har samma humor som mig. Annars hade det varit jobbigt. Men man ändras ju så mycket under sommaren. Så vem vet, till hösten kanske jag inte har någon humor kvar :) Man kan ju alltid hoppas på det!
Jag trodde inte jag hade skickat mitt psykologi arbete till Stefan i fredags. Men så fick jag ett mail idag som stod att det var skickat. Typ sju gånger. Väldigt trevligt för han :) haha.
Puss!

Bild från förra sommaren :)
Jag och David planerar detta årets sommar.
Jag längtar! :) Thihi

Äckliga små tönt-fjortisar...

Idag är det morsdag. Mamma ska få två lukt-ljus av mig. Ett luktar äpple och de andra luktar barn tuggummi. Vet inte om vuxna gillar den lukten. Asch det gör hon säker! :) Vi ska ställe lukt-ljusen vid ett jätte fint kort. Det har jag bestämt. Ljusen brinner i artontimmar. Tur det för då kan de lukta både äpple och barn tuggummi länge.
Igår vaknade jag och började plocka undan kläder som jag vill ha till Turkiet. Far på lördag, iiie!!!! Kastade massor med kläder till barn som behöver dom bättre än jag. Hittade ett par Lee jeans som passade men var alldeles för mörka till sommaren tyckte jag. Mamma tyckte det var onädigt att kassa dom, men asch! Jag är faktiskt sexton och får bestämma själv :) Sen smsade Linnea och tyckte att vi skulle åka till maxi. Det gjorde vi. Så när vi hade gått där en stund sa Linnea - "Men här ska vi inte Anna" Så vi gick ut från maxi igen :) Haha. Åkte till stan och mötte upp Elin. Köpte present till mamma och sen åt vi på paprika. Där var det en jobbig unge som pratade konstigt :) Kollade lite affärer men ingen var direkt ute efter något så vi åkte hem. Elin dampade på en liiiten person som inte borde hålla på med sånt dumt. Usch på sånt! Elin och jag gick och mötte Linnea igen och mitt på vägen hittade vi något riktigt roligt! Haha roligt och roligt... Vi hittade en söt liten kattunge typ :) Den var typ lika liten som en liten ask. Hm... Elin sparkade på den och sen tog upp den. Nej nu ljög jag. Men vi sprang typ förrbi den bara :) Mötte Linnea som var extremt glad för ingenting. Man bah OKAAJ... Gick till ett jätte fint berg med fin utsikt över havet och landet. Var typ där i en timma och pratade bara :) Mys. Gick sen hem till mig för det var extremt kallt! Vi tre hungriga barn. Mest Elin, hon hade ju inte ätit på hela dagen och klockan var typ elva. Så tryckte i oss mat och gjorde sen popcorn med saft. Somnade nästan framför Forst Gump. Borstade tänderna länge och somnade nästan igen. Mys!
Nu blir det frukost med familjen. Pappa skriker det i alla fall. Godnattt
Puss!

Så här långt hår ska jag skaffa mig efter Turkiet!

Sommarlov - Ja tack,




Nu är värmen nästan här. Skolan är skit, men asch! Elin skickade något på msn som räknade ner hur många dagar, timmar och minuter det var till sommar lovet. Bara tjugoen dagar. Snart bara tjugo. Det är ju ingenting. Blir max tio jobbiga dagar kvar och vipps! Så är det sommarlov. Egentligen ska man kanske njuta nu i slutet med klassen istället för att klaga hela tiden. Det hade ju varit mycket bättre. Får väl ta och tänk på det. Tänk vad mitt psykologi arbete påverkar mig. Happy face!
Nu borde jag sova, men det behöver jag faktiskt inte. Ingen kan tvinga mig, mohaha!
Fast jag är väldigt trött, sadface. Så kommer säkert sova när som helst.
Fudch!
Godnatt världen.
Puss!


Bra jobbat.

Jag försöker vara duktig. Jag försöker skriva på mitt so-arbeta. Men nä. Det är så svårt just nu. Istället töntar jag mig med en tönt på msn. Mys.
Idag slutade min klass typ halv tolv. Det är nog bara för att vi är bäst :) Nä, nu ljög jag. Vi skulle filma en svensk film och en anonym film om "benen". Det gick väl sådär. Som planerat med andra ord. Trevligt trevligt. 
Nää, nu måste jag göra något vettigti i mitt liv för en gångs skull! 
Godnatt 
Puss!

