Cross your fingers...

Hejsan. Idag har jag jobbat. Slutade fyrtio minuter tidigare än vanligt så det var gött som fan. Fick stå i köket och göra hambugare till barnen. Var bara tvungen att säga att det var häst kött :) Åtta stycken vägrade att äta och den nionede sa lite försiktigt att häst kött faktiskt är gott. Jag skrattade inombords :) Efter jobbet gick jag och mötte Alice, Linnea och Elin. Vi köpte något på hemköp och fikade på en bänk precis där en gubbe övningskörde. Mycket trevligt :) Sen gick jag hem för mitt huvud var ej på humör. När jag tänker för mycket blir huvudet så. Fy för kommunister! När jag kom hem igen så var pappas kompis från värmland och Rikard här. Pappas kompis berättade typ allt om Arvika festivalen. Jag och Rikard bara skrattade åt han. Längtar som tusan. Men nu ska jag sluta tänka så huvudverken försvinner och sen sova. Upp sju till stallet och kasta bajs på arbetskamraterna och måla blått och vitt i ett hus!
Puss!

Sån här mysig dag vill jag ha igen! :)

Altan sol och smutsiga fötter.

Idag är det söndag och solen skiner. I alla fall på min altan. Sitter här och njuter av livet. Ska snart duscha och sen leka med Linnea och Mari.
Vi hade tänkt att råna en bank. Lite spänning i vardagen gillar't!
Önska oss lycka till :)
Puss!

Hundratjugofyra mil på en dag är inte dåligt.

Hejsan! Oj vad det har hänt mycket i mitt liv denna vecka. Åkte nästan genom hela Sverige med bil, cyklat vilse i lilla Lillpite, skrattat åt alla olika dialekter, skjutit luftgevär som en kung, blandat saft, träffat folk som jag aldrig trodde fanns medmera. Farmors begravning var världens finaste. Tror hon tyckte det med. Kändes som hon sa det till mitt hjärta när jag satt i kyrkan. Avslutade kvällen hos kusinens enorma hus med bränboll, fotboll, kubb, champange, färsk potatis och en förvirrad igelkott. Mys. Skulle vilja skjuta en björn med luftgeväret, (grannarna hade tydligen sett en björn vid älven för några dagar sedan) men Elin hindrade mig. Hon sa att björnen kunde bli arg och morra. Tur att jag inte gjorde det. För vem vill ha en morrande björn efter sig? Inte jag :)
Men nu ska jag sova, gick ju fan upp halv sju! Det är inte normalt dagen efter midsommar.
Puss!

Från ett tak till ett annat...

Sola. hejs hopps

Fint med träd och sol .... :)))))

Jag och Niklas var så förvirrade när vi cyklade fel så helt plötsligt började jag ta kort på öde marken. Lysande idé! :)

Släkten :)

Från Lillpite där vi var till mitt hus är det hundratjugofyra mil. Förra året skröt jag att vi åkte hundra mil på en dag, men nu liksom! Det är inte dåligt kört av far och bror min.

Lassie.

Hejsan. Idag gifte sig Victoria och Daniel. Då var jag hos mormor på sjukhuset. Min mormor säger så roliga saker ibland. Hon och jag tyckte det var väldigt fint bröllop. Mormor visste precis vad alla speciella människa hette. Vi andra som försökte gissa på alla möjliga namn till alla möjliga personer kännde oss rätt värdelösa. Efter bröllopet var slut åkte vi hem. Så nu är jag hemma och har precis packat klart resväskan. Skulle egentligen åka i fredags, och egentligen idag, men åker imorgonbitti....tror jag... Jaja! Packat och klart och Lassie ska med! Kan ju inte lämna han/hon ensam. Nu väntar jag bara på Linnea som ska äta klart och Elin som ska sluta äckla sig :) Haha. Nä. Nu ljög jag. När de är klara (med det de nu gör...) ska vi åka och köpa gottigott sa Linnea. Nu vad gottigott är vet nog bara Linnea. Sen blir det mys hos någons place :)
Puss!

Band1 på skolavslutningen. Älskar när man spelar för mycket folk och när det går super bra!
Tack och hejdå.


Kommer bli biff efter två veckor med detta sommarjobb.

Hejsan. Idag var det första dagen på sommarjobbet. Marika i A:3 och en till tjej på torslandaskolan var där. Tur att man visste vilka det var man skulle jobba med i alla fall. Började med att hon handledaren pratade häst språk med oss. Marika verkade förstå men jag och hon andra tjejen var lite förvirrade. Vågade inte säga till min handledare att jag absolut inte kunde något om hästar. Dum gjort. Men överlevde dagen i alla fall. Och Marika lärde mig att Jesus föddes i krubba. Och krubba är där hästen har sin mat. Euuw tänkte jag då. Kul att födas bland hästmat! Slutade ett för att fröken skulle göra något viktig kvinno-göra. Typ städa eller nåt. Skönt för oss.
Snart ska jag ta bussen in till stan med mina roliga vänner. Tjejkväll och idag betyder det bio. Mys!
Puss!

