Pannkakormedsyltpå!

Hejsan, lånar min brorsas dator idag med *blink blink*. Idag blev det bestämt att vi ska paddla med våran klass nästa vecka någon dag, whiihoo kulkul! Idag var det rätt så slappdag i skolan. Skönt. Sen när jag kom hem har jag inte gjort någonting förutom träningen förut som var trevlig hihi. Puss! 
Suddig bild, men det skiter vi i hihi ! <3


Skit dator!

Hejsan, jag har pajat min dator så smart som jag är hehe. Så just nu snor jag min brors data när han inte är hemma hihi. Tror att jag har alldeles för mycket skit på min dator och helt plötsligt dog den, spännande! 
Idag har vårat band äntligen repat hihi ska nog ha spelnig i september så då måste vi ha lite låtar :) Men kommer nog inte blogga på ett tag eller tills min dator är fixad iaf. Puss!
Hittade den här söta bilden på Elin i 5:an! Fan va söt du är, älskar dig.

Dela ett med...

Hejsan.
Spelat match idag med, 1-1 mot kungälv. Vi borde ha vunnit hade fan hela matchen typ hihi. Men men. Sen typ kockan 18 blir det en till match, borta match mohihi! Nu sitter jag och målar på mitt knä sår, mums! Haha nej jag målar inte på såret, utan bredvid :) Puss!

ElinMariSebastian<3

Kock ?

Hejsan, spelade match mot torslanda klockan 11 idag. Jobbigt värre! Sen när jag kom hem sa min kära bror att vi skulle överrask med mat hemma. Jag tänkte först att det är lättas om vi bara beställer pizza så är allt bra. Men vi hade bestämt oss att vara duktiga och lag mat ist. Blev tillsist falukorv och stuvade makaroner. Haha är inte den svåraste maten att göra men det är ju tanken som räknas. Men nu ska jag hitta på något roligt med lite folk Puss!

Fredagar'

Torslanda vallen med klassen + A1 hihi. Det regna men vi var glad ändå :) Gaah va långt vi gick! Känns som vi gick runt hela torslanda innan vi kom tillbaka haha. Sen in till liseberg till NRJ och se Darin hahaha! Pussar.
Mysiga regn bilder







Hahah påhittiga grejer det med plastpåsar på huvudet!





Gothenburg

Första dage i skolan idag, hehe gjorde inte ett piss så var rätt onödigt att vara där tycker jag hihi. Imorgon blir det att våran klass ska till Torslanda vallen och göra något och matsäck ska med haha. Efter det blir det NRJ kulkul.
Om jag hörde rätt så får man sitta bredvid vem man vill i år, wiihoo! Förra terminen fick jag nämligen sitta bredvid Legolas... Oj va coolt tänker ni säkert! Men det är bara det att Legolas inte finns på riktigt, utan han var bara min påhittade vän den jobbiga tiden. But not more now mohaha :) I år ska jag fan sitta bredvid någon normal och riktig person HAHA! 
 Men nu måste jag springa, ska till Alice och baka chokladbollar :)
Puss!

Midsommar :)

Torsdagar

Skola imorgon och jag kommer inte klara det! Usch va tidigt man ska gå upp och allt då ju :( Borde sova men jag orkar inte göra något just nu. Dygna ? :D

Idag blev det iaf stan och köpte lite skit saker bara + åt på pizza hut, mysmys. Sen åkta alla hem till Linnea och vi såg på Ellens favorit film, HAHA den sög Ellen :)  Sen ut och träffa lite folk.
Puss!

Sommar ♥

Fuck Face!

Kul dag igår med restaurang bio med mera :)
Åh Alice nu är du femton.... HAHA jag är failad och gillar det !

VI...

ÄR...

HELT...

NORMALA!
Tro det eller ej :)

Alice älsklings bögen min<3

Idag fyller min älskade Alice år! :) Hihi klockan är över tolv så hon är gammal!
Ses snart då hihi :)

Alice som liten hihi. Fan va söt bild!