Den gröna pricken i mitten av bilden som flyger. Det är en Lisebergs-kanin-flygballong. Nice!

Benen. 




På onsdag är det nog spelning. We hope so. Då ska vi fan vara bäst. YEAH!  


Grillning med mys.

Hej hej och fruktansvärt mycket hej. Det brukade Linnea säga för ett bra tag sedan. Mys.
Igår blev det grillning hos Timmy, sen hämtade vi Daniiel och åkte till stranden och åt tårta, Daniel fick Borat dräckt så han provade den, sköldpadds racade med Ellen, Kastade tårta i havet, kollade på en konstig gubbe, gjorde en stor bög-hög medmera. Väldigt trevligt :)
Idag känns det som sommarlov. Skönt väder och trevlig dag. Längtar som tusan. Och om bara tretton dagar far jag till Turkiet. Längtar som tusan!
Puss!

Happy face!!!

Jag undrar vad dom kollar på egentligen.... Haha :)

Glassbilen! Köpte fin tårta till Daniel. Bara 149kr. Jyrk betalar.... Haha

Ellens extremt snygga tröja som blev köpt i Buddis! :)

Trygg-hansa-Göteborg

På en sten vid ett hav. Mys.

Batteriet dör inom kort så kan inte fixa mer bilder. Godnatt världen.

Grillning på högnivå!

Ska grilla med snelt folk snart. Hämtar Mari med moppen tio i. Mys. Då far vi till Timmy-boy och fira Daniel. Han fyller sexton. Trevligt. Såna här dagar är övertrevligt trevliga :) Om det fanns en Gilla Knapp på min blogg skulle jag hoppat på den nu :)
Nu måste jag hämta extra hjälmen till Linnea. Det är ju viktigare än luft och vatten!
Puss!

Henry ler när andra rynkar pannan.

Min paj jag lagade blev jätte god enligt mamma och äcklig enligt Niklas. Men han är ju sjuk så han förstår sig inte på sånt där. Stackarn. Efter vi ätit åkte jag försiktigt till Willy's med min huvudverk. Köpte karameller. Sa hej till några barn som kollade på min moppe. Åkte hem och kollade på Talang. Lugn och skön dag. Behövdes nog en sån fredag när man är smått sjuk själv.
Imorgon är det sista gången på Mini-tennisen för denna termin. Tror inte någon av alla barn kan mitt namn. Men asch, jag gillar att bli kallas fröken. Då ska vi leka massor med lekar, för det gillar jag. Det gör nog barnen med. Vi får hoppas på det :) 
Ellen ringde mig förut och frågade vad jag lagt hennes rakhyvel. Jag berättade att den låg i den vita rocken i hennes utklädnings låda. Hm....  Den bara hamnade där!
Elin berättar om hennes roliga farfar. Jag skrattar. Han är allt rolig han.
Just nu önskar jag att jag kan flyga. Då hade flygit. Långt som fan. Och så önskar jag att medicin finns till allt dumt här i livet.
Puss!

Anna som är sjuk, inget smink och solbränd. YEAH! haha! Tröttjävel!

Barn i buddis :)

Skulle lägga upp mer bilder, men är så otroligt trött så jag skippar det.
Godnattt världen.

Pajad fredag.

Hejsan. Idag är det fint väder. Mys. Igår så frågade jag Linnea om jag hade feber. Hon rekommenderade att jag skulle ta tempen och kolla. Och mycket riktigt hade jag feber. Ensam hemma och inte orkar gör något är jobbigt. Mamma jobbade, pappa är inte hemma och Niklas var hos Emilia. Så jag ringde hem Niklas så han skulle tahad om sin lillasyster. Snäll storebror jag har :) Så ingen skola för mig idag. Mamma gjorde någon häxblandning på hallon och banan. Hm... Gott i alla fall (y) haha. Somnade i solen så tror jag fått lite färg. Vi kan ju alltid hoppas.
Nu ska jag gå och göra paj. Mys.
Puss!

Ellen och jag på mitt och Elins lilla hotellrum. Blink blink haha :)

Spex på en torsdag, hej hå!

