Trehundrasextiofem

Hejsan hoppsan! Idag är det tisdag och vädret är på ungefär tio minus. Inte kul. Sista augusti tvåtusentio, lite smått coolt ändå. Det ska jag och Elin fira med en myskväll framför fångarna på fortet. Extremt trevligt :) jag är lite smått tuff och bloggar från mobilen mihih. Puss!

Vintertecken....



Detta kort är taget för exakt en vecka sedan. Och mitt hår, det är ju typ vitt, eller sommarblekt i alla fall. Nu är det fult och typ brunt... Hatar dessa vintertecken, fult hår och blekfis. Jävla skit, sadface.
Jag längtar till sommaren! Tagga sommaren -11 eller?!
Haha, jag vet, töönt :)


Jag sköt en hund när jag var fem.

Godmorgon, godmorgon! Jag har egentligen varit vaken jätte länge, men det gör inget. Idag är det den tjugonionde augusti och det betyder att det är MARIS FÖDELSEDAG!!!! Grattis som fan på dig sötnöt!
Den här helgen har varit riktigt nice. Som i fredags blev det nästan NRJ på liseberg, missade det men ändå liksom! Träffade schillerska barn i någon skog vid ett slott. Väldigt trevligt faktiskt! Även fast man inte går på den skolan var dom snälla. Tuuur! Och i lördags så degade jag fram till Thomas kom to my place. Lärde han ett väldigt coolt party trix som man måste kunna om man snusar. Jag skröt och sa att jag lärde mig det när jag var fem, HA :) Snääällt sagt! Men tiden tickade iväg så vi rusade bort mot Ellen. Jag fick inte ta moppen, så vi gick skogsvägen. Var nog bäst så i alla fall. Hos Ellen var det myskrök med sång, skratt och starka potatisar. Nä. Inga starka potatisar här inte! :) Vet inte vems idé, men helt plötsligt så gick vi till Nathalie och typ hälsa på folk och gick tillbaka till Ellen. Haha. Vi var nog mest bara ivägen :) Var hos Ellen fram till två om jag minns rätt, földje barn hem och sen földje jag mig själv.
Nu ska jag fortsätta dega och hoppas på att jag blir pigg! Nöff, nöff.
Puss!

Säveflygplats 14 maj, väntar på flyget mod Ungern!

REP PÅ LADAN!!!

Nyår! Så himla fin bild :)


Vi vet inte vart vi ska men vi ska dit.

Rubriken kan man tro att jag har hittat på själv, med icke! Är faktiskt ett fruktansvärt trevligt album. Tyckte det stämde in lite på denna fredag, thi. Men jag blånekar det. OKEJ?!
Idag har det varit skola fram till två. Sista timmen blev det lek och info om olika estet grejer. Man ska ju inte klaga i onödan liksom.
Vädret är ju för fan sämst, men inte ska lite regn hindra oss?!
Mihihih.
Puss!

Kollade igenom några allt för fina bilder och hittade den här, haha. Tror jag skulle viska något till Linnea som Elin vill ha på kort. Gick la sådär... Haha

JJ.

Från mitt fönster ser det ut som om det är fullmåne. Alltid undrat varför man säger full-måne. Låter så läskigt. Och jag som inte kan sova när det är full-måne, haha.
Ellen?! Kan jag låna den där boken, fröken hotade med att slå ner mig om jag inte har bok på lässtunden på måndag. Snor den kanske till helgen, mihih.
Godnatt alla underbara.
Puss!


Monster-trapporna

Hej. Idag har jag varit förvirrad hela dagen. Folk har bara skrattat åt mig, men på ett sätt har det varit skönt. Asså att vara lite förvirrad :) Sprang till bussen och sedan spårvagnen, hoppade av en hållplats för tidigt, skyndade mig att hoppa på en ny spårvagn, sprang upp för monster-trapporna och in i klassrummet. Upptäckte då att jag var en timme förtidig, hade visst kollat på fredag morgon när vi började. Men asch, Elin kom efter tjugo minuter så det var trevligt :) Elin och ja upptäckte också att vi hade samma musik smak, as nice ju! :) Som Håkan, Kent, Broder Daniel och Oskar Linnros medmera. Elin hade tydligen inte sett Fucking Åmål filmen, så jag rekommenderade den starkt :)
Kortis dag i skolan idag. Skööönt! Min mattelärare tyckte till och med att jag var smart när jag hade fel idag. Så jävla nice!!!!
Men nu ska jag lyfta på röven och träna. Klassen har fått sån där läxa som vi hade i 9:an, bara att denna är typ tre gånger tråkigare :) haha.
Puss!



