Du sa: du vet, vi väntar på ingenting.

Elin och jag var lite bad as igår. Vi (jag egentligen, Elin satt på pakethållaren) cyklade och cyklade och cyklade långt långt bort från allt folk. Det är ju rätt bad as ändå. Om man tänker efter.






Jag vet inte riktigt vad jag har gjort med bilderna. Blev mer fail än fint, men hey, vem bryr sig? Jäsus kanske. Men ingen annan. Dom två sista bilderna är kort på månen i alla fall. Gillar det. Nu ska jag sova. Ska träffa hela björnligan imorgon!!! Man kan ju knappt vänta. HIHIH. Min röst är tiep tillbaka nu, den försvann visst igår. Det var nog en lite fisk som åt upp den. Men godnatt. Puss


(jag tänker alltid på dig i april)



Jag är lite kär i Håkans låt "Minnen av aprilhimlen" just nu. Vet inte riktigt om det är olagligt att vara kär i den låten när det är juni månad. Hoppas det inte är de. I värsta fall hamnar jag väl bara i fängelset. Tror jag klarar det där :)
Har haft min lilla revolutions vecka nu i nästan två veckor. Lite sådär till och från har jag gjort lite revolution. Min familj tycker jag är väldigt konstig men jag säger bara att det är så i tonåren. Men ska försöka sluta. Ska försöka bete mig lite bättre. Jag är ju trotts allt sjutton år, en månad och en dag. Då måste man visa att man är gammal och mogen. Inte så jättemogen kanske, men gammal i alla fall.
Jag vet inte riktigt vad ni ska göra, men jag ska i alla fall ta en kopp kaffe och hoppas att mitt halsont blir bättre.
Godkväll. 

Sammanlagt tjugofyra timmar.

Efter de sammanlagda tjugofyratimmarna i studion blev Yatzy & Aromer färdig mixtrad och klar. Fasen vad bra ni är! Mamsen grät (som vanligt, hehehe) och var riktigt stolt. HALLELUJA!!! 








"Så blev Gud sur men på slutet åt de popcorn".




Någon måste ju ha stökigt rum.

Var med denna slitna korv igår. Vi gick runt i vår fina stad. Skulle gå på bio, men vi orkade inte. Vädret var så fint så vi bara gick runt. Hamnade sedan på en bänk längst upp på Avenyn. Vi åt choklad, spelade trummor på bänken och skrev Johnossi med en vattenstråle på marken. Mycket vackert. Sedan åkte vi hem. Jag gömde mig för min brors alla vänner. Fick några fyllesamtal. Såg på film och somnade.

Idag grillade vi några i klassen. Väldigt trevligt. (Okej, vi var sex pers som grillade, men skit samma. Alla är från samma klass och kan därför säga "klassen")



Jajaja, din lilla balettis, det där kan jag också.

Man borde nog sova nu. Ska orka repa tidigt imorgon (Jag vet Elin, vi dissar dig och repar ändå. Du får ju ha det så mysigt i skolan. Fniss) Sedan ska vi skutta runt på liseberg och se bob hund. Ja, tror det blir så.
Godnatt.

Indiekillar och synskadade.

Hej. Min blogg är just nu på en medlemsnivå som kallas bas. Det känns väldigt bra. Har även haft denna kära blogg i två år nu. Ja, man undrar ju vad jag gjort under dessa år egentligen. Menmen! Min storebror fyller tjugo idag. Oj vad gammal! Man blir ju bara förvirrad av ålderna. Han fick en skjorta, en flaska sprit och en fin röd volvo. Vet inte riktigt hur detta går ihop, men jag skrattade lite åt presenterna. Igår drog björnligan minus Mickis på festis. Två olika fester i samma hus, en fest på övervåningen och den andra på undervåningen. Väldigt coolt. Vi sprang på några coola indiekidz. Vissa var coolare än andra och jag är stolt :) Dom sa även att man ska ta vara på åldern. Jag tror man förstår det bättre när man är äldre. Men det var fint sagt i alla fall.
Nu måste jag springa, ska hänga med Kristina och köpa biljett till någone festival. Tror jag. Hihi.
Puss,

Johnossi på liseberg i onsdags!

Jag, Cehå och kristina klättreade upp på ett jättehögt berg och skuttade lite. Mycket fint

Väldigt fint var det. Och vi ramlade inte ner. Vilken tur liksom :)

A.D.H.D. ingen är bara här för att dansa. F.I.N.T

Hej! Det är så mycket som hänt på det senaste!! Man vet ju knappt vart man ska börja. Har i alla fall sett världens finaste Håkan i lördags på slottsskogensvallen. Orkar inte riktigt skriva om allt strul som var innan. Dumt av mig att inte kolla biljetten innnan jag åkte hemifrån. Men Elin och Josefine fixade det. Och jag blev lycklig igen. Tack ännu en gång. Det var lite som en magisk känsla att stå så jädrans nära. Men det var vi ju värda. Hade ju köat i åtta timmar. Fick nummret 319. Det kändes bra det. Efter det mötte vi upp Elins vänner en snabbis. Sedan åkte jag, Elin och Josefine hem till våran förort igen. Eller min och Elins i alla fall, hih. Var hemma vid två och var helt död. Men ja, det var en väldigt fin kväll :) Igår blev det ballkonghäng med Ellen och Elin. Så fint. Allt i mitt liv är väldigt fint nu. Men det får vara okej. Trevliga bokstäver i alla fall. F.I.N.T. Hihii. Mari den saknade medlemmen i bandet var mycket saknad igår. Jag och Ellen somnade så tidigt som sex/halv sju imorse. Vi spelade piano och skuttade runt till soluppgången. Väldigt mysigt. Sedan på eftermiddagen blev det picknickfestivalen. Picknickade och lyssnade på okända band. Jag har med mig lakan. Ja. Så var det faktiskt. Tog en spåris och sedan en bussis hem igen. Skönt. Faktisk,. 
Nämen nu måste jag duscha och sedan sova. Svettas ju som en gris. Puss.

I väntan på Håkan!!!

Ellen-Bus!



Äre fest så äre!

Här är ett kort när vi står som längst bak. Helt sjukt. (Man skuttades fram hela tiden, hiih)

Josefine och Elin på picknickfestivalen. Vi gjorde massa tatueringar och åt kakor. Skrattade även lite åt folk. Det var också fint. Precis så som allt annat i mitt liv är nu :) Godnatt finisar. Jag vet Elin, det är ditt ord. Men det passade så bra när allt är så fint. Puss


RSS 2.0