Hejsan. Idag är det tjugonde maj och solen skiner som bara den. Otroligt skönt! Trodde aldrig att den skulle hitta hit till gbg igen. Men det gjorde den. Mys. Idag var det syslöjd och sen spexfoto. Efter det slutade vi. Skönt! Åkte hem till Mari och åt plus hämtade filmkamera. Åkte med moppen sen till Ellen-bus. Där spelade vi in våran svenska film. Jag är nog världens sämsta skådespelare. Skrattade och sprang runt i klackskor när jag var en tjock gubbe med rynkor. Men var tvungen att vara längre än Ellen, hon var ju tanten i huset. Filmade, filmade och filmade. Blev tjugo minuter film, men var typ bara tre minuter som vi inte skratta på. Bus-barn... Vi tänkte ha en extremt duktig helg och filma på lördagen. Tror jag i alla fall. Fast inte Elin. Hon ska nog ha väldigt kul i värmland. Lyx! Förut när jag skulle skriva lite på mitt so-arbetet så somnade jag! Mitt på golvet i mitt rum. Satt i min säng och skrev och vipps vaknade jag på golvet av ett sms. Minns inte att jag la mig på golvet ens. Kanske flög dit i mina drömmar. Kan ju alltid hoppas på det :) 
Ursäkta mina små vänner, fiender, grannar och hästar för att jag varit riktigt piss sur. Orkar inte vara på bra humör nu. Funderar så mycket på allt jobbigt. Det är inte lätt när det är svårt.
Godnatt.
Puss!

Spexfoto! :)

Kommunist - Javisst!
Alla tjejer i klassen på översta och understa kortet. Det är najs-majs :)

Slitna kommunister hej hå!!

Klassresa till Budapest. Normalt? Mycket normalt.

Hejsan. Idag fyller jag år. Gammal och gaggig. Mys. Det är ju aldrig fel med lite födelsedagar då och då :)
Idag kom också min klass hem från Budapest efter extremt roliga dagar! Har inte skrattat så mycket som jag gjorde då på riktigt länge.
Började med att vi åkte i fredags till säve flygplats. Efter två timmar var vi alla äntligen inne i flygplanet. Skrek, sjung och dansade på flygplanet så alla vi inte kände tyckte nog att vi var jätte jobbiga. men asch, man lever ju bara en gång :) Kom fram till hotelet efter typ tre timmar. Då visste vi att tjejerna skulle sova tolv styckna i ett rum och två i ett annant, för att alla inte fick plats. Stefan och Jack "lottade" om dom två mobbade platserna, och självklart skulle det rummet gå till mig och Elin. YEAH! Haha, men var faktiskt bra trotts allt :) Fick ju tv och bestämma själv när vi ville duscha. HA! :) Åt tre rätters på kvällen och sen utforskade vi hamnen. Mys :)

Väntan på sääääve.

På flyget gött!

Suddig men snell.

Typ Sverige där nere. Göteborg. Ja. Det måste de ju vara :)

Hotellet!!!1111

Samma dag på kvällen. Vissa gick till donken för att de var hungriga. De andra barnen fick roa sig själva. Som bli hotade av en vakt att hon skulle ringa polisen om vi inte gick :)

Tjej-bög-gänget utanför ett fint slott :)

Andra dagen. I lördags alltså. Då skulle vi på någon busstur som visade runt budapest. Trevligt trevligt. Tanten kunde lite svenska för hennes son var dansk. Eller något sånt. Lyssnade inte så mycket. Men hon tjötade hela tiden om "Ett annat världskrig". Det visste vi Svenska inte om. Eller vissa :)
Sen blev det bad på något badhus. Stort, och påminde av Skara Sommarland, fast innomhus. Mycket trevligt :)

Bus-barn.

Vi får sitta längstbak i bussen!

Elin och jag uppe på någon staty. När man är turister får man göra vad man vill! :)

Tänk om vi skulle ramla ner..... :)

ÄLSKAR DENNA BILD SÅ OTROLIGT MYCKET!!!!
Skulle egentligen bara ta kort på den playboy grejen för jag tyckte det var så fult. Så kommer två poliser. Haha! Stackarna, de vet ju knappt att de lever...

Buss i vattnet. HALLÅ?! :)))))

Tycker bilden är så fin. Speciellt när ingen kollar in i kameran. Ser ut som om dom är inklippta. Thihi.

