Du har gjort min dag.

Hejsan. Idag var det söndag. Fuuck. Träning inomhus på zenith förut. Blev lite allt möjligt, jag och Elin tyckte vi skulle dans som doglover97 gör på youtube. Men alla bara kollade på oss som idioter när vi tände och släkte ljuset :) Ingen förstod våran smarta idé så vi sket i den... Kom hem, duscha och sen dog jag framför datorn. Det har jag gjort hela dagen. Asså dött framför datorn :) Haha. Huvudverk och jobbigt. Det är nog bara för jag inte har ätit. Hoppas jag :) Haha
Puss!
Du har gjort min dag.
Elin&Anna<3
Hahah. Älskar bilden på dig, du ser så jävla söt ut :D<3
Okej... Vi är söta när Elin försöker tar ego kort med lite allt för skakig hand...

Iskallt.

Hejsan. Dampat med Elin Linna och Alice idag, kom typ precis hem. Iskallt ute så vi sprang till bussen för att få värme. Imorgon tror jag det är träning. Fan att vädret sak vara sämst. I såna lägen hoppas man på att det blir sommar imorgon :) God natt. Puss!
Ingen normal dator betyder inga normala bilder. Haha.

Konfaläger på hamster :) moooos

Hejsan. Nu sitter jag här med Elin. Vi dricker saft och myser. Snart ska vi busa, mihihih. Vi drar om tjugonio minuter. SRING! Elin är city känd :)
↓ Så här kul kommer vi ha nu ↓

Vi på konfaläger för ett år sedan. Hahahhaa :)

Idag är det torsdag.

Hejsan. Idag är torsdag. Imorgon fredag. Det betyder att jag slutar klockan tolv imorgon!!!111 ettettett<3 Fan vad skönt. Då tror jag det blir stan, för vissa barn behövde visst köpa något kul. Idag har jag inte gjort ett piss. Eller längtat efter sommaren och tränat. Just nu sitter jag och skäller ut Elin bara för hon stör folk som försöker vara duktiga och tränar. Usch Elin, usch! :) Jag tycker det var bra gjort ändå, high five på det. Lite high five....
Puss!
Har ingen dator så blir mobbade bilder :) Höhöh

Kallt och förjävligt.

Hejsan. Här sitter jag och är über sugen på kaffe. Kaffe på maten? Nej. Då blir det så äckligt om man ska hälla kaffe på den :) Kaffe efter maten? Ja. kaffe är nog dagens drog, även fast jag inte druckit något kaffe än. Men ändå va fan :) Idag har det varit en normal onsdag i skolan. Inte speciellt kul, sad face. När jag kom hem och kollade i Torslandatidningen såg jag bandet där. Thihi. Jag och Ellen blev intervjuande så står lite om musiknissar och bilder. Mys det.
Snart början träningen och hoppas på att det ska vara inomhus, happy face! Kallt och förjävligt väder ut. Nu skulle det inte sitta fel med sommar. Eller typ åka till Thailand. Det hade varit skönt. Nu ska jag nog mecka kaffe (y) Nice Majs.
Puss!
Min dator är pajad, sad face. Därför gillar vi denna vackra bild.

Godmorgon Söndag!

Hejsan. Är hos Mari och lyssnar på kul musik :) Har ingen dator hemma så känner mig handikappad. I nödfall får jag låna min brors dator. Då blir det happy face på det. Mari skuttar runt i sitt rum och fixar väggarna med fina kort. Det ser jätte fint ut. För en stund sen så eldade vi på en teckning. Det luktar kul. Hm... Nu kom Linnea och Ellen så nu ska jag hoppa på dom. Hejhopp!
Puss!
Midsommar 09 på dyrön. Mys.
Ellen, Alice, Anna, David och Linnea :) Mari bakom kamran. High five (H5)

Detta fält måste fyllas i...