En hest.

Får alltid sån ångest när jag ska välja bild och när jag inte har något nytt kort. Men blev sugen på riktig sommar igen, kom tillbaka dåå! OKEJ?!

Mammas nya kille.

Hejsan hoppsan lillebror! Känner att jag har extremt mycket överaskotsenergi och vet inte riktigt vad jag ska göra av den. Mys asså. Idag slutade min klass kvart över tolv, extremt skönt! Började dock tidigt, eller tjugo över åtta så man överlever ju. Pratade med Timmy-boy hela vägen till han skulle av. Trevligt med lite sällskap kvart över sju på morgonen :) Hade bara roliga ämnen idag som medicinsk grundkurs och typ vård och omsorg. Låter ju egentligen skit tråkigt, men jag tyckte faktiskt det var intressant :) haha. Sedan mat och läska alla ramadan tjejer som inte äter. Haha nej jag skoja bara, usch Anna! Efter maten blev det lässtund. Sen slutade vi. Jag var överlycklig på spårvagenen och skuttade runt i egna tankar. Jag och Kristina skulle köpa skolböcker till henne och sedan fika. Är ju trots allt lill-lördag, haha. Kristina köpte några böcker i fina färgen, härligt härligt! Sedan blev det kaffe på espresso house. Kristina tog något special kaffe utan koffein och jag någon NORMAL kaffe :) Haha. Både fick dock lika mycket energi och studsade bort till centralen från espresso house vid schillerska. Kristina mötte upp någon vän och jag mötte upp Thomas. Kollade på doctor martens, handbolls skor, pubar, folk som blev nollade och allt för dyra kläder. Trevligt trevligt! På bussen hem bad jag till gud att Mammas nya kille-radioprogramet skulle vara på radion. Och det var de. Tack gud!
Puss!

Detta kort är nog precis ett år gamalt. Hade precis börjat nian och vi skulle gå till tumlehed i piss väder. Vi fyra rumpenissar gav upp och stanade på olika ställen. Kommer ihåg att vi inte hade skjuts tillbaka så vi traskade hela vägen tillbaka till vallen med kerstin och Stefan. Kerstin ville äta upp Elins kakor och Stefan diggade Elins och Maris påhitt med plastpåsar på huvudet. Tur att man kommer ihåg viktiga saker här i livet!

Lässtund.

Hejsan. Västtrafik måste verkligen hata mig dessa dagar. Funkar inte nu heller. Nähä tänker min hjärna och försöker övertyga mig att sova. Men det där med att övertyga mig går inte riktigt. Känns så dumt att komma försent andra veckan liksom... Räcker att jag inte har någon bok till lässtunden imorgon. Ja, vi har lässtund precis som man hade på mellanstadiet. Eller knappt det egentligen. Men det är ju lite mysigt ändå... eller? Hehe. Idag var det en i klassen som somnade när vi hade datakunskap. Jag förstår henne mycket väl, vem orkade egentligen lyssna på det där onödiga? :)
Imorgon blir det shopping på stan som jag tydligen bestämde i lördags. Myyys med att planera saker! Haha. Doctor martens behöver ju trots allt inhandlas, wihii :)
Nu skiter jag i västtrafik och tänkte sova i stället.
Puss!

Orimligt konstigt.

Godkväll. Jag vet. Det är sent och jag ska upp tidigt imorgon. Men jag har en anledning att vara vaken! Jävla fucking bajs västtrafik funkar ju fan inte. Ska fan skylla på den om jag kommer försent imorgon.
Idag har varit en sån dag där jag har varit på alla humör som finns i hela världen. Jag börjar undra om det är olagligt eller något. I alla fall orimligt. Men jag har lyckats. Borde fan få nobelpris.
Puss!

Jag vet. (Ja, idag vet jag nog allt ändå) Extremt tråkigt att ha en bild på sig själv när min blogg heter annamedmera. Ja. Ska ju var Anna-med-mera, inte bara jag. Jävla kärring.

Regnet öser ner och jag slutar fem minuter i halv fem imorgon.
Godnatt världen.

Jag har nog dom finaste vännerna i världen♥

  


Bilder från en helt jävla fucking awesome vecka.