Söta barn på trappan.

Fem barn framför Budapest stad.

Kommuniism klass!

Tredja dagen, i söndags blev det sovmorgon till nio. Behövdes nog för alla. Särskilt för vissa som sprang runt i korridorren och släpade lik till olika dörrar. Hm.... Sen med bussen till något shopping center, 600 affärer. Mys. På kvällen blev det fin restaurange. Läskiga franskmän, skratt och citron servetter, det var den kvällen det. Haha :)
Och på tolv slaget kom hela klassen mot mig och sjung och gav mig presenter. Vilken gullig klass jag går i :) Killarna deckade typ vid två medans tjejerna var uppe nästan hela natten. Jävla veklingar som killar. Orkade inte riktigt dygna, sov ungefär två timmar med David och Linnea medans Elin dygna själv. Känner mig hemsk som inte var vaken med dig Elin. Du överlever :) Haha.

Elllllllen!

Trötta, men glada. Höhö :)

Gap och skrik sjukan!

I en hiss påväg till några grottor. Scary!

Här hoppar jag och Elin på vårat rum. Vi fick nämligen göra precis vad vi ville. HA! :)

På den fina restaurangen. Elin och Jack. Coolingar.

Marii och Linnnnnea :)

Stefan och biff-David. Och Torlief i blått :)

Vi gillar att ha servetter i munnen på restauranger :)

Hej ho, let´s go!

Röd tunga och klara tankar :)

Skutt å hopp! Ser ut som jag har en baby i magen, men det har jag inte. Davids otroliga snygga tröja!!!

Blir man utekasstad så blir man :) Haha. Nästan så i alla fall.

Haha! Kan inte sluta skratta! :)))

Den sjuttonde maj, alltså idag, åkte vi hem. Packade runt fyra imorse så det ändå som gjordes var att äta äcklig frukost innan vi alla åkte. YEAH :) Somnade till i någon sekund och upptäckte att vi var framme. Skönt! :)

Myyyys,

COLA!

Tihöhöh :)

Nu ska jag sova för jag dör av trötthet annars. Tack alla goa människor som gjorde denna restan så rolig :) 
Godnatt världen.

Budapest, here we come!!!

Hejsan! iiiiie! Snart drar jag och hämtar Elin och sen till säve flygplats. Har aldrig åkt därifrån heller. Myyys. Allt är nog nerpackat, det får vi hoppas på. Ska bli riktigt roligt :) På flyget vill jag göra något kul. Typ springa runt och skrika att planet är trasigt till folk som aldrig flygit förr. Det skulle vara roligt. Ska fråga Jack och Stefan om jag får det :)
Fick precis reda på att jag fått sommarjob. På Bylycke Ridklubb. Familjen skrattar åt mig. Jag gråter. Mamma hade drömt att jag skulle jobba på ett stall för några veckor sedan. Läskigt. Det blir nog bra ändå, får ju penagar :) haha
Jaja, nu måste jag springa.
Puss!

Early in the morning!

Hejsan. Om bara några timmar sitter jag på ett flygplan till Buddis med klassen. Tyckte det var jätte längesen jag flög sist. Men det vare inte. Flög i höstas, men bara upp till Piteå :) Men det tar ungefär samma tid till Ungern. 
Idag har jag inte gjort ett piss. Har suttit vid datan och tänkt skriva klart teknikarbetet. Det är ju faktsikt tanken som räknas :) Så lite duktig har jag ju faktiskt varit. Men har faktiskt tränings cyklat lite för jag kände mig så äcklig så var illa tvungen. Mys. Har legat på en sån spikmatta jätte länge, så hela ryggen är röd och känns solbränd. Har hört att det bara är bra. Men man vet ju aldrig.
Men ska sova nu, ska upp nio imorgon för att packa klart det viktigaste. Man vill ju inte glömma det liksom. Eller kanske.... Nä. Nu ljög jag igen. Godnatt.
Puss!


What will we do with a drunken sailor?
What will we do with a drunken sailor?
What will we do with a drunken sailor?

Early in the morning!




Allt låter så smart.