Jag blir så glad av denna bild. Somrig och glad.

Hest?

Hejsan. Idag känns det som att jag gjort massor med bra saker! Fast om jag tänker efter har jag inte det... Har bara skrivit på någon lapp på vingen. Eller Mari och strandis gjorde det. Jag kollade på. Efter det köpte vi glass och sen kollade på replokalen som vi inte varit på länge. De hade fixat mikrofon så Mari sjöng. Åkte till det stallet jag ska sommarjobba på imorgon. Blev rädd så fort jag bara såg en häst. Hur ska detta gå egentligen?! Asch! Man överlever nog. Hoppas mina mosade fötter funkar tills imorgon. Man vill ju inte gå barfota med hästar liksom... Höhö :)
Puss!

Detta var bara för några månader sen. Och nu är det sommar. Då trodde jag aldrig att det skulle bli det. Tur att man bara tror i kyrkan och vet i verkligenheten :)


Min mobil blinkar och det står "Ring hästen!"

Hejsan. Har precis ätit grillat med pappi. Mys. Kollar på bal bilder på facebook och skrattar i smyg. Tog moppen till Willys och köpte smör och cola och upptäckte att någon följde efter mig. Det var Alex från min gamla klass (Haha! Fan vad fult det låtere "från min gamla klass" när vi gick i samma klass igår) Den busen skrattade åt mig, sa hej och åkte. Typ. Nu ska jag ringa mina vänner som troligen är i stan. Kan inte ha skor på mig tack vara mosade tår. YEAH! Men ska nog offra mig. Imorgon är det torsdag. Då är det sommarlov. På fredag ska jag döda en häst på mitt sommarjobb och sen på kvällen far jag och familjen till piteå. Kommer bli så mys! Blir runt sextion pers, och jag som alltid trott att vi var en lite släkt...
Puss!

Igår på dagen!!!! Skutt och Hopp!!!!

Vunnit skoljoggen fyra år i rad, så jävla bra är vi haha. Linnea fick pokalen för att hon är bäst :)

Ellen - Pussa den, PUSSA DEN!!!!
Elin - (Pussar mig på kinden)
Jag brukar bli kallade Den i Elins närhet.
Flickan som kallades Den....

Sommarlov och soliga dagar.

Hej mina fina vänner som läser detta! Vill bara berätta att vi har fått sommarlov! Och idag är det första dagen på sommarlovet. Kan knappt fatta det själv. Otroligt skönt! Grät och skratta på samma gång igår när jag insåg att min klass ska splittras. Tragiskt och magiskt. Var i skolan åtta för bandet skulle spela. Två timmar tidigare än alla normal... Mys. Spelade, skuttade och skrattadet, SSS! Jag fick en ros för att jag inte var så grå. Eller var bara mig själv. Väldigt oväntat, trodde faktiskt att någon plugg-unge skulle få det. Men icke! Kulkul. Men jag är faktiskt stolt över mina betyg. MVG i gympa, musik och hemkunskap. Otroligt roligt! Fick tårta och kramar i bamba. Åkte hem och sov och åt mys mat. Sen fix och trix med hår och kläder. Gasen i botten till skolan där tre stora bussar väntade på oss. Jag och Elin fick platsen längst fram. Precis framför chauffören och Brittis. Fick många goa skratt påvägen tack vare henne :) Bussen åkte till Långedrags paviljongen där chauffören kasstade av alla. Där skulle vi ha våran bal. Väldigt vackert precis bredvid vattnet. Åt mat o efterrätt, dansade o hostade. Busbarn! Ellen och jag skuttade av oss skorna och dansade barfota. Våra fötter var mos så vi gillar't! Dansade hela kvällen och träningsverken i vaderna skriker nu. Älskar det!
Tackar alla som gjorde kvällen otoligt rolig! Tack för fyra fantastiska år med klass 9A:2! Kommer aldrig hamna i sån rolig klass igen. Men inga ledsna miner nu inte!
DET ÄR JU FAN SOMMARLOV!!!!
Puss på alla fina minnen vi har genom åren♥

Cooling med långt hår haha.

Glada miner skareva!

Fina var allihopa :)



Dah klass!

Sju fucking jävla år tillsammans älskling!
Kommer jag ståut de tre åren som är kvar i skolan?
Knappast!