Hihi igga mig som ser otrolig ful ut!

Haha du är fan sötast när du sover! :) Puss!


Lördagar

Anna Hissar - Stekarväder!
Anna Dissar - Att det inte är något stekarväder...

Slurp Slurp

Hejsan, sitter nu vid min dator och lyssnar på musik på högsta volym. Har precis studsa ut duschen, wiihoo! Någon har överskottsenergi?! :)
Sen blir det att vara med Elin och smyg kolla på min grannes bröllop, haha!
Igår blev det badning och smidig som man är skrapar man upp knät och benen på såna dumma havstulpaner eller vad det heter... Efter det åkte jag till Ellen och hade kul. Sen kom lite mer efterblivna folk till henne och vi sjung sing star tog fina kort.. hm? med mera hihihi.





Hihi titta vad jag hitta i Carls rum!

Carls hatt :D

Nej Jyrk, du är inte från Kanada :)

Känn dig saknad

Mysdag idag! Sov ut i morse, rekord faktiskt haha *STOLT* Sen kalaset med Elin och Ellen och hade kul. Efter det blev de träffa lite folk och frysa röven av sig haha. Men ska nog sova nu god natt och Puss!  
Lite kalas bilder :) 

Fint?!

Haha Alice-bus <3

Markus Vampyr

Hihi Elin är nästan lång :)


Haha! :)<3

Haha Elin är bara för bäst, hon har äntligen förklarta Håkans låt Nu Kan Du Få Mig Så Lätt.
Vem kysste Elin - Det är jag
Bakom ryggen på Mari - Det är Mari
Var det den store poeten - Det är Håkan
Som hon var förälskad i? Det är jag som är förälskad i Håkan
Fanns det en plats - Ja det fanns det, Stora Scen på Liseberg
I hennes värld för två? - Mer än två, typ 4 miljader
Snälla skicka ett vikort - Ah men det finns gratis bland äpplerna
För jag undrar så - Det är du som undrar Anna!



17 år - Veronica Maggio

Igår blev det kalaset och sen hem till Alice och såg "film" till typ två. Sen promenad och träffa några riktigt roliga scouter som Alice känner hihi. Haha kul promenad de!
Puss!

Hihi tyckte hon hade fin väska

Elins ben + Mina ben = Glada Ben!

Vecka trettiotre...

Bio och Lotta på liseberg igår. Var sista gången det var Lotta på liseberg så då var man ju nästan tvungen att gå om man inte har gått innnan, haha när man ändå bor i Göteborg.
Nu studsar jag runt lite i huset och ska snart studsa in i duschen och sen hitta på någopn skoj med Piggelin. Sen blir det gbg kalaset på kvällen Puss!
 
Suddig bild, men Paol är mobbad haha :)

Godmorgon Måndag!

Morgon och morgon, klockan är rätt mycket men känns inte som det hihi . Idag blir det bio wiihoo, Sommaren med Göran gött :) Och just nu behöver jag städa mitt rum! Gaah vad det är stökigt hihi
Puss!

Dagens Kläder
Linne - Åhlens
Sån rutig tröja, eller vad det heter - MQ
Svart jordgubbs halsband - Glitter
Kjol - H&M
Leggings - Gina tricot
Hahaha någon har tråkigt! :)


Glada sommar minnen

Just nu är det fult väder utanför mig. Trist. Men tänkte pigga upp mig själv och någon annan som har tråkigt med lite sommarbilder.
































Lite bilder från min sommar. Inte så mycket kort på alla men kan inte lägga upp alla fina sommar bilder ju :)


Du är sämst på att vara bäst och Jag är bäst på att vara sämst - vilket av dom är bäst?

Kom precis hem från ett tränings läger med fotbollen på KA4.
Vet att jag kommer ha otroligt mycket träningsvärk imorgon!
Har tänkt mycket på det där med rubriken. Eller mycket och mycket i alla fall på senaste träningen idag, 
vad är egentligen bäst att vara ?
Att vara sämst på att vara bäst eller Att vara bäst på att vara sämst
(Haha har inget att göra med bilden Linnea, tycker bara du är fin där i bakrunden)

Tror jag vet svaret på dagens fråga! :D
Man är lika dålig/bra båda två, hihihi det måste de ju vara!
Puss!