Hejsan. Nu har jag nästan packat klart. Fattas bara det viktigaste :) Jag har packat otroligt smart enligt mammi, så har en jätte liten väska. Skönt. Mamma lärde mig hur man ska räkna ut något i svenska kroner. Man tar den summan som tex en väska kostar gånger 0.0365. Då får man det i svenska kroner.
Tex om den kostar 11500 forint(?) så tar man 11500x0.0365=419.75 kr.
Smart.
Jag borde ha mvg i matte.
Fast det inte var jag som kom på det...
Men asch! Skulle ju vara kul att ha mvg i matte i alla fall :)
Puss!

Gympa dojjer,
Fin skor,
vinter converse,
vårtex.
Det är grejer de!

Sju sidor.

Godmorgon godmorgon på riktigt grov göteborska. Naah. Inte riktigt men nästan :) Min spotify kronglar och vill inte spela den musik som jag vill. Typiskt. Idag är det torsdag och jag är ledig. Alla är tydligen lediga på denna dag så då var det inte lika roligt. Men trevligt. Niklas och Emilia är sjuka och en fågel har bajsat på vårat köks fönster. Åh vilken underbar morgon! Asch! Inte ska lite baciller och mås skit stoppa mig. 
Idag ska jag packa för imorgon far vi!
Bajs.
Puss!


Den här är bara för bäst!
Ellen-söt visade mig den igår.
Haha, stackarn.
Vad har hänt med alla barn i dagens samhälle?!

Gamla men mysiga sommarbilder.

Hejsan. Nu är det fan ledigt enda tills tisdag för våran klass. Otroligt skönt! Idag var det sån "Trulsefestivalen" dag. Vi vandrings gruppen gick bara runt och undrade när vi skulle sluta. Mys. Spelade med det bandet man spelar med i skolan. Kom inte ihåg texten, så mitt i låten slutade både jag och Martina sjung. Trevligt trevligt. Blev tyvärr inte att vi i normal bandet spelade, lite synd det. För dom hade såna annorlunda trummor som min skola i höst har. Måste ju öva liksom!!!!111 
Sen åkte bög-gänger in till stan. Hela värmland skulle komma till liseberg så Elin och Linnea gick dit. Mys för dom. Jag hittade senare en tröja som jag ska ha i Buddis. Vi hoppas på värme! 
Dom har visst inte samma eluttag där sa någon smart unge jag känner. Så nej Linnea, jag kan inte ta med mig plattång. Haha sött barn. Dagens ilandsproblem.
Puss!




Gamla med mysiga sommarbilder. Åh. Nu längtar men verkligen till sommar. Men det är ju faktiskt inte så långt kvar :)
Vill bara skryta och säga att jag har fått ny busshållplats vid mig! Trodde att denna busshålplats var för mobbad för att få en ny, men icke! HA! :)
Äntligen något man kan skryta om här i livet.
00:00
Önska dig något.
Det gör jag.
Som fan.


Kalla mig.


Gillar denna bild på något konstigt sätt.
Mackaroner på marken,
ett nytt paket smör,
frysta kötbullar
och tändstikor.
Man blir ju lite smått stolt.
Imorgon är det sovmorgon. Börjar tio! Då ska vandrings gruppen bara kolla på band och chilla som grisar.
Fick reda på att vårat band ska spela imorgon med. Hoppsan! Nej men det blir nog roligt. Slutar två och sen på fredag åker klassen till buddis!
(Budapest, huvudstaden i Ungern)
Extremt roligt.
Men ska försöka sova nu I think.
Puss!

Tankar från huvudet #1

Hejsan hoppsan lillebror! Har alltid viljat ha en liten lillebror. Som är typ två eller något. Men han får inte bli äldre och jobbig. För då vill jag inte ha en lillebror. Men det är ju lite svårt. Barn växer ju så snabbt i den åldern...
Nä. Nu vill jag nog inte ha en lillebror mer :) Tänk att inte vara yngst i familjen längre. Det är ju hemskt! Och förresten finns det inget ledigt rum för honom. Synd där min lillebror.
Men sen när jag tänker efter så vet jag att jag har en lillebror trotts allt. Eller ah, typ. Davidberg, min barndoms vän, han är som en lillebror. Han vet inte om det själv, men asch! Det får han vara nu :) Haha!
Puss!

Mat lag nummer ett!!!

