Trehundratrettiotre

Hejsan. Detta är mitt trehundratrettiotredje inlägg. Hejsan hoppsan liksom! Jag målar mina naglar i ingen färg alls. Ibland syns det ändå. Lite smått coolt. Längtar som tusan till torsdag. Trodde min familj skulle åka på onsdag, men det var visst torsdag morgon klockan fyra som vi ska åka. Skönt. I alla fall, jag längtar! Vill ha sol och varmt vatten. Om jag blir lite brun skadar ju inte det heller.
Nu ska jag knarka lite tabletter så jag blir frisk i halsen. Tur!
Puss!

Min bror åkte sån där grej när vi var i turkiet 2004, är fortfarande lika imponerad att han vågade.

ha en bäst lördag, :)

Tysk. Tyst. Svensk.

Hejsan. Här sitter jag, i mjukisdress och lyssnar på Kentis. Borde egentligen ta på mig riktiga kläder och brumma med moppen till Jyrkis. Där ska vi säga hejdå till Daniel. Han ska till Tyskland och bo där i typ tre år. Coolt! Ett annat land :) Dock är jag inte på humör att umgås med fint folk. Har sovit ungefär fyra timmar hos Alexander och känner mig extremt trött. Myyys! Kollade på tre skräckfilmer, hoppade till och skrek som tjejer får göra. Inget konstigt alls, men när killar börja gör sånt börjar man ändå undra... Kom hem för inte alls länge sen, därför är jag så seg! Men asch! Är man stark kvinna orkar man allt. Tur för mig dååå.
Nu ska jag skutta in i danskarnas husvagn, fan vad nice!
Puss!

Modenatur!!!

Gitarrer & bas, trummor & hat.

Godmorgon godmorgon. Klockan är rätt mycket men asch, sommarlov säger man om någon undrar :) Jag är extremt sugen på att åka upp till Piteå just nu. Träffa släkt och vänner är ju aldrig fel men just nu är de Piteå Dansar & Ler festivlen som jag skulle vilja gå på. Tänk vad roligt! Men det är alldeles försent för i år, fuuuck. Jaja, man kan väl inte få göra allt här i livet? Men nästa år kanske haha :)
Igår blev det grillning vid lilleby badet. Mari hade med sig sin gitarr så där satt vi, sjung falskt och skrattade högt. Extremt mysig kväll.
Idag är det inte fint väder så det är ju inte kul. Men planeran för idag är inomhus! (Tror det är planerat, men vem vet...) Ska hem till Alexander och titta på skräckfilmer hela natten! Åh så trevligt! Nu måste man spela cool och inte bli rädd. Enkelt för mig men svårare för andra, HA! :)
Puss!

Här eldade vi! I sanden, och man bah "OKAAAAAJ....."

Mari och Timmy-boy på berget. YEEEAAAAH!

Marshmallows grillade vi i mängder, mihihi.

Ellen, Linnea som blivit söke, Lindis, Jyrkis :)

Trevligt värre asså :)))

Hjuviks bad och sillvik.

Hejsan. Ibland undrar min hjärna varför jag sitter inne framför datan när solen skiner på himlen. Men min hjärna kan lugna sig! Vaknade halv nio att någon idiot ringde från Tjörn och väkte mig. Men nu i efterrhand tackar jag nog David i alla fall :) haha. Tvingade Ellen upp ur extra sängen, (efter bion åkte vi till mitt hus och åt grillat och kollade på animal planet tills vi somnade), åt frukost och tog moppen till stranden. Där somnade vi om tills någon elefant hoppade där vi sov. Då vaknade vi, sadface... Solade och badade. Kallt men värt! Hem och duscha och sen till stan med Linnea och köpte present. Och nu är jag hemma. Skönt. Ikväll, runt nio, blir det nog att Linnea eldar upp stranden :) Men nä. Vi ska bara göra en eld (inte stor enligt Linnea, men man vet ju hur det brukar sluta..) och grillar lite. Sånt där mysigt man gör på sommaren. Perfekt!
Puss!


Dom dimmiga dagarna.

Hejsan världen. Om tio minuter ska jag möta Ellen-bus. Ska man skratta eller gråta? SKRATTA!! Är så sugen på att skratta. Du vet sådär jävla mycket skratt som man inte kan stå upp. Ja. Det ska jag göra sen.