Hejsan. Jag är trött. Ska upp 06.15 imorgon så borde nog ändå sova. Jag och Mari ska simma igen (y) Haha. Folk kallar oss galningar och idioter när jag berättat hur duktiga vi ska vara. Joggat idag med Mari runt våran förort. Haha.Jag bor i en förort gott folk! Förortsungar på oss då eller? Kom hem från Mari för en stund sen. Där dampade jag, Mari och Linnea. Jag har inget liv.... Sad face på det. Allt löser sig har jag hört. Men min hjärna kan inte acceptera det bara. Hur ska man göra för att acceptera saker? Asså egentligen...
God natt folket.
Puss!

Mys stämplad.

Hejsan. Igår spelade vi, Seaweed, på vingen. Mys stämplad blev den kvällen. Tre låtar blev det vi spelade. Kul som fan :) Sen så blev jag och Ellen intervjuade av torslandatidningen, så om vi är coola nog kommer vi med i den. Och kanske skrattbilden? Vem vet liksom... Hahah :)
Har inte gjort så mycket idag. Gick en promenad med Linnea förut bara, åt några köttbullar, skuttat runt i huset, sjungit falskt, druckit ungefär 43liter vatten och dött i mitt hus. Nu ska jag gå och göra kaffe så man piggnar till och orkar med livet. Haha. Kaffe-power!
Puss!
Hittade denna snygging bild på Maris blogg. Mys bok som heter "Kommer du ihåg när...?"
En fiffig bok som man ska klistra in minnen. Mihihhi.

Dansbands-bög.

Hejsan. Jag är chockad. Här sitter jag och dricker te. Te som är så äckligt. Just det tvingar jag i mig. Sitter vid min brors dator, för den dampar inte och har nog inte så mycket virus som min dator har :) Haha. Lyssnar på en spellist på spotify som heter: Dansband!. Dansband är bara för coolt folk. För det är ju bara coolt folk som blir kallade för dansbands-bögar :) Hm...
Jag börja digga en låt som upptäcktes när vi repade i fredags. Den är nog en rätt najs låt ändå. Haha. Najs majs :)
I got busted to day. Så borde den heta. Cool katt! Nej. Cool låt säger man kanske :) Rolig text som man kanske inte får skämta om? Mohahah.
Puss!
Jag ser så otroligt rolig ut på denna bild, haha.
Linnea-söt och jag :)
Finns inga bilder på denna dator.
Men denna bild fanns! Ha!
Cooolt :)

Skridskor,

Hejsan. Igår blev det skridskor med A-laget. Trevligt trevligt. Jag och Elin spelade in två bra filmer. Kanske dom ska upp på youtube?! hahaha :)
Puss!

Söta barn med hjälm :) Hahaa

Elin :)

Ellen :)

Linnea :)


Myys

Hahah (snällt skratt asså) :)

Varmt vatten+choklad=CHOKLAD! :) Hoppas vi i alla fall...


Tvåkvarterfråndig.

Hejsan. Här sitter jag och lyssnar på mys musik. Känner mig alldeles sliten i hela kroppen tack vara svimningen igår och bodypump med fotbollen idag. Trevligt, trevligt :) Har inte gjort ett piss sen jag kom hem förut. Har inte gjort ett piss denna helgen överhuvudtaget. Hm... Inte kul. Nej men det har varit som det har varit, just därför!
Imorgon blir det skridskor med A-lagarna. Haha :). Jag har en smart idé som jag måste prova på skridskor imorgon, hur kommer detta gå?! haHA (Jyrk skratt) Kulkul. Skönt att slippa skola. En måndag är ju så tråkig annars.
Jag diggar min rubrik, Två kvarter från dig. Det låter så fint. Tycker jag i alla fall. Två kvarter är inte så långt bort. Så om man saknar någon som bor långt borta, kan man tänka så - Två kvarter från dig. Att man bor när personen, fast det gör man ju inte ändå... Då kan man tänka att OM personen bodde nära skulle det ändå vara alldeles för sent att gå hem till nu...
Just nu fattar jag inte riktigt vad jag skrev. Jaja skit samma :)
Puss!
Finns det någon finare bild på oss?! :)

Confused

Hejsan. Idag gick jag och Mari upp 06.15 bara för att vi skulle var duktiga och simma på morgonen. Maris snälla mamma skjutsade oss valhalla, tack tack :) Vi tänkte att det skulle vara jag och Mari plus typ fem spinkiga pansionärer med hänghud. Men icke det! Det var jag och Mari plus typ tusen spinkiga pansionärer! Och några simskolebarn med. Hur orkar man gå upp så tidigt egentligen? Jaja, nu gjorde vi det... Men vi är bäst :) Thihi. Vi simmade 1600 meter. Lite duktiga var vi ju. Sen köpte vi glass klockan tio på morgonen och somnade nästan på bussen hem. Ha! Direkt när jag kom hem somnade jag. Skönt. Kroppen är helt slut. Otränad? Nä inte ett dugg. Haha. Nej men mysdag med Mari :) Puss!

Igår var livet sämst. Arg och ledsen på samma gång. Orkade inte med något. Åkte då med Ellen och Mari och repade i tre timmar. Få ut all ilska på trummorna, det är nog det bästa :) Trevlig kväll ändå.
Bilder från bandtid -

Ellen-söt :)

Mari, inte smsa på bandtider :) Happy hamster! thihi.

Tejpad hi-hat för den var trasig innan jag böjade spela... Markus lagade den tillsist iaf, tur det :) Spelade också med ko-klocka, bara för det är lite coolt :)

Här borde det vara en bild på Elin. Då hade vi varit alla på rad. Hela bandet you know! hahah :)

Just det, jag glömde nog att nämna att vi är det kriminella gänget!

Om man är kriminell ser man ut såhär...

.... Eller också såhär :)

Choklad var räddaern i nöden!
Blev också att vi spelade in en random låt som bara vi kom på. Fint :) Den var lite speciell men behövdes ändå sjungas :)

Funderar på att sminka mig, ta på mig något annat än mjukis kläder, bli glad, städa mitt rum och stänga av datan och sociala mig. Men jag orkar verkligen inget av alternativen. Ska till Dennis och äta middag, men skiter i att jag ser ut som jag gör. Jag orkar inte pry mig om det. Fuuuck...

Torsdagar'

Hejsan. Skola idag, slutade halv tre. Tidigaste dagen på veckan, high five vafan! Då åkte jag och Elin till torget och köpte Ben&Jerry bara för vi gillar det :) En Gubbe på affären som stod framför oss i kön vände sig om och försökte säga något. Men han kunde typ inte prata så blev bara mummel och spott som kom ur hans mun. Jag hörde inte vad han sa så kollade ner på golvet och iggade gubben  och tänkte vad äcklig han var som spottade och så, och hoppades på att Elin skulle göra lika dant. Men istället skrek hon - TACK! och kollade på mig med lite osäker blick som visade typ - vad sa jag tack för..? Men gubben log och flyttade på sig så då fattade vi att han nog bara ville att vi skulle gå före han. Ibland förstår man ändå ju :) 
Hem till mig och möla i oss glassen. Haha. Sen hade vi allmänt kul. När vi inte kom på något mer kul att göra blev det datorn. Mihih :). Sen kom Davidberg lite random från ingen stans och joina oss. Mysigt mysigt :) Pratade om gamla minnen sen -98 eller typ 2000. Vi var inte säkra på hur små vi var. Men små var vi. Haha.
Just nu lyssnar jag på hög musik bara för att göra folk i mitt hus irriterande på det. Jag är snäll jag vet :)
Lyckas jg med min smarta idé? - Nej, de höjer bara volymen på tv:n.... Fuuck!
Hahaha :)
Puss!