Hej. Okej Anna, rubriken är liiite överdriven. Den här veckan har jag ju trots allt börjat skolan. Det är ju inte awesome. Men bortsett från det så har nog veckan varit det, asså awesome :) Måndags började skolan, kul att träffa nytt folk men inget mer, bjuden på bio i tisdags av Elin och sedan skuttade vi runt i stan med Mari och Ellen, Paddlade i onsdags med dah klass, torsdags fika med Linnea och Mari och sedan fin besök på kvällen av två rökelsebarn, fredags var kort dag i skolan och sedan myspys hos mig med Mari och Elin, lördags var det shopping dax, thai mat, bio och trevlig kväll hos Ellen. Idag är det sjukt mycket som ska planeras, dock är jag inte med i matchen och förstår inte vad folk säger. Seg och trött, men asch! Det är ju för fasen söndag, då får man vara det!
Puss!















Mys!
Tack och hej, leverpastej!

Bob hund.

Godmorgon godmorgon på sån riktigt skön göteborska! Bussen går om en timma då jag ska möta upp värmlands Elin. Mys. Jag lyssnar på bob hund. Tralala lilla molntuss, kom hit ska du få en puss!
Kom då!!!
Haha :)
Puss på molntussisen... Eller?

Man kan ju inte mer än älska dig


Jävla snorunge.

Ibland vet man inte om man ska skratta eller gråta när folk har gjort bort sig. Jag känner mig jävligt aggresiv, OKEJ?!
Linnea vill till liseberg och se något band. Elin säger att dom suger. Och min bror har mitt kort så jag är inte taggad på att betala. Hur fan gör vi?
Jag vill har sommar och sol och härliga dagar. Ge mig!
Nej Anna, var inte så åpen.
Kan jag be och få? Tack :)
Puss!

Väntar på finfrämat, iiiiie!

 

Fel håll!

Hejsan! Idag är det onsdag, underbart asså! Lärde en i klassen att denna dagen även kallas lill-lördag. Hon hade inte hört talas om det innan och tyckte nog att jag var lite smått läskig. Den enda killen i klassen hoppade av igår, han var nog inte bög i alla fall... Hoppade då in en annan tjej så vi fortfarande är sexton. Något magiskt med det talet asså. Idag så skulle vi lära känna varandra (hm... Lite konstigt att det tar tre dagar innan man ska lära kännan någon...) Så åkte till någon sjö, Stensjön om jag inte minns fel och paddlade kanot. Faktiskt väldigt trevligt och roligt. Fröknarna tappade bort två stycken elever och blev nog lite smått orolig, bara att de inte ville visa oss det. Det var rätt roligt faktiskt :) En fröken klagade på mig hur jag satt i kanoten (Hallå?! Jag har träffat henne i knappt tre skoldagar och hon börjar klaga nu...) Jag satt åt "fel håll" i kanoten och paddlade baklänges, det gick fortare så! Lekte och åt på en äng och sen paddlade vi hem igen. Då vågade jag inte sitta åt det "feliga hållet"... Man undrar ju vad som hade hänt då.
Jaja! Imorgon blir det riktig skol från 09:40 till 14:20. Får glädjas med att jag kan nästan alla namn i kalssen. Alla utan typ fyra, tycker allt att jag är duktig.
Puss!

JAG FÅR HELT ENKELT TA LITE KORT SÅ LIVET INTE BLIR SÅ TRÅKIGT!
Får göra det på spårvagnen imorgon. Har fjorton minuter på mig, jag kan hinna!

SMOP10

Hejsan. Idag har jag äntligen blivit gammal. Idag var det första dag i gymnasiet. Nya stad, ny skola, nya lärare och ny klass. Kan det ens bli mer nyare? Började elva, något positivt i alla fall. Skippade den vägen västtrafik tyckte att jag skulle ta och tog spårvagn fyra vid centralen. Fick dock vänta på den i sjutton minuter, men det var de fan värt! Och helt plötsligt körde en stor brandbil med sånt läskigt ljud på, in på drottningtorget och bort mot bron. Jag var i chocktillstånd och förstod inte riktigt om detta var vardag i stan, för det var ingen som reagerade förutom jag och en liten tjej. Hm... Sedan kom spårvagnen och den åkte upp för avenyn och försvann bort mot möndal. Överlycklig för att åka på avenyn och se människor som var lika förvirrade som jag. Men man får vara förvirrad när allt är nytt. Kom till något rum i skolan där det började ramla in lite skräckslagna folk. Till sist blev vi sexton stycken i det lilla rummet och någon rekotor började berätta lite om livet. Jag var nog allt för borta i tankar och lyssnade inte speciellt bra på vad hon sa. Men det jag hörde var att vi sexton skulle börja i samma klass. I klass SMOP10 på tredje våningen. Fick överskåp, yes! Har inte haft det sen åttan så kändes som högsta vinnst. Sen ska jag inte skriva allt för mycket om klassen, ska inte ha fördomar och inte döma någon innan jag lärt känna den. Men femton flickor och en pojk, whio! Elin hoppades på att han var bög, så blir vi ju alla "tjejer" ändå, haha. Tre stycken Jennifer:ar, nästan en fjärde del av klassen :) Sen fick vi schema för två veckors period. Har haft ont i huvudet sen jag såg det. Känns ju sådär med alla konstia förkortningar och alla konstiga tider. Asch! Man lär sig.
Men första dagen på gymnasiet var okej, verken mer eller minder, men helt okej. Imorgon kanske man vågar ta lite insiativ och börja prata med alla.
Samla mod Anna!
Puss!