Idag har jag klippt och slingat håret.
Frisören - Hur blont vill du slinga?
Jag - Öh... Typ som Lassie. Om det går. Ska bara hämta han och visa haha :)
Frisören - (Kollar lite nervöst när jag rotar i väskan)
Jag - (Visar Lassie med en glad min) Typ såhär blont i utväxten, eller går det bra? :D
Lassie är fan bäst!!!
Puss!

Skisser för sommaren.

Hejsan. Igår åkte jag, Ellen, Linnea och Alexander till Tobbe i kungälv. Pappa skjutsade oss för annars hade det tagit en och en halv timme med buss. Och hur kul är det? (Svar-) Inge kul. Så igår skuttade vi runt i hans trevliga hus. Är så dålig på namn, men andra barn var också med. Trevligt trevligt. Och när de var som trevligast råkade jag förstöra en låda eller var det var. Usch! Fick ångest för det hela kvällen. Men penagar har jag nu så det är bara att betala Anna! Sjung som galningar och sen skutt och hopp på två lekplatser. Precis som bara barn får göra. Bus! Lämnade tre popcorn paket i köket innan vi gick. Känndes bäst så. Sen runt två hämtade Alexanders syster oss. Snel syster. Alexander bjöd på bilar, i en bil, ha ha.
Och va fan är detta för väder?!
I juli får det ju bara vara sol.
Men asch, snart drar man till Turkiet på fem stjärnigt hotel och all in clusive så det får väl vara okej. (Skrytarn, I knooooow) 
Puss!
 
Vi hade tappat bort våra vänner på kent. Såååå.... Lite längre bak i publiken men asch, vi hörde ju vi med (y) Haha.


Gasen i botten, virvel i tanken.

Hejsan. Idag är det lördag. Det betyder att man får göra vad man vill. Nästan. Så idag ska jag till Kungälv. Kungälv av alla ställen tänker man då, men dit ska jag och några av mina vänner. Mys! Ellen ska bara hem från landet. Gasen i botten, virvel i tanken! Sen sticker vi nog.
Igår var det gryorna. Vissa väntade på andra i ungefär två timmar. Haha stackars barn. De frös för de hade ramlat i vattnet. Smart! Cyklade hem försiktigt med Mari och somna som en sten. Skönt.
Nu ska jag göra något viktigt! Hm...
Puss!

Så himla tråkigt att ta en bild på sig själv. Men vet inte vilken jag ska välja. Lite ångest faktiskt. Asch!

En mil.






Idag har jag vaknat tidigt, stavgångat en mil med Ellen, duschat, städat mitt rum och ätit lax. Jaa. Inte så mycket mer. Skönt det. När jag städade hittade jag mitt favorit data spel som jag verkligen älskade som barn. De ska jag spela. Sen ska jag till grytotna med barnen. Om det blir så dååå. Har ingen aning om när men men. Tur att dagens ungdomar använder sina mobiler så mycket så man kan nå dom lätt!
Nu - 90-tals dataspel!!!!
Puss!

Très bien, je ne comprends pas la langue...

Ja... Rubriken säger allt. Och nej, jag har inte översatt på google translate som man kan tro. Snel hest :)
Idag är det någon dag. Man behöver faktiskt inte veta vilken dag i veckan det är när de är sommarlov. SKÖNT!
Igår vaknade jag upp i Ellens trevliga rum tillsammans med henne och Linnea. Hm... Ja. Carl hade grillkalas och grillade i massor. Vi fick vara med men skippade grillningen. Trevligt. Mycket trevligt. Linnea gillade tydligen inte Martins tänder så hon slog ut dom. En rak höger va fäään!!! Av en tjej, thihii. Skuttade runt i huset och skrattade. Precis som man får göra. Kvällen slutade att jag, Ellen och Isak satte oss i badkaret och Isak råkade sätta igång vattnet, så vi passade på att bada. Liiite i alla fall. Mys. Somnade till Törnrosa och vaknade av barnskrik. Sen på morgonen drog jag och Linnea hem. Eller vid typ halv fyra. Nästan morgon, hööö. Senare på kvällen gick jag och Ellen till grytorna. Där var det hästar som hoppade på oss. Ellen filmade alltihop! Älskar att hon filmer allt viktigt man bör ha på film i livet. Sen dog vi framför Arn med kladdkaka och popcorn.
Nu ska jag sov lite. Det måste man faktiskt göra ibland.
Puss!

Frukos på Ellens ballkong!!!

Älskar bilden. Ellens snygga nya tröja med, hej håå

Hästarna som hoppade på oss när vi skulle vara snälla mot dom.... sadface.