Funderat på att dygna. Ensam och övergiven. Det är ju alltid mysigt (y)
Nää. Nu ljög jag, kul är det nog inte. Men egentligen brukar jag vara trött vi denna tid.
Men sov fyra timmar förut så är pigg som en piggelin!
Mys.

Skogsmullar.

Hejsan. Klockan är inte alls mycket, men i min hjärna är den det. Jobbigt asså...
Igår skulle min grupp på elevensval vandra. Så det blev de! Alla barn hade såna stora väskor på ryggarna och vårtex skor. Modenatur, hej hå! Vi traskade lite mer än en mil, riktigt duktigt enligt mig. Träffade några Bernadotte människor mitt i skogen. Inte Carl, men några andra.
Vi alla trettiotvå barn plus två biffiga fröknar hittade tillslut där vi skulle tälta. Det tältet vi hade var för fyra stycken. Men asch! Vi gillar att vara nära varann, så vi var sex stycken i det istället! Haha.
För att hålla värmen knökade alla sig framför elden. Mys. Runt tolv, ett var jag extremt trött och det förvandlades till överskottsenergi. Satt där och försökte komma på några roliga lekar. Vi skulle leka Robinson, då det är öråd då man ska rösta ut folk. Så sa Jack att han ville rösta ut mig, men då skrek jag att jag var imun för jag vunnit den tävlingen. Tur att jag var imun liksom! :) Sen lekte vi att jag skulle komma på en färg som just symbolyserade den personen. Vissa personer kunde jag knappt namnet på. Så dom fick bli färgen svart, för att jag inte kände något. Men sen tyckte jag att jag var så hemsk, så dom fick fina färger tillslut :) Jag är snell. Blev inte många timmars sömn i natt. Men det gillar vi alla skogsmullar. Gick kortare väg hem, hur detta nu gick till... Skönt. Somnade på bussen hem, tur att jag har så snälla vänner som väcker mig innan jag ska av i alla fall. Hade ju inte varit kul att åka tillbaxs till stan igen.
Men nu ska jag sova, hej hå!
Puss!

Vi väntar på spårvagn!!!

Krigsmålning!

Glada barn :)

Piggelin!

Skogsmullar!

Tur att det inte var kallt, HA!

Myys.

Linnea skulle sova vid ELDEN! Nää... Men det var ju varmt där :)

Fiiint,

Har massor med mer bilder men orkar inte lägga upp alla.
Sextiotvå stycken blev det. Ohh najs-majs.
Jaja, godnatt världen

Blått öga, svarta tankar.

Idag är det söndag. Idag har jag sovit länge, enligt min pappa i alla fall. Vaknade nio. Då skuttade jag upp och åt frukost med pappa och kollade på mina danska grannar som hade besök. Trevligt. Sen åkte jag och mamma till frölunda torg. Där fick jag shoppat mig en klänning, en tröja till skolavslutningen, en bikini och ett par ljusa slitna jeans. Motiverade allt med att det skulle passa SÅÅ bra med bruna ben till. Så då får jag bara skaffa mig ett par bruna ben. Kanske går att köpa billigt på någon affär :) We hope so! Efter mammi och jag shoppat köpte vi massa godis tills imorgon. Då blir det vandring som gäller. Om Ellen inte kan gå så drar vi henne i pulkan som Elin och Linnea ska he med sig (i) Det gillar vi! Alice har en as bra ryggsäck som jag ska få låna. Och en sovsäck som tål typ sjutton minus. Fräckt! Då kan det minnsan bli kallt. HA!
Snart ska jag packa. Kalasbra.
Puss!
Bilder från tjejmiddag igår hos Linnea :)♥

Tattis :)

Linnea-söt.

Böghög :)

Singstar och vi tjejer vann. GÖÖTTT!

Fiiint :)

Om jag bara hade bruna ben....
Fudch! :)
Åt helvete med himlen säger Ellen.
Blått öga, svarta tanker säger Anna.


Gårdakvarnar och skit.

