Sommardagar.

Hejsan. Idag fick jag springa till bussen. Händer mig i stort sätt aldrig. När Julia inte tar bussen så glömmer jag av tiden när jag ska gå. Gick då två minuter innan den kom. Lyssnade då på Kalla mig med Vapnet, perfekt låt att springa till (y) Ville inte att våran skånska syslöjds lärare skulle bli arg. Inte på en torsdag liksom...
Slutade halv ett idag bara för att alla lärarna skull på spa. Haha. Skönt för både dom och oss alla barn.
Åkte då in till stan med Linnea och Elin. Mys. Där köpte jag en kjol med blommor på. Elin köpte en t-shirt med leopad skegg. Otroligt fin :) Sen åkte jag hem för skulle träna. Träffade då Wallin på bussen och skröt om våran klassresa, Ha! :) Sen på träningen dog jag med Mari. Helt slut asså. Haha.
Imorgon ska jag nog ta moppen till skolan. Hoppas på fint väder för då äre bara att tuta och köra! :)
Puss!

Hittade denna mycket fina bild på mig.
Man ska vara glad, det står det i en bok jag läser.
Har fått lånat den från Alice och Alice har aldrig fel.
Så, HA! :)


Självmordsblond.


Nästan hela klassen. Vi är fan bäst! :)

Förvirrade barn :)

Idag har jag slappat hela dagen. Inte gjort någonting, eller bara hjälpt mammi att grilla. Så blev sommar mat idag, mumms. Börjar nog bli sjuk. Känns så i alla fall. Men asch! Man ska inte tänka så negativt hela tiden. Det är ju trotts allt sommarlov snart :)
Elin vill att klockan ska vara nio. Tööönt. Men jag accepterar henne och alla andra såna :) 
Puss!


Inte på en lång lång tid.

Hejsan. Igår fick Elin sin present av mig. Tvingade henne och mig på en spårvagn och åkte mot järntorget. (Är väldigt stolt att jag kom dit utan att fråga Elin om vägen) Där hoppade vi av och traskade mot Haga badet. Var där och bara kopplade av. Skönt. Det behövde vi nog. Sen åt vi lunch på Paprika och kollade i affärer. Elin ville shoppa men visste inte vad hon skulle köpa. Så blev inget köpt. Mys ändå liksom :)
Idag var det skola för första gången denna veckan. Jobbigt värre. Men sånt är väl livet. Sen snabbade jag mig för att hinna träningen. Kom istället en halv timme för tidigt innan den började. YEAH! Sen fick vi inte träna någon mer efter typ tjogo minuter, några pöjkar skulle spela match. Så jag och Mari bestämde oss för att gå hem från vallen. Skönt i soligt väder.
Imorgon börjar jag sent. Behövs nämligen inga kläder på gympan. Trevligt trevligt. Blir oförberett prov istället. Så börjar halv nio. Tio över åtta bussen - we like<3
Puss!

Här skuttade vi!

Busbarn.

En dag i våra liv :)

Mys i myset.

Hejsan. För exakt ett år sedan konfirmerade jag mig. Då var det jätte varmt och sol. Exakt ett år senare, alltså idag, var det kallt och blåsigt. Jobbigt värre!
Igår var det mys hos Jyrkis :) Där var det grillkväll och dans. Tyckte allt att Jyrk var en riktigt mäster grillare! Blev kött och potatis sallad. Elin och jag var mer sugna på att dansa än att äta, happy face :) Väldig mysig kväll det. Blev sång, dans, "badkars chillande", bastade, skuttade, skrattade och många förvirrade personer :) Mys på hög nivå. Avslutade kvällen med lång promenad. Kallt och förjävligt :)
Idag har jag absolut inte gjort ett piss. Gick på promenad med Elin och lekte psykolog. Naah. Inte det. Sen kom Linnea-bus med. Vi gick hem till mig och käkade godis och kollade på Bert. Filmen Bert, inte någon äcklig person liksom :) Somnade i min soffa och sov där några timmar. Behövdes nog.

