take only what you need from it.

Känns som jag glömmer av mitt liv ibland. Dom där vardags grejerna som man borde ta hand om mer här i livet. Så som ta en promenad med dom nära och kära som bara bor runt hörnet. Eller skriva meters långa brev till den snyggaste bruden i Bryssel. Eller bara ringa till David och säga hur mycket jag tycker om honom. Eller bara lägga upp någon fin dubbelhaks-bild i björnligan loggen. Vill att det normala livet kommer tillbaka. Orkar inte allt som har med skolan att göra. Döööö.
Såhär fint var det på bron när jag åkte hem från skolan igår. Tog med mig Mickisen hem och hon klippte mina slitna toppar och vi hade världens längsta sovmorgon då vi började halv tolv idag.
Hade våran tredje räddningstjänst lektion idag. Kallt, men väldigt kul. Fick sitta i en brandbil och koppla ihop massa vattenslangar. Nästa vecka ska vi släcka brinnande dockor. Fan. Kommer ju att dö.

Frullerullemulle.

Känner mig lite som en city tjej som dricker latte och äter frukost på espresso house en dag som denna. Känns som man aldrig hinner ta det lugnt innan skolan, men idag så! Kom faktiskt till stan två timmar innan jag skulle börja, så det är väl egentligen därför jag hinner chilla på livet nu. Hoppade hem till David igår kväll och sov där. Somnade nästan på direkten och vaknade på tok för sent. Men det gjorde inget. Lalalala.


Familjefest med glass & kaffe.

Lite bilder från min helg då vi var hemma hos Fridis och dansa rövarna av oss för att fira att Frida fyllt arton. Hurra hurra! Tyvärr har jag nästan inga kort från kvällen, men ey, tror det är ett tecken på att vi hade trevligt som tusan. Spenderade lördagsmorgonen på bästaste pizzerian med David, gottgott sa vi och slevade i oss. Skildes åt och jag åkte till Elin och hade myskväll då även Mari kom senare på kvällen. Pratade en sväng med Ellen på telefon och fick höra om hennes liv i brysselkålens land. Kul, mycket kul! Igår skulle jag även gymma men det slutade med att jag åt glass i mängder istället. Jupp, tjockt och gott!


tuffaste bruden i stan.

Man kan säga att mitt jullov slutar här och nu. Trots att jag börjar skolan på tisdag måste jag plugga som satan i gatan imorgon. Just därför kommer sista dagen på lovet inte kännas som ett lov. Men jaja, det är imorgon det! Lovet har förövrigt vara bra och fint. Blev ett otroligt lyckat nyår och bra start på detta året. Så som alla säger, liksom. Men jag menar faktiskt det. Mitt nyårslöfte är att jag ska bli blodgivare. Märkvärdigare än så är det faktiskt inte. En mycket bra grej att bli, om man frågar mig.
Igår firade björnligan Kristian och Frida som precis fyllt sjutton och arton. Åt som tusiken, badade badtunna, drack lättöl och spelade spel ungefär hela natten. Skrattade så magmusklerna fick en veckas träning. Skönt och tack säger nog magen. Och jag.
Förut idag, efter jag kom hem från Cehås fina ö, kollade jag och pappa på massor med gamla kort från min farmor. Vi skrattade så vi grät när vi hittade gamla kärleksbrev där bland alla korten. Breven var från mamma som beskrev sig själv som tuffaste bruden i stan när hon hade åkt moppe. Det var även fullt med målade puss-munnar på breven. Haha ja, man undrar ju om hon verkligen var tuffaste bruden i stan....
Puss hej.
Hemma hos Mari någon kväll och färgade hennes hår!
Tycker du är lik hon där tjejen i submarine filmen. Jackan kanske gör rätt mycket. Men du är snygg.
Fikade en väldigt god fika hos Ellen. Fick lära mig två roliga leker och vi spelade instrument.
Snyggaste björnarna ever. Plus Mickis och kiki då. Dock känns det som jag hade blivit hotad till livet om andra bilder råkar komma upp. Jahahaja. Finaste kvällen på länge.

Hur ska man bete sig om man möter en gorilla?

Idag har jag övningskört som en gud. Eller iaf enligt min fader. Kul att någon av oss tycker det går bra med utvecklingen på volvos parkering.
Gick hem till Linnea förut där jag möttes också av Elin. Spelade något väldigt intressant spel och kollade på någon film som gick på tv:n. Myz.


RSS 2.0