Hejsan. Idag började vandrings gruppen på elevensval klockan nio och slutade tolv. Otroligt skönt :) Gjorde inte ett piss, men det behöver man inte göra heller. Så efter skolan sprang vi till bussen. Nej. Vi gick. Sen shoppade Ellen och Linnea loss! Elin shoppade massa fint igår så hon ville inte slösa pengar. Och jag ska shoppa med mammi imorgon. Så vi två normala barn kollade på de andra som shoppade. Trevligt trevligt. Sen fikade vi och träffade på bloggkändisar. Eller, ah... Ellen såg någon bloggare som hon läser. Asså inte bloggaren. Utan bloggen :) Efter ungefär fem timmar i stan åkte vi trötta barn hem. När jag var hemma drack jag ett stort glas vatten och hoppade på moppen till trummorna. Efter jag spelat några komp och diskuterat om fred åkte jag hem. Hämtade då Linnea, Elin och Mari på moppen. Typ. Vi bestämde oss för att fara till David. Så åkte dit och dampade lite på allt möjligt i lilla stugan. Myys!
Puss!

Fruktansvärt mycket skor provade barnen idag. Trevligt!

Fika bör man, annars dör man!

Kaffe-choklad sak. Mums.

Extremt söt klänning!!!!111

Jag gillar att det inte är i fokus :)

Men nu ska jag sova. Jobb imorgon med mini och mellan ungar! Sista för denna termin, så vi måste ju fan vara pigga. HA!

Brustablett

Hejsan. Imorgon är det fredag och elevens val. Kan det bli bättre? Svar: Nää :) Tror att min grupp, alltså vi som ska vandra, kommer bara fixa upp tält, sova och äta. Det är ju alltid trevligt :) Nej men mer kan vi ju inte göra. Fan vad gött i så fall. Vi ska gå typ två mil hörde jag Affe säga. Men den pöjken ljuger ju så mycket. Vi kommer säkert bara tälta i Elins  och Ellens rondell. På det plastgräset. Det hade ju inte varit fel.
Idag har Mari bjudit mig på glass på glassbaren. Hennes mamma sa att hon skulle det för att hon får åka med mig på moppen. Väldigt snällt av mamman och Mari thihi :) Sen repade vi. Duktiga barn. När jag kom hem sen så städade jag mitt rum. Extremt duktigt barn! Sen så åkte jag mammi och pappi och spelade golf. Eller vi slog bara några hinka, men same shit! Mycket trevligt :) Slog faktiskt hundratjugoåtta meter. Var bara tvungen att skriva :)
Bajs.
Puss!

Idag har jag fått det nya spotify.
Elin säger att det inte är någon skillnad.
Men jag tycker det är svårt ändå...
Jaja,
DET LÖSER SIG!
Precis som livet gör.
Och brustablettet.

Heja Abbe.

Hejsan. Just nu önskar jag att jag hade massor med pengar. Eller det kanske man önskar sig hela tiden, men just nu vill jag ha det som mest. Då skulle jag muta alla lärarna så jag skulle få MVG i varje ämne. Skulle vara sååå skönt :) Idag var det NO nationella. Va fan?! Ska man ha nationella i det med? Svar: Ja.. Men jag var helt borta hela provet. Tänkte på allt annat utan NO. Typ varför jag är tjej, hur lång är man om man är normal, varför stolen jag satt på knakade om man rörde sig och varför Erik skrev så konstiga svar. Nej. Det sista ljög jag faktiskt. Såg ingenting vad Erik skrev, han skrev alldeles för litet... Jaja. Har man inte "pluggat" så går det som det går. Men vissa MVG-barn tyckte till och med att det var svårt. Så det gör inget. Asch, om man får IG på skiten gör det inget.
Det löser sig! :)
Men rätt skön dag ändå. Inte gjort något mer än det. Mys.
Snart ska jag på öppethus på min skola. Säger att det är min skola för att jag gillar den. Där ska jag gå :) Men på socialmedicinska vårdnads programet eller barn och fritid tro. Det är frågan. Eller omvårdnad och bli brandman som Sebastian :) Då kan vi rädda folk tillsammans. YEAH!
Puss!




Fembot - Robyn. 1:01 - Jag älskar dig.
Elins favorit låt nu :)

Förvirrad men lite smått lycklig.