Elin - (Provar en ny godis vi aldrig testan innan) Åhh! Den smakar som hästar luktar!
Anna - Nämen vad gott det låter!
Elin - MEN GUD VAD DET SMAKAR HÄST!
Anna - Mummms...

Imorgon är det studiedag och Elin ska få sin present av mig. På en måndag liksom.
Puss!
Bidler från fredags:



Elin och Linnéa. Linnéa som kanske blir min vän i samma klass i gymnasiet (y)

Tre mobbade barn i ett omklädnings rum. YEAH!

Mölndal stad.

Hejsan. Idag är det onsdag. Imorgon torsdag. Och dagen efter det, FREDAG! Logiskt, men vill bara medela :)
På fredag ska min klass göra mat till ungefär hundra föräldrar och gamlingar. Mys. Vi behöver pengarna till Ungern :) Och vi SKA komma iväg, även fast Island är så världelösa och inte kan ta hand om sina vulkaner ska inte vi drabbas av det. Våran lilla mobbade klass är ju värld en resa dit! :)
Tror jag kom i gruppen som skulle duka och diska. YEAH! Bandet ska nog spela, för det vill nog alla gamlingar :) The boy band ska sjunga Gay Bar. Och man tänker bara "Okaaaj" Men den är trevlig så det går nog bra.
Idag har jag lekt med Elin-bus. Vi skulle råna en bank men båda hade så fruktansvärt ont i huvudet, så får bli en annan dag.
Nu ska jag kolla på film och sova som en gris.
Puss!

Fix och trix - magiska tix :)


Idag har Elin typ blivigt morbror :) Grattis till baby lyckan Maria! Jesus barnets mamma (ungen har nog inget namn än, så Jesus blir!)

Godnatt Söndag!

Hejsan. Eller Halli-Hallå kanske! :) Idag gick jag upp tidigt. Egentligen var det nog rätt sent för att vara mig, men va fäään. Då hade jag ont i huvudet så ingen träning för mig. Blev istället stan med Elin och Linnea. Där shoppade Elin i mängder och jag och Linnea lite mysiga grejer. Som solglasögon och tröja och leggings. Trevligt trevligt. Efter mys i stan i jätte många timmar åkte vi hem. Då hade pappa kommit hem från många dar långt upp i Sverige. Jag har saknat honom. Tur att allt är lite bättre, då blir jag glad! :)
Igår gick jag och Linnea till Jyrk. Efter stund kom Axel och Elin. Väldigt trevligt om jag får säga det själv höhö :)

Elin - Vi måste ta kort och skicka till Lill-Julia!
Jag - Jaaaaaa! (springer iväg och blir lite förvirrad i Jyrks hus)
Elin - (Fnissar inne på toan)
Jag - (Kommer springande tillbaka och fnissar lite för att vara lika cool som Elin)
Elin - Så! Detta kort tar vi :)
Jag - Skicka nuuu!!!!
Elin - (Kollar på mobilen) Nej jag har ju inte hennes nummer... :(

Efter vi sa detta gick vi ut. Då var det storm. Mötte Ellen i någon skog och satt där i ungefär en timma. Kallt som faen! Vissa var väldigt trötta så vi gick hem till Jyrk igen och avslutade kvällen med någon film.
Mysdag :)
Puss!

Åhh, söööta! Det gör ont att bita sig själv, sadface.... Varför gör vi det ändå kan man fråga sig, happyface.

Take me out.

Hejsan. Idag är det storm ute. Extremt mycket storm. Låter som om huset ska flyga bort. Men det blir nog bra.
Idag har jag och Ellen varit ledare för mini-tennisen. Ellen smeker mig hårt på att vara mini-tennis ledar. Första gången jag var sån ledare och jag kan absolut inget om tennis. Innan alla barn kom "spelade" jag och Ellen och upptäckte då hur världelös jag var. Asch tänkte jag hoppades på att barnen skulle vara ännu sämre :) Men vissa barn hade verkligen talang. En pappa sa till mig att min lilla grupp skulle göra en annan lek, så hans dotter också skulle gilla den. Ellen sa att han pappan var lite speciell... Jag förstod då att han var det. Asså speciell. Men förutom han var det riktigt roligt att springa runt där med Ellen och alla barn.
Jag är trött. Sitter och gäspar och gråter för att jag gäspar.
Jag ska ta tag i mitt liv nu.
Puss!

Jag gillar att Linneas hår ät i fokus :)
Nu blir det mys med folk (y)
Om exakt en månad fyller jag år. Trevligt.

Jag kom in på min skola som jag vill komma in på i höst! Skönt :)
Krokslätts, Socialmedisina vårdnadsprogramet - Here I come!

♥ Sexton år och kriminell ♥

Hejsan. Idag fyller Elin-bus och Mailn år! :)
GRATTIS SOM FAN!

Elin fick två kakor och en liten snäck-råtta av mig. Den fina råttan påminde om alla prydnads grejer hon fick av mig varje sommar förr. Tänkt att man kanske ska börja med traditionen igen :) Haha. Sen fick Elin ett kort som det stod att hon skulle få en dag i stan med mig och överraskningar. Bus på det. Överraskningar är ju lite mys ändå kanske :)
Nu ska jag läsa Aftonbladet och sova gott. Imorgon är det musik och beach volleyboll, kan det bli bättre?! :)
Puss!





Älskar dig.


Bus på bilden.

Hejsan. Idag är Elin och Malin femton år och trehundrasextiofyra dagar gamla. Kan tro att de är stjärnsystrar. Hoppas det i alla fall :) Idag har jag varit i skolan. Mycket ovanligt! Dans på Gympan. Provlunch på Hemkunskapen. Nyheter på Engelskan. Bus på Bilden. Och film plus sova på No:n. Rätt så trevligt ändå.
Vi är fulla för kärlekens skull. Eldkvar sjunger så hörde jag nu.
Idag skulle jag plugga på nio svenska författare, men gjorde en dans så jag skulle komma ihåg alla. 
jag är så påhittig :)
Nu ska jag göra kaffe och hals i mängder.
Puss! 

Bild snodd från Marisöts blogg :)
VI ÄR HELT NORMALA!!!11
Ser ut som om man är ännu blekare än vad man redan är.
Happy face !

Fotbollsmatch och vann med 3-2

Ont i benet, gick på violinkonsert istället. Bajs Bert.

En gris orgasm varar i tretio minuter. Good to know.

Hejsan. Läste på Aftonbladet att en skola i Älsbyn har blivit hotad, förstod inte vad för slags hot men blivit hotat i alla fall. Har ju släkt där va fan, så hoppas inget hemskt händer.
Idag har jag och Bäste-gänget Bög-gänget ätit glass för första gången i år på glassbaren. Satt i solen och myste, så som vi är bäst på :)
jag lyssnar på För kärlekens skull med Ted Gärdestad. Den är bra. Kärlek.
Puss!
Bildet från påsklovet ↓

Klockan var runt fyra och vi skulle upp halv åtta, GÖÖÖÖTT!

Röda i ansiktet = Varmt...?

Elin och jag väntar på Laila Bagge Wahlgren. Kan inte förstå att hon inte heter Bagge längre....
Sad face...

Happy face i idolkön :)

Baajs

Ballong, barn, hissknappar och pistolet.



Ha en underbar kväll :)

Fiskpinnar och potatismos.

Hejsan. Jag sitter just nu ute i värmen och solar. Värmen är nog lite att ta i, men det är sol i alla fall :) Nu börjar jag frysa men sånt är ju livet. Imorse vaknade jag så det blev träning. Känns som om min näsa är knäckt men mamma säger bara att den är blå.  Tur det!
Jag ska bestämma maten idag. YEAH!
Sista dagen på lovet. Fuuuck. Men snart helg :)
Puss!


Jag ska lägga in bilderna från lovet på datan. Men inte nu :) Bajs-Barn.


USA:iska länder.

På väg till idolkön.
Jag - (Sjunger högt så folk stirrar)
Elin - Du kan ju i alla fall försöka sjunga bra.
Jag - (Slutar sjunga och kollar allvarligt på Elin) Jag sjunger mitt finaste nu...
Elin - (Värdens bitchröst) OFTA?!

Tur att jag har så snälla vänner :)
Det sägs ju att man lär sig nya saker varje dag.
Idag har jag lärt mig att Pamela Andersson inte är svensk.
Hon kommer från USA:iska länder.
Blev faktiskt lite ledsen...
Linnea lärde sig nog att vädret på tv:n är greenskrem och inte att det är en tavla med olika väder på.
Det där lärde jag mig när jag var tre!
Daaaah!
Nu ska jag sova, ska på träning imorgon om jag vaknar höhö.
Puss!


På en torsdag.

Hejsan. Oj vilket fruktansvärt trevligt väder vi har! Solen skiner. Mumms. Igår när jag vaknade hoppade jag på den gröna tant cykeln och cyklade till Mari. Cyklade bara i pyjamas plus tjock tröja och halsduk. Där åt vi amerikanska pannkakor och gjorde mig glad. Det var allt en mysig frukost :) Sen på kvällen blev det rep på ladan. Mys :) När vi tyckte att vi repat klart åkte vi hem till mig och drack te i mängder. Nästan i alla fall. Sen halv tolv ungefär kom David och fortsatte mysa med oss. Försökte leta upp filmer på oss när vi var små, men orkade inte leta så det sket sig. Istället förstörde "vi" en säng, hostade, sjung, dansade fint, försökte laga sängen med hammare och spik, skrattade, film mys medmera. Imorse var det bara att tvinga sig upp efter ungefär 5 timmar sömn. Stack till Vingen och spelade in i 6 timmar. Det blev 4 bra låtar. Jag är nöjd. Till och med jag sjöng på ett ställe, OMG! Haha jag är tönt :)
Nu ska jag till zenith och träffa mobbade barn. I like :)
Puss!

Sööööta<3333333
Nu måste jag springa, RUUUUN <112

Hoppas Gud finns. Då ska jag fan be till Gud varje jävla dag... Amen.

 

Boys in the band.

Hejsan. Godmorrgon godmorrgon på riktig göteborska (y) Idag har jag druckit kaffe med min bror, cyklat, försökt att stå på händer, trummat, sjungit och andats. Andas bör man, annars dör man. Andas gör man, ändå dör man... Jävlafuckingdåligtkukliv. Om man sätter ihop bokstäverna så får man bli hur arg man vill. Nu ska jag duscha och sen hitta på något roligt med Linnea, "Davve" och säkert några fler barn :) Mys.
Puss!

Anna och Linnea-söt :)
Nu ska vi göra världen osäker.
YEAH! High five på det!

Dansa din djävul.

Hejsan. Här sitter jag och lyssnar på Saker går i kras. Trevligt trevligt. Duktiga barn asså haha :) Idag har jag visat mitt område, pratat om cp-bildar, halsat påskmust i mängder, puttats, skrattat och andats :) Mycket trevligt. 
Lov. Fan vad gött.
Puss! 





Varför är man inte normal?

Fem timmar och trettiotre minuter. Typ...

Hejsan. Usch vad klockan är mycket. Idag känns det som om jag har vaknat och inget mer. Elin sov här så när vi vaknade blev det film. Filmen var ungefär i fem timmar och trettiotre minuter. Var ju bara tvungen att se klart den :) Sen åkte Elin hem och nu tror jag hon ska hit igen. Tummen upp på det!
Det regnar ute. Tummen ner på det!
Puss!

Snodde denna über fina bild från Ellen-söts blogg :)
Busbus.


Godnatt.

Hejsan. Jag är trött. Och hungrig. Men orkar inte sova eller äta. Mys!
Puss!