Hm.. tältning LAG SYD ?

Igår blev det allt tältnig, Linnea hade tält wohoo! Så jag Linnea David Sebastian Mari Daniel Ellen och Elin stack till åleviken och satte upp tältet.

Haha grön till grön... Eller?!

Sen var vi tvungna att springa ifrån alla myggor, gud vad det var mycket! Har 14 st myggbett på ena foten haha men man ska inte klaga.





Grillade korv över en sån konstig grej, kommer inte ihåg vad det heter. Men funkade iaf inte att grilla över HAHA.



?





Åh va jag älskar bilden hihi

Här är vi Lag Syd!
Haha klockan halv fyra i natt kom Daniel på en idé. Han sa att vi skulle packa ihop tältet och åka till han och sova istället för att inte dö av alla myggor. Så klockan fyra hade vi packat ihop tältet och började traska mot Sebastian och lämna tältet där så länge. Sen åkte vi till Daniel och typ kolla på film och dog av trötthet haha! Var vaken i 22 timmar och sen somnade jag typ i en timma och vaknade till någon cp låt. Blev att David Daniel och Sebastian köpta frukost på skrabbe hihi. Nybakat bröd and we love it!
Haha vi hade kul även fast det inte blev tältnig i någon skog men isället ett äventyr med lag syd!
Haha va fan, vem kom på ett äventyr med Lag Syd ? Ska sova nu Puss!


Det är sol & jag är glad!

Det är sol och jag är glad! Blir nog tältning idag om någon har tält ? :)
Igår var slappdag med Linnea Elin och Mari. Alla älskar Alice, hm...? en otroligt mobbad film som man dör av skratt i.
haha Puss!

Tuggummi! 


Sol? - JA TACK!

Det är fan sjukt! 2 veckor och 2 dagar kvar tills skolan börja. Och så ska det regna hela jävla tiden med! :(
Sol nu? - Ja va fan :)
Förlåt att jag är så arg på allt regn, men va fan, ingen vill ha regn på sommarlovet! :)

Han är cool, han är cool, han är mr cool! 8-|

Gårdagen bestod av att jag och Ellen åkte till stan och hon fick köpt två snajsiga byxor + en ramones tröja, snyggt snyggt. Jag köpte bara en cardigan som va behövlig och kollade på en väska som jag ska köpa hihi.
Såg sen Harry Potter och då upptäckte jag och Ellen att vi var på sån blind/döv bio. Är lite farsinerad att dom förstod allt. coolt... Sen hem och studsa runt i mitt hus och sen drog vi till Sebastian och studsa lite i hans hus med. Vi kom till Sebastian typ kl elva och då var jag skit trött! Men man kan ju inte sova då. Blev att jag somnade på Sebbes golv med en filt över mig kl 6. Åh så mysigt! Vakna typ 11 av att Linnea och David dampa. Haha så sitter och sover vid datorn nu Puss! 

Åh vad jag älskar bilden på damp ungarna :) <3


I hate tomtebloss

Hejsan. Vaknade precis och såg att det va sol ute, hoppas det bara är varmt också hihi. Ska hämta Linneas mobil i stan med Linnea om en stund. Så som hon har längtat efter den! :) Sen blir det att ha kul med fler mobbade barn thihi.
Jag har börjat hata tomtebloss! På varenda jävla drink eller glass var det ett tomtebloss på i kreta. Jag lyckades bränna mig tre gånger rejält :( Asså när tomteblosset hade precis slocknat så tänkte min hjärna - Åh Anna det där är en sked och inget tomtebloss! Så ja, då brände jag mig.
Nu tänker alla, hur lyckas hon bränna sig på ett tomtebloss! Och då säger jag att det inte var svårt och prova själva! :)
Men ska äta nu Puss!


RSS 2.0