Skutt skutt, hopp hopp!!!!!


Ibland gör man rätt, ibland gör man fel. Lev med det.

Hejsan. Nu efter nästan en hel vecka är jag hemma i min trygga bostad igen. Här, där jag vet vart saker och ting finns och Här, där jag förstår vad folk säger. I värmland har livet lekt. Precis så som rykterna säger att värmland är.
Arvika festivalen har verkligen varit bäst. Minns fem band varje dag som jag viljat se. Man blir så glad i hjärtat när man kan någon låt och trallar med. Skutt och hopp och hes i halsen. Det är grejer de!
Träffade Ellen, Mari och Malin varje dag. Plus några fler vänner de hade med sig. Mycket trevligt. Robyn var en av dom bästa enligt mig, och definetivt enligt Elin. Hon hade väntat på att se Robyn live i fjorton år. Finally tänkte nog hennes hjärna och hjärta i torsdags. På Kent sen var vi helt slut och skuttade runt i vattenpölar och sjung med högt. En värmläning gick fram och sa till oss. Vi gjorde som han sa och slutade skutta runt. Fredagen gick fort men lördagen gick fortara. Träffade några yppeligt trevliga barn och var med dom hela kvällen. Ellen med stockholms gänget och jag och Elin med värmlands gänget. Såg inte Ellen eller de andra tjejerna på hela kvällen, de bara försvann. De hade kul i alla fall. Det vet jag. Jag hade tydligen myttat på som fan och sagt att jag hade brunt bälte i judo och "brottat" ner en kille i leran. Åh, jag är en så snäll människa! :) Asch, han överlever i allafall. Folk presenterade sig och namnen gick in i ena örat, och ut genom andra. La inte namnen på minnet direkt, sååå onödigt.

För några månader sedan när vi precis bestält biljetterna (januari ungefär) skickade Elin några bilder på personer som hon ville att vi skulle träffa på festivalen. Bilder som skickades var hennes kompis kompisar. Låter långsökt men vi är som vi är. Och prat som "Men vi kommer aldrig träffa dom" och "De kommer säkert inte gå på festivalen" varade i några dar. Sen glömde man liksom bort dom. Och i lördags träffade vi dessa personer!!! Hur stor är sannolikheten liksom?! Elin berättade att hon kände en person som bodde där de bodde och helt plötsligt förstod vi vilka boysen var! Eller ah, båda två hade ju kort på dom på datorn hemma haha. Dessa personer tyckte nog bara att vi var läskiga, men när vi berättade hela historien blev de nog glada ändå. Antingen kännde Elin alla personer vi var med, Eller så var hon släkt med dom. Så jävla coolt. Älskar att livet kan vara så fantastiskt ändå.
Men nu ska jag sova, har suttit på en buss i fyra timmar och försökt roat Elin och Anthon.
Puss!

Snel hest hemma hos Elins famor och farfar :)

Har verkligen börjat gilla kort som man hoppar på! Fast vi lyckas inte alltid haha :)

Elin kastar sin mobil till himlen. Och hon förstod inte varför hennes mobil dampade på söndags morgonen. Thihi.

Malin, Ellen och Elin i festival parken! Hej hå let's gåå!

Gula-Gubben va fan! Han är typ kändas i världen :)

Hon, Anna tror jag hon heter och sen något konstigt efternamn, har väldigt väldigt fin röst. Aldrig hört henne innan men man var helt borta i tankar när hon sjung. Normalt? Ja

När vi blev trötta satte vi oss och såg på tv mitt i naturen. Fiffigt!

[ingenting]

Kentis får avsluta bilderna.

Alldeles förmycket text. Igen.
Men ibland gör man rätt, ibland gör man fel.
Så ni, mina tre läsare, lev med det

Tisdags äventyr, hej hå!

Godmorgon godmorgon! Om en timma kommer min far och ska köra mig till Elin. Är inte alls sugen på att gå när väskan är tung som sten. Tror inte jag har glömt något. Fast så säger man ju alltid, och så har man glömt massa skit ändå.
P-gubbar borde det nog vara här. Fast nä. Lyssnar på högsta volym på kent och känner mig allmänt glad. Så det ska vara på ett sommarlov. Och kom igen nu solen! Stick fram under arvika och ta bort allt regn. Amen.
Puss!

Har ju bara gamla bilde kvar. Får fasen ta massa kort i värmland. We hope soooo!