Hejsan. Jag sitter här och är jätte förvirrad. Elin snackar om att le. David fjäskar för ingenting. Linnea är helt borta och min magen försöker prata med mig. Är otroligt hungrig. Mys.
Idag när alla barn i klassen skuttade runt i klassrummet, så hade vissa skrivit olika saker på tavlan. Sånt man gör när man är ungfär nio eller så :) Haha. Så stod det Absolut senast den 28 maj! Det handlade om att pengarna till balen ska in då. Och med min dåliga humor var jag bara tvungen att trycka in ordet vodka efter Absolut. Sen skrev Ellen-bus precis under Desta bättre fest! Det var så klockrent! Typ att gud ville att vi skulle skriva det :)
Men sen när Kerstin kom så suddade hon ut det.
Jaja....
Det var kul så länge det vara :)
Puss!

SebastianElinLinneaochAvenyn.

Normal dag i våran klass.

Jag har tagit Maris iPhone!!!! Mihöhö :) fröken gör nationella med några i matte och vi andra ska göra en matteläxa. men den matteläxan är gjord för flera veckor sen. Fröken är nog lite förvirrar :) men det är bara skönt. Nu ska jag putta ut Elin från fönstret! Spring. Puss på våran braiga klass :)

När jag ska vara duktig skiter allt sig. Baajs...

Åh vad jag är arg. När jag för en gångs skull ska jobba på mitt teknik arbete, så funkar inte Word på min dator! Va fan tänker man då. Har aldrig behövt det innan, och så just nu! Fuuuck! Egentlige är jag rätt så glad, men kommer inte orka jobba på det någon annan gång. Men jaja! Det löser väl sig som allt annat :)
Idag fyller min farfar år  :) Grattis grattis. Om exakt två veckor fyller jag år. Tiden går snabbt när man har roligt. Haha. Nästa vecka på fredag åker klassen till Ungern. Fan vad trevligt! Jag längtar.
Pål pål, som man säger i Polen!
Puss!

Vi två sjutton år.


Godnatt Söndag!

Hejsan. Åh vilken underbar dag! Även fast det är söndag har det varit en fantastiskt bra dag. Först var det fotbolls träning. Varmt så man kunde vara i shorts plus t-shirt (y) Sen åkte jag och Mari moppe hem. Då solade jag och gjorde mat. Duktigt barn va :) Sen hämtade jag Elin i hennes hus och åkte till glassbaren. Då bajsade nästan alla fiskmåsar på oss. Men vi skrek så dom flög iväg :) Tur det! Efter vi knökat i oss glassen åkte vi hem till Elin. Elin hade spillt glass över hela hennes ben. På dom fina sommar jeansen också... Men det gjorde inget. Sen ville vi åka någonstans. Skulle åka till David, men han bor ju så långt bort. Sen ville vi åka till Sebastian, men vi visste inte om han var hemma. Så vi åkte till björlandakile istället. "Värmde" oss vid havet. Och precis då träffade vi David och Markus. Dom skulle äta glass och de ville inte hjälpa en unge som inte kunde öppna en dörr. Sadface...
Nu ska jag sova. Det är ju trots allt söndag och jag är helt slut.
Puss!

Linnea-söt!

Ellen-pussimuni

Elin-daahsnygg

Soligt värre!

Är helt röd, har nog bränt mig. Eller Glasbars kvinnan sa det i alla fall. Men hon ljuger ju så mycket för alla barn som ska köpa glass :)

Elin tog bägare för att hon inte skulle spilla. Var mer glass på bordet än i munnen haha :)

Tänk positivt, snart är det helg :) Mys!

Maj-barn!!!!!11

Hejsan. Idag är det första maj. Om exakt två veckot åker klassen till Ungern. Ypperligt trevligt! Hoppas på maj väder nu när det är maj. Idag blir det grillning med några familjer och sen leka med mina vänner. Bus.
Igår åkte jag Linnea Elin och Sebastian in till stan för att möta Mari Alice och Ellen. Vi bestämde oss för att kolla på chalmers cortegen. Gudarna var inte på vår sida igår, regnade hela tiden. Bajs. Elin och Linnea gav upp innan det startade, men jag förstår dom. Var hemskt där i regnet. Men vi tappra män stod kvar och kollade på 20 vagner. Sen gick vi. Då blev vi minus Mari stoppade av polisen. Fattade inte att dom stoppade oss och inte Mari! Haha. Efter det sprang vi till nordstan och köpte karameller och vindruvor. Sen blev det hem till Ellen och myste.
Trevligt trevligt :) 
Puss!

Avenyn!

Glada och borta barn :)

Bus.

RSS 2.0