Jag gillar att ha öppen mun. Hm.. Det är ju sant så man ska ju inte ljuga. Haha
Bilderna är bara FÖR fina :)

Imorgon ska jag sms Linnea klockan tio.
Kommer jag ihåg detta?
Svar: Nej :)

@ my place with Linnea and Mari! And no, I'm not english.

Hejsan. Här är Mari och Linnea :) Pinball på Linnea. Jag vill att vi ska ut för det är varmt i mitt rum. Mohaha :) Det ska vi också. Ska vi vara coola och hänge på maxi tro? Nej, jag vill hänga på Willys tak istället :) Ska försökt tvinga dom nu bara. Thihi :)
Puss!

Jag älskar bilden :)

Jag hatar bilden :(

Dance bby, DANCE!

Linnea är sjukt söt :)

Mari on drugs :) Call the police :)<3


Nu ska vi springa till Willys tak :)
PusssN<112

Sten.

Hejsan. Idag har varit ute på promenix i två timmar. Linnea och Ellen tyckte att vi skulle gå till havet, så det gjorde vi. Havet var iskallt, men det gjorde inget. Vi skulle ju ändå inte bada :) Sen gick vi hem för Linnea skulle på kalas. Kalasbarn! Och nu pratar jag om Motala. Okaaj tänker man då liksom.
Puss!

Första gången jag var på en påskbrasa!
Ha!
Någon gång måste det ju vara den först :)

Påskaftonmys.

Hejsan. Igår var det tjej kväll hos Ellen. Firade påskafton med riktig påskmat. Eller lax och nudlar, mumma! Myskväll på hög nivå asså!
Puss!

Myys.

Fiint :)

Linnea & Mari

Ellen-söt!

Thihi :)

Ellen gör mat, mohaha :)

Mat-barn :)

Tjejer asså...

Linnea-"Men Mari! Du måste ju visa att det ärsaft och inget annat!"
Haha!

I love eco<3

Vi älskar när folk är normala :)

Okej... Jag är söt, ingen behöver nämna det.

Tack för mysig kväll :)

Nu - Promenix i bra väder!

Dubbelgångare.

Hejsan. Känns nästan som morgon nu. Trevligt! Igår blev det mys hos Ellen. Jag och Linnea blev chockade när Ellen hade dukat hela hennes golv med ljus, lyktor, drmartens, mys-kuddar, flaggor, chips i jordgubbs skål, påskmust, fina sugrör och persilja/dill. Ellen är bäst :) Satt där och pratade några timmar tills nästan alla ljus slocknade. Då var det dax att bege sig hem igen.
Imorse såg jag fina sms som skickades igår. Stackarn.
Haha.
Sånt är livet säger vi då.
Puss!

Ni är allt för underbara, loooove to you.

En sån bil som tar bort allt grus kör på gata utanför huset. Sommar ♥

Now, run to Ellen.

Hejsan. Ska nu gå och möta Linnea. Vi ska traska till Ellen-bus! Run forest, RUUUN!
Lurade precis min pappa att jag hade köpt en jacka för 2500 och jag sa att den var ful och äcklig, men att jag bara var tvungen att ha den. Mihihi :)
Puss!

Aprilhimlen.

Hejsan. Nu var det lov! Gallet gött! Iiie! Nu var det redan april, tiden går fort när skolan är sämst :)
Första april idag, jag har inte lurat något, Sirapop fyller år, Bror min firar ett år med sin tjej och påsklovet börjar. Viken dag.
Idag på matten kom det en Fältare in på våran lektion. Jag och Elin trodde att hon skulle säga att vårat band inte fick repa på Ladan efter allt som har hänt... Men HA! Tur att hon inte gjort det :) I så fall hade vi hoppat på Strandis :)
Nu ska jag shoppa med mamma.
Puss!


Älskling, ha det bäst in daah HOTLAND!
Borde jag säga att du ska ta det lugnt?
Haha :)

RSS 2.0