Arvikafestivalen, here we come!

Hejsan hopsan lillebror! Just nu regnar det för fulla gubbar utanför mitt fönster. Tror det regnar in lite men asch, det gör säkert huset bättre. Idag förutom just nu har vädret varit på tipp topp! Varit i stan för Elin skulle köpa lite skit hööö. Nä. Armband för båda och en snygg tyg väska som Elin köpte. Åt på parika och satt och tjötade där i nästan en hel timma. Folk kom och gick men vi satt bara kvar. Sen efter det gick jag Linnea och Elin till parken allé eller vad den heter och satte oss i skuggan. Skönt. Vilade huvudet och sen efter någon timme åkte vi hem. Missade bussen precis. Så fick vänta. Logiskt. Men ändå. Så jag har packat klart nästan precis, städat mitt rum och knaprar just nu popcorn. Underbart! För imorgon drar jag fan till VÄRMLAND! Skogen, naturen och raggare! Fantastiskt roligt! Jag och Elin ska leka stadsbor (okej, vi är det. Men verkligen överdriva som äckliga stadsbor, myyys) Då ska vi fan skapa fight! Är extremt taggad. Tagg tagg! Funderar på att sova så jag är go och glad tills imorgon. Bra val Anna!
Puss!

Fick lite ånges på vilken bild jag skulle ta när jag inte tagit kort på länge. Blev en lite Okaaaaaj-bild.
Tror det åskar ute. Cooolt. Mys.

Oh, vilken härlig da'

Hejsan. Igår var det verkligen en sån dag Oh, vilken härlig da' style. På dagen åkte jag och Linnea till lilleby badet och badade (mycket coolt att vi badade på en badplats) sen kom Elin och Ellen. Vi skrattade, åt bullar, solade och skuttade runt i vattnet. Skuttade runt i vattnet var nog lite överdriviet ändå, men doppade oss faktiskt. Sen var vi alla hungriga och åkte hem till var och en, åt och fixade oss. Lassie fick faktiskt följa med på äventyren igår. Mys! När alla var klara möttes vi hemma hos mig och där var det massa barn. Eller typ tre. Efter en lång lång tid med försök att slita bort barnen från oss åkte vi. Finally tänkte vi nog alla! Till willy's och köpte godis och träffade några som ville att vi skulle skjutsa dom till hästevik. Man ba Hallåå?! Ska ni leka med hästarna eller? Men det vågade jag inte säga, sadface... Jaja! Åkte vidare till björlanda kille och skuttade runt till Pankakor med sylt låten i hjärnan. När vi hade som roligast ringde Linneas mobil. Då hade Isak åkt ner i ett dike typ hundra meter från oss! Hanns wannabe motorcykel var helt paj. Stackarn. Han hade haft körkortet i fyra dagar och krockat två gånger. Lite humoristiskt är det faktiskt haha. Isak hade "bara" ett "litet" skrapsår på armen. Såg så otroligt ont ut! Tobbe hade skrapat upp benet och armen, men båda mådde bra så det var tur. Efter en stund drog vi upp Ellen, den lätta motorcykeln heter så sneelgubbe, och stälde henne någon stans. Tror Isak ska hämta henne idag. Skönt. Sen fortsatte vi vidare på vårat äventyr. Gick till något berg och såg solnedgången. Så himla fint. Skulle tagit kort men nä. Satt där och pratade, sjung, skrattade och drack saft. Det där är sommarlov för mig! Mitt vänster knä är helt trasigt. Men det ska fan kännas att livet är bäst.
Åkte försiktigt hem med moppen igår. Förlåt Linnea om du var arg på mig. David földe hela vägen hem för han är en snel hest :) Somnade direkt jag klev in i huset. Skönt!
Oh, vilken härlig da' kanske inte är idag, men fan vad kul det var igår haha.
Puss!

Nästan såhär fint var det igår. Fast finare till och med.

Liiite för långt inlägg, liiite mycket ointressant fakta.