Ben & Jerry.

Hejsan. Idag var det sista dagen i nian. Imorgon är det avslutning och "bal". Linnea grät och Elin skratta. Blandade känslor... Imorgon börjar alla tio. Men bandet ska spela på avslutningen så vi ska vara där åtta. Funderar på att försova mig till tio ändå. Vem orkar vara åtta i skolan sista dagen liksom?! Mina vänner och jag ska köpa glass och tröst äta det för att vi inte ska gå i samma klass mer. Så måste springa. Tror bussen ska gå nu. Hej hå!
Puss!

MariLinneaElinAnnaEllenAlice♥

♥KRISTNA JÄVLAR GILLAR VI♥

Nos.

Detta videoklipp har min bror tjötat om hela Turkiet resan, så var bara tvungen och kolla på den om den var så rolig som han så. Och ja, det var den.
Hahah stackarn!


Arton för en vecka.

Hejsan! Är just nu hemma i svearikets land. (Sverige) Denna veckan har varit helt sjuk. Normalt? Ja. Om man vill :) När vi äntligen kommit fram till hotellet halv fem på morgonen var jag så trött så sa fel saker hela tiden. Råkade säga att jag var arton istället för sexton. Vad fel det kan bli ibland! Ingen skada för min del precis haha. Har typ inte sola något. Min mammas motto denna resan var "Vi ska inte bara synas utan man måste höras för att ha kul!" Ja... Roligt att en mamma säger sånt haha. Så har mest skuttat runt och skrikit hela veckan. Och ätit starka potatisar för min röst var lite dålig i några dagar. Men nu är den normal! Myys.
Puss!

Hotellet!

Ser lite halft groggy ut på ögonen. Men litet är hårt haha.

Syskon kärlek.

Bajs.

Vilka meloner!! Thihi

Taket typ ändrade färg. Så otroligt fint!


Kom hem igår strax efter tio. Raggar dusch och bytte shorts till byxor och linne till tjockis tröja. Sen direkt till Timmy där fina vänner var. Jag, Linnea, Mari och Svanis blev inlåsta i typ en källare. Haha. Jag kunde inte sluta skratta och när jag försökte säga något smart så vi skulle komma ut så var rösten förstörd. Dom andra "vännerna" som hade låst in oss försökt låsa upp med en penna. Pennan bröts och vi var fast i ett kålsvart rum. Hittade tillsist en nyckel på väggen. Tur! Skulle inte vilja stanna där inne precis! Rostade bröd och popcorn med sylt på. Eller marmelad eller vad det heter. Fast på bröden, inte på popcorna. Ja... Bus i skafferiet. Eller?

Trehundra.

Hejsan! Detta är mitt trehundrade inlägg. Otroligt många! På onsdag har jag haft min blogg i ett år, så det betyder att jag har ungefär gjort ett inlägg varje dag. Nejmen vad roligt tänker jag då. Snart drar jag, iiie! Tror Dennis familj ska komma om tio minuter och sen så är det gasen i botten till flygplatsen. Extremt roligt! Jag och Dennis bestämde precis att vi skulle upp tidigt och bada som fan imorgon. Haha :)
Puss!

Maris bild :)
Man blir så glad av denna bild. Gubben tiggde pengar men vi bara fortsatte skratta åt han. Tillslut gav Alice gubben 3.50 svenska kroner. Tyckte allt det var snällt. Särskillt så fint som han spela :)

HEJ DÅ SVERIGE!
HEJ TURKIET!

Happyface.

Hejsan. Idag är det lördag och vädret är på topp! Kan det bli bättre? Funderar på att gå ut och sola lite så man är liiite brun innan jag drar till Turkislandis. Fattar inte att det är idag vi ska fara. AS NICE som Elin brukar säga :) hoppas att det är sol där med. Men det tror jag allt :)
Igår slutade klassen tolv, GÖTT. Fick tillbaka NO-nationella och något gympa test. Extremt glad för att jag fått godkänt på NO:n (y) Efter vi slutat fick jag ett sms av mamma som hade bestämt att vi skulle grilla och äta jordgubbar. Trevligt. Efter vi ätit ringde Ellen och var väldigt sugen på glass. Så vi tog moppen till glassbaran där Mari och Linnea hade gömt sig... Åt glass och satte oss vid "maxi havet", där man inte kan bada sadface. Mys. Efter det sprang vi till grytorna. Dampade, dansade och skrattade på klipporna. Eller bergen, vet inte vad det är för skillnad. Har inte haft så rolig utan vatten på länge höhö :) Elin och hennes kusin från värmland kom en stund.  Hoppade på varann och gjorde konstiga danser och fina ringar när de kom. Anthon måste tyckte att vi göteborgare är allt för konstiga. Sen blev det kallt och jag skulle vara hemma tio (mamma tyckte att jag skulle vara pigg idag så skulle hem tidigt thi) . Gick tio över elva. Kom hem halv tolv. Smög in i huset. Rev ner en låda med massa skit i. Tänkte att alla vaknade så kunde lika gärna skrika att jag ver hemma. Happyface :)
Puss!

Mariiii

Annaaaa

Svensk film.

Hejsan. Idag har det varit en solig studiedag. Sånt gillar vi!!! Vaknade dock tidigt. Tio. Elle ah. Tidigt är det väl inte riktigt, men jag är ju lite smått cool så måste säga så :) Duschade då och sprang sen till Ellen. Skulle mötas kvart över elva och upptäckte att jag gick tio över från mig. Smsade då Ellen och sa att jag kommer lite senare. Kom halv och trodde att alla barn hade börjat spela in en svensk film, men ICKE! Ingen annan hade kommit, så det var ju lite trevligt. Små barn och passa tider går ju inte... Spenderade hela förmiddagen åt en svensk film. Nästan klara nu, bara lite pollen ska med och vipps så blir allt bra! :) Åkte till stan med Elin och Linnea efter vi skuttat runt i Ellens hus hela dagen. Elin köpte fina små skor och snajsiga shorts, myyys! :) Gick runt i stan tills benen värkte som sten. Då åkte vi hem. Skulle göra något med alla, men de var så tråkiga. Nähä tänkte vi då. Idag känns det som en konstig dag. Men det är ju bara onsdag. Synd det. Skulle vara skönt med lite helg.

Anna - Du vet dom ny-inflyttande grannarna Elin? (Dom har bott i de huset i två år, men räknas ändå som nya)
Elin - Ah, vadå?
Anna - Dom har typ fått ett barn som är lika gammalt som oss!!!
Haha!
Dom hittade nog han i sopporna :) Nä, får vi inte hoppas på.

Lyssnar just nu på min lista "Klassisk musik man blir smart av!" som Elin rekommenderade starkt :) Tack Söt!
Puss!

Extremt varmt så det räcker att gå i shorts och tröja! Äntligen juni, äntligen sommar!

Kohagen! Myyyyys.

Grytorna och Kohagen.

Om fyra fucking jävla dagar far jag till Turkiet!
Har planerat att bli brun. Hoppas på det med! Imorgon eller idag (klockan är faktiskt över tolv) är det studiedag. Riktigt skönt! Tror att alla prov är klara så det är as nice! Höhö :) Hade bara svenska prov och något konstig matte prov idag. Träffade fröken på maxi och hon sa att det gick skit för våran klass på matten :) YEAH! Haha, jag som alltid hade trott att våran klass hade mvg i alla ämen. Men nejnej.... Skönt ändå faktiskt :) Åkte in till stan efter skolan, gick och äcklade oss och sen åkte hem. Laddade mobilen, hade bara elva procent kvar och man överlever inte kvällen på så lite! Åkte sen till Ellen och där var Mari, Linnea och Elin. Vi fem gick till grytorna för vi inte orkade åleviken med the boys, HA! Åt godis och blev attackerad av både en hundvalp och en tjur :) Jag tyckte det var en kossa... Picknickade på ett berg och frös som gåsar. Så gick hem till Ellen. Lurade småbarn och sen hade vi en fin ring. Satt i den fina ringen länge och skrattade åt saker som inte alls var roliga enligt någont. Höhö :) Myyys. Kom ungefär hem precis nu från den fina ringen. Vi kallar denna dag en mysig dag :) På en tisdag.... Haha nej :)
Puss!

Ellen i Kohagen, happyface!

Run Forest! RUUUUUN! :))))

Fem myror är fler än fyra elefanter. Menade inte att mina vänner är elefanter haha. Gillar den meningen bara thi.

Hej hej sommar"

Gillar ljuset i denna bild. Sen ser jag ut som ett katt, men det är bara ett plus.

Mobb.Add. Haha :)))))))

Linnea-söt! :)

Anna-bus och Mari-bus :) Hahah

Fint kort på fina vänner.

Solen i huvudet!!!

Jag med en filt på mig som vi delar snelt sen. Elin-BusSnygg.

Var sin godispåse på ett berg vid havet på en skiten tisdag. Kan det bli bättre? haha :)

Kallt men mys.

Sist bild på solnedgången vid havet. Eller nästan solnedgång i alla fall.

Men ska sova nu, ska upp tidigt och spela in en svensk film. På min fritid! Vilka umgås jag med egentligen.... Haha.
Godnatt-puss.

RSS 2.0