Vi skulle kolla om röken syntes på bilden också, men icke det.... haha :)

Här var de rök! Jaa! Vi lyckades :)

Läs inlägget med en nypa salt :)

Hejsan. Första dagen på sista terminen i grund skolan idag. Vet inte riktigt om det är bra eller dåligt. Hm.. Jo, bra är det. Om ett halv år går jag på en bra skola, på en bra linje och troligtvist med bra människor. Haha låter som om jag går på en dålig skola, i en dålig klass och med dåliga människor. Men så är det absolut inte! :) Jag gillar min mysiga lilla skola, min mobbade klass och min överintelegenta små vänner i den. Inget fel på den liksom. Bara att det kommer bli bra för alla att byta miljö, att få känna sig stor för en gångs skull. Men kommer sakna alla som fan. Såna personer som man tar för givet, som bara alltid har funnits. Men nu inte kommer finnas i samma klass eller skolan. Det är såna saker som skrämmer mig.
Men va fan, det är massor av månader kvar och vi kommer göra massor med tråkiga och roliga saker tillsammans. Det är såna saker som gör mig glad. Alltså de roliga sakerna då :) De tråkiga sakerna kan vi skita i. Som alla nationella prov. Onödiga saker som bara skrämmer mig. Men ungdomar i dagens samhälle ska väl lida. Har jag hört.. 
Började klockan nio idag, skönt! Fick redan 25 engelska gloser tills onsdag och matteläxa10. Matteläxa10 bestämde fröken säkert att vi skulle ha bara för det är nytt år med 2010 och så. Så himla onödigt asså... Vart är världen påväg egentligen?! Mihih :) Kom hem och då skulle jag mecka en smoothie bara för jag var hungrig. Tror jag pajade micron när jag värmde hallonen. Eller det small typ där inne. Hahah. Jag bestämde mig för att skita i den där smoothien och vänta tills mamma kom hem och gjorde mat. Efter en god pastasallad och lite sludrigt berätta om micron satta jag mig vid datan. Så har lyssnat på mysik hela dag och trummat på mitt bord, så ska fortsätta med det resten av kvällen nu. Puss!

Kanske man borde skaffa glasögon ändå. Man ser coolt ut i dom och smart :)

TRE DAGAR PÅ ARVIKAFESTIVALEN!

ELIN HAR MECKAT BILJETTER TILL ARVIKAFESTIVALEN NU! FAN VAD KUL!!! JAG LÄNGTAR SOM BARA DEN!!! JAAA! NÅGON ÄR GLAD? JAG ÄR GLAD!!!
ARVIKAFESTIVALEN NU? - JAAA SOM FAAAN! :)

Tillbaka till skiten.

Hejsan. Nu var lovet slut. Fuuck! Fan vad hemskt. Skulle kunna tänka mig lov i ungefär tre månader till :) Men nej nej. Det klart skolan ska börja imorgon. Fan asså! Men har gjort massa roligt skit på lovet som åkt skidor, haft skit kul nyår, badkar, flummat med dampbarn som aldrig förr, shoppat, åkt skridskor, fikat på både äckliga och mysiga caféer, spelat in film, spelat pingis, varit på rätt ställe vid rätt tillfälle, haft mysdagar, spelat instrument, dansat, sjunget, pepparkaka? OCH mycket mycket mer :) Skit kul lov med andra ord. Jaja tillbaka till helveter på jorden imorgon då. Haha? Känns så nu i alla fall.
Lovet avslutas med att Elin skickar en skjukt rolig youtube film (som vi viljat se länge!) till mig. Haha det där gjorde verkligen min dag. Hahah!
Nu ska jag nog sova tror jag, sad face... Godnatt Puss!

Elin&Jag igår inne på Linneas toletten. Linnea tyvärr inte med på någon bild, hon drack väl cola under bordet.. Hahah nej jag skoja :) Fina suddiga bildet blev det, Elin alltid skikig i kroppen. Hm.. Kul kväll :) Mysigt.

Morgonstund har guld i mun :)

Hejsan. Jag och Elin har precis ätit frukost :) (halv sju) Vi vänder på dygnet nu innan skolan börjar. Nästan. Ej planerat, tihih. Vaknade klockan sex och gjorde saft till mig och Elin. Hon sov här för det var för kallt att gå hem :) Fick precis besked av Elin att saften är god. High five! Nu ska vi äckla oss framför datan. Myys asså! Tiep :)
Puss!

Elin - Vi är fan snyggast! :)

Vecka ett

Hejsan. Jag är trött. Borde sova men istället sitter jag vid datan och kolla bloggar. Hahah. Vilket liv. Happy hamster på det. Lyssnar också på någon Kent låt. Men den är snart slut. Sen blir det säkert reklam för blir alltid det på spotify.
Jaja sånt är väl livet.

Kollade i min garderob och hittade lite skit som jag inte haft på ett tag. Typ tröjan tex. Ja.. Det var de jag hittade. Haha. Så blev den idag, high five. Det där var intressant. Verkligen! Okej, jag ska sova så jag inte fortsätter att skriva massa skit :) Puss!

Luffa.

Hejsan. Idag bestämde Linnea att vi skulle buss&språrvagns luffa. Tog bara fyra timmar att komma fram till detta beslut men men. Alla barnen förstod inte riktigt vilken buss vi skulle ta så vi hoppade av vid en bondgård och väntade på näst buss. Kallt som fan. När vi äntligen kom till stan så var det fortfarande mörkt och kallt, så vi åkte till hagacafét i stället. Fikade länge och efter det gick vi till skansens krona och kollade ut över göteborg. Det var fint de :) Sen gled vi ner från alla trappor för dom var hala, tíhihi. Bussen till Sebastian och kollade på en skitsofren film och hade allmänt mysigt. Kom typ precis hem för Maris pappa skjutsa oss så vi inte skulle dö av kylan :) Snellt :) Nu smäller någon raketer utanför mitt hus. Kanske danskarna, jag vet inte... Funderar på att säga till dom, att dom är typ en vecka försenade med det. Eller också nästan ett år förtidiga. Hm..
Puss!

Linnea söt på café :)

Timmy & Elin :)

Säbbe :)

Mari med snygging mustasch halsband (y)

Göteborg !

Elin, Linnea, Mari, Timmy och Sebastian hihi :)

Hemma i Sebastians källare. Hm...

Fin fin kamera som vi nästan snodde :)

Anna&Mari

Suddig och glada :) haha

Anna - Titta! Mitt chips ser ut som ett hjärt! Måste ju betyda något?! :D
Linnea - Åh! Ät inte upp det.
Anna - Haha, varför inte?
Linnea - Men då blir det som du äter upp kärlek ju..
Anna - Nej. Det blir bara att jag har kärlek inom mig då. Inom mig i magen :D
(Jag öppnar munnen och äter upp chipset stolt framför Linnea.)
Linnea - Okej...
Haha fint samtal.
Trevlig kväll de, godnatt.

Kebab!

Hejsan. Åkte till Elin runt tre förut. Där lyssnade vi på mys musik och pratade om hemska grejer. Då blir man ledsen om man pratar om sånt. Men ibland behöver man faktiskt prata ut om hemska saker med. Då känns det bra, fast efteråt då. Efter några timmar blev vi hungriga och vi meckade mat. MVG-barn som Elin är i hemkunskap gjorde vi kebab och pita bröd. Eller rättare sagt stekte upp kebaben och värmde brödet. Men det krävs MVG nivå för att klara det :) Maten blev super god. Thih. Sen kom Linnea och då sprang vi till Ellen för vi blev lite rädda för barnet/hunden som var på vägen :) Haha. Mari kom senare och då spelade vi alla pingis och sjung. Åh, det är fint. Kallt att hoppa i snön till pingis-rummet, men det är sånt vi coolingar kan ståut med (y'
Nu ska jag nog studsa runt lite i huset för har överskottsenergi.
Puss!

Hahhaa gammal och suddig bild!
Happy hamster på det!


♥ Ta mig till kärlek ♥




(Thihi lite läskig bild va?)

Ta mig till kärlek.
Och sommar.
Tack.

Godmorgon Torsdag!

Hejsan. Idag vaknade jag tidigt för skulle klippa mig klockan nio. Haha, min mamma bestämde tid... Slingade det så det inte är jätte mörkt och klippte lite. Typ ingen skillnade men skönt att inte ha lika sliter hår i alla fall :) Sen efter det släpade mina föräldrar mig till ikea och satte mig på en soffa där jag senare somnade. Skönt :) När dom efter ungefär en timme var klara kom dom och hämtade mig och så åkte vi hem :) Nu lyssnar jag på högsta volym på musik och väntar på att mobilen ska laddas klart. Efter det ska jag springa till Elin och hoppa på henne :) Mihihi.
Puss!

Detta var länge sen. Haha. Fint :) Sommar nu? Ja tack!

Sommar med snö storm

Hejsan. Idag vaknade jag jätte sent, mohaha :) Skönt som fan. Jag och Mari åkte hem till Ellen för vi skulle göra en rolig film om en söt tönt. Det sket sig. Fuuck. Slutade med att jag skuttade runt i Ellens hus med hulken tröja och röda hängslen plus 3D glasögon utan glas i. Vackert? Ja mycket :) Senare kom Elin. Senare efter det kom Linnea och Alice med. Det blev film mys med morötter och chips. Här var vi tyttiga med grönsaker minsam :) Skulle gå hem från Ellen bara för det fanns inga bilar som var lediga :) Haha. Snö storm! Mammi var räddaren i nörden. Var nära på att dö där ett tag. Tur att man inte gjorde det. Skulle vara så tråkigt liv då. Nu ska jag nog sova.
Puss!









JAG LÄNGTAR SOM FAN TILL SOMMAREN!

En kväll vid dammen.

Hejsan. Idag gick jag upp jätte tidigt bara för att vissa cp-barn skulle hitta fina kläder i stan då :) Nej men det var mysigt faktiskt att gå upp tidigt. Sen blev det fika på mys café med skabb kaka! Hahaha. Men mysigt ställe i alla fall. Sen sprang vi hem till Mari, nästan :) Blev film, kort, dator, musik, godis, toast, gästbok, jojo kastning medmera.
Igår åkte vi skridskor på dammen bakom Maris hus typ. Det var mys. Och kallt. Inte konstigt. Hade inte på mig min jacka för den var stor och jobbig. Så alla jävlar vet :)
Nu ska jag nog sova. Puss!


Thihi, söta

Köttbullar va fan!

Humör: Glada :)

Nej Linnea, NEj....

Solsken!

Hejsan. Just nu lyssnar jag på Gyllene Tider bara för att dom hamnade på min spel lista, thi. Kollar på bilder från nyår, ingen vacker syn :) haha. Nej med dom är fina.. Idag har jag bara haft en mysdag med Elin, väl behövligt :) Hyrde två filmer. Hipp hipp hora bara för den är bäst, och mammut tror jag den andra hette. Hahah. Mammut filmen var sämt :) Jag är rätt trött. Not good. Imorgon ska jag nog gå upp tidigt. Nej varför fan ska du det Anna? Det är lov, så njut av livet :) Okej då, hhihi. Imorgon ska jag sova ut. Skitsofren frågetecken. Hahha. Nej.
Puss!
↓ Två snygging bilder från Ellens blogg ↓

Jag verkligen älskar denna bild på Elin och David på nyår!
Tror Davids hjärna tänker att SNART ska hon sluta tjöta :) hahahaa

Hahah fiiint..
Från vänster:
Ett handikap(p)at mong :)
Linnea med knäckt nacke, söt :)
Jyrkis, förvirrad Jyrk asså :)
Ellen med oskyldig min, men egentligen skyldig till allt :)

Bästa nyårn i år asså! :)<3

Gott nytt år, 2010 !


Tre rätters blev det allt. Vitlöks bröd i håret :) Ellen-Söt

Gott nytt år bild va ? haha :)

Rött läppstift+fin hjärtklänning = MARI :)

Bilden är nog lite suddig, skit samma. Linnea var prinsessa igår, fin :)

Tommaglasärintebra,haha

Stackarn :)


Väntan på mat?

Jag och Linnea gör mat! hahaa

Haha da blick är bäst fan

Måste ha varit något intressan Linnea hörde :) haha

Här var man trött :)

Mer bilder på Ellen blogg → http://mademoisellevanille.blogg.se
Kul kväll/natt med alla, tusen tack :) 
Nytt år, nya möjligheter
2010 here we comes!
Ska sova nu för mitt huvud dunkar som sten..
Puss!


RSS 2.0