Hejsan! Jag är så otroligt glad för att det är fredag, sommarlov och solen skiner! Kan ju inte bli bättre egentligen :) När man har sommarlov ska man inte bry sig vilken dag i veckan det är, men när man jobbar gör man faktiskt det. Ja usch, jag ska aldrig bli vuxen och börja jobba. Det är så extremt tråkigt och onödigt. Nä. Inte onödigt kanske men tråkigt :) Fast jag har ändå haft två lärorika veckor i mitt långa liv. Vet ju nu att hästar är rädda för motorcyklar och kvastar, vet hur man leker med en högtryckstvätt, målar tak och golv, vattnar badkar, klappar snälla och dumma hästar, går/springer 1,5 timmar och kastar bort hästbajs från en väg och massor med mer grejer. Har varit roligt men ändå jobbigt. Precis så sommarjobb ska vara...? Jag och Marika njöt verkligen av sista dagen så lyssnade på radio samtidigt vi jobbade. Lyx! Började nio och slutade halv tolv. Fröken tyckte vi hade jobbat sååå bra så vi gick. Skönt.
Idag vet jag inte vart kvällen börjar eller slutar. Spännande! Linnea brukar vara duktig på att veta så måste smsa henne! Do that now, please!
Puss!

Bilder från torsdags när vi myste i grytorna!

Busbarn :)

Ellensötungesomblivitnegersomärextermtsnygg - Ditt nya smeknamn Ellen :)

Berg, blommigtfint, rosa skor, mycket finfin filt som jag har haft hela livet.

Igår var jag med Elin. Vi hittade grejer i mitt föråd. Mihihi
Nej. Inte det mina vänner kan tro att vi hittade. Detta går inte att dricka eller äta. Vi provade faktiskt...



Sen spelade vi Kinge i regnet. Precis som man gjorde hela mellanstadiet på Lillebyn. Lika mycket vinnarskalle som då och samma regler som förr. Inget har förändrats. Bara att vi blivit äldre.


Ögonlocken håller inte med.

Hejsan. Usch vad trött jag blev helt plötsligt. Jag som hade tänkt att vara uppe hela natten och verkligen fira att jag börjar sent imorgon på jobbet. Men nä. Hur går det egentlien?! Hjärnan skriker att jag borde vara vaken hela natten men ögonlocken håller inte med. Fuck! Men asch, sova är ju också trevligt.
Har bara degat med Linnea hela dagen idag. Sett film, ullared och promenade till dagiset och pratade med Ellen som äntligen är hemma i kalla Sverige! Hon är säkert negerbrun, gud så skönt för dig Ellen!
Imorgon slutar jag typ klockan sex (hoppas tidigare om man ger fröken dom hundögonen som jag och mina arbetskamrater brukar göra) Får tagga tills torsdag, ska gå ungefär åtta kilometer med en häst från en hage till en annan. Marika får ta min häst med, hon kan ju sånt dära :)
Men nu ska jag sova så jag vaknar imorgon.
Puss!

Påskas med bränder, lax, fin glas, påsk & ägg.


Hänger i stallet tretioett!

Hejsan. Idag har jag jobbat som tusan! Känns så i armarna i alla fall. Kan bero på att gårdagen bestod av masa lek istället för arbete. Kul igår men inte lika roligt idag. Men men, jobbade på och fick sluta en halv timme tidigare än normal tid. Skönt. Och idag sa fröken att vi ska börja elva imorgon. Jag blev överlycklig, för trodde självklart att vi skulle gå till tre då med. Men icke! Slutar runt sex då. Man bah Okaaj...? Trevligt med sovmorgon, men absolut inte trevligt att jobba så länge! Men asch! Inte klaga när det är sista veckan. Vem vet, då kanske fröken säger att jag inte får några pengar. Och hur kul är det? Inge kul :)
Nu gör min bror mat till Emilia. Och jag skriker att jag också är hungrig. Han ska göra mat till mig med. Tur för han! :) Snel bror.
Puss!

Jag, Johanna och Marika hängde verkligen i stallet igår :)

Hockyfrilla som är så fint.

Hejsan. Just nu sitter jag nästan fast klistrad framför tv:n. Elin skrek på msn (eller skrev kanske) att En annan del av Köping är på tv nu, så jag sprang för att se. Dom är allt för härliga ibland.
Idag blev det allt en stund i stan. Jag var på riktigt shopping humör för en gångs skull. Köpte dock bara en sommar klänning, men det är ju inte helt fel. Elin och Linnea somnade nästan på cafét. Jag tog kaffe och skuttade runt i egna tankar medans dom barnen var helt borta :) Men jag förstår dom.
Imorgon är det jobb. Är absolut inte sugen på det. Även om man får pengar så orkar jag inte. Men positiva tankar nu! Är bara fem dagar kvar. Happyface!
Puss!

Sommar-klänningen jag köpte idag on Zara.

Sverige.

Hejsan. Igår var det världens varmast dag i Sverige! Eller typ Sveriges varmaste dag detta år eller något! Jävligt coolt faktiskt. Igår var jag verkligen en riktig tonåring. Gnälde på allt och alla. Ja, förstår att föräldrar tycker vi barn i denna ålderna är jobbiga. Så ringde min barndoms kompis och undrade om jag ville åka ut till brännö. Så det gjorde jag. Mycket trevligt. Solade, badade nästan och skrattade som tusan. Mycket trevligt. Men tog tio-båten mot land igen och kom hem. Åkte sen mot typ "Gåsgrå-stället" och träffade Linnea, Elin, Isak, Alexander och någon random :) Minns dock ej namnet på den sista, men asch! Vissa barn var ju lite mer glada en andra, men det var bara kul. Och andra skröt om Sverige. Typ. Åkte sen sakta men säkert hem på moppen brevid Elin och Linnea. Jag skrattade hela kvällen åt dom två rumpenissar :)
Idag ska vi till stan. Kanske fika om mobilen ger svar på sms. Eller shoppa som galningar. Är mer taggad på att shoppa. Men det får man inte säga högt :)
Puss!

Båt.

Strand.

Snodde denna yppeligt fina bild från Elins blogg. Fattar inte vad det är som gör den så speciell, men jag gillar den :) Detta kort är från fredags, iphone musik och slangar. Grejer det! Haha.

Detta är sommar.

Godmorgon godmorgon. Jag vaknade faktiskt tio i nio så jag har varit vaken i några timmar nu :) Pigg och solen skiner för fullt! Har till och med hunnit rädda en humla idag. Dagens hjälte? Jaa tack :)
Igår blev det att jag inte tog några kort. Glömde det helt enkelt. Liiite sadface på det. Men jag och Linnea köpte lite karrameller och åkte mot ELin igår. Vi tre åkte sen vidare till någon busshållplats och mötte upp Alexander, Isak och Tobbe. Åkte vidare till någon hamn....Typ. Satt på en badstrand och pratade och skuttade runt. Mycket trevligt :) Sen åkte jag i hundratvå kilometer i timmen. Vågade inte riktigt erkänna att jag var rädd när det svängde, men det var jag. But don't tell them. Thats a secret :)
Men nu ska jag äta frukost ute med familjen. Mys.
Puss!

Detta var på Håkan på Liseberg -09. Vill gå på han på Way out West. Så om det går att köpa en dags biljett ska vi fan göra det mina vänner!!!! :) Eller dom som vill förstås :)

Brännö serenad.

Hejsan. Jag väntar på mitt hår som ska torka. Sen ska jag möta Linnea-bus. Hon väntar och jag har ångest. Asså ångest för att hon väntar på mig. Men jag ska allt skynda mig. Elin och Alice tror jag ska också med. Vi ska möta Alexander och Isak på typ ett berg. Eller jag har rättare sagt ingen aning vilka vi ska möta eller vara någonstans. Jag är extremt förvirrad :) Men det är skönt. Slutade kvart i tolv på stallet idag. Eller ah, vi gick då i alla fall. Mycket trevligt! Fröken var på tävling så vi fick nog göra vad vi ville ändå.
Jag borde skriva ner grejer jag ska göra innan sommaren är slut. Måste göra det Anna! För nu när jag är så gammal så börjar jag glömma viktiga saker. Men asch! Det är ju sommarlov :)
Puss!

Hittar bara gamla bilder på datan. Jag får ta lite kort idag :)
Linnea ska springa till mig. Hejsan hoppsan!

Torsdags jubel och första juli.

Hejsan. Idag är det första juli. Och idag fyller min tremänning femton år. Alla blir så gamla nu för tiden och gaah vad tiden går! Snart börjar jag ettan. Eller sextonde augusti i alla fall. En vecka före alla normala barn. Fast tror faktiskt Linnea också började sextonde. Då kan vi åka bussen tillsammans :) Idag har jag också jobbat, fast det var inte alls liks jobbigt som de andra dagarna. Solade och hälsa på alla hästar mest plus att vi slutade en timme tidigare för fröken skulle på tävlig. SKÖNT! :) Snart ska jag möta Elin. Orkar inte lassie och smink. Blir skabb men har hört att det också är mysigt ibland :)
Men måste springa nu, Elin väntar!
Puss!



Detta var 6 april i år. Känns som det var för ungefär tre och ett halft år sedan. Usch vad små vi var då :)

RSS 2.0