Buss 25, Spårvagn 10, Grön Express, Buss 761

Godkväll alla fina människor på denna jord. Här sitter jag, framför min dator och lyssnar på Darin. Man undrar vad jag har blivit för människa. Men har en anledning, ha! Sjungit på någon låt han har gjort som heter Lovekiller. Okej tänker min en hjäranhalva och frågar den andra hjärnhalvan om det ens är en anledning. Inget svar...
Hos Ellen var det tjej mys och Calle-ponken fick vara med för han hade inte varit hemma på tre år. Stackarn. Blev sex and the city 2 som jag och Linnea inte hade sett. Mari och Ellen hade dock det, men de skrattade ändå. Det är inte olagligt. Men nu ska jag nog sova. Börjar ju fan gymnasiet imorgon! Usch, är man ens redo för detta?!

Kollade upp på västtrafik hur jag skulle komma till skolan. Enligt västtrafik tyckte den att jag skulle ta Buss 25, Spårvagn 10, Grön Express, Buss 761 för att komma till krokslätts fabriker. Hade ingen aning att dessa bussar fanns. Fundera starkt på en taxi isället.
Godnatt.
Puss!


Hade ju inte backat att åka utomlands med alla roliga vänner! Haha, fatta vad vi skulle ha kul :)

Kärlekslunden.

Oj. Hej. Känner mig lite allt för borta i tankar. Jag hade ingen biljett in till way out west och vill verkligen se Håkan. Man skulle köpt en dags biljett ändå. Men jag och Alice gav inte upp så lätt. Vi åkte till Slotsskogen och försökte planka in. Gick väl sådär. Istället sprang vi runt hela slotsskogen och kom till en fin äng där massa andra folk utan biljett satt och väntade på Håkan. Jag och Alice tog en plats (Stå plats, alla filtar, människor, ölburkar och ljus tog upp all plats, men vad gjorde det) och lyssnade och klappade händera, precis som de vid scenen gjorde. Rös till några gångar av själv stämningen och fina texterna. Där vi stod såg vi både Håkan och all överlycklig publik, precis framme vid scen. Jag skulle byta plats med vem som helst på sekunden, om jag kunde...

Nu - Mot Elllllen!!!!! Mys,

Undrar varför...

Ja... Jag undrar varför jag är vaken nu? Sitter själv framför min dator och min nya mobil. Hungrig och har lite smått överskottsenergi. Får ta tillvara på alla timmar som går nu av de sista dagarna på sommarlovet. Gråter nästan när jag säger det. Usch, fy och blä!


Oboy är fan bäst.

Hejsan. Kom just nästan precis hem från Jyrkis. Där har jag, Jyrkis, Eric, Svanis, Lindis och Timmy suttit fastklistrade framför "Fredag den 13de" filmen. Eric sa att man var tvungen att se den filmen just idag, så vi var ju illa tvungna :) Såg sen någon parodi på en annan skräck film, men tyckte faktiskt att parodin var jätte läskig och hoppade till flera gånger. Men asch, sånt händer :) Såg den filmen tills Jyrk drog ut någon sladd till tv:n. Yeah... Haha. Men nu funderar jag på att sluta hosta och börja sova. Sounds like a good idea!!!
Puss!

Ellens bild :) Jag blir lite glad av att den är så snel. Mycket energi eller något, happyhappy


Ny mobil, hejhåå!

Såå! Äntligen har jag köpt mig en ny mobil! Eller ah, pappa betalar :) Tack pappsen! Så otroligt trevligt med en ny och fin mobil.
Någon är lycklig mihih!
Snart ska jag leka med boysen, yppeligt trevligt :) Alice är sjuk, sadface. Alla är ju sjuka nu ju, måste vara sån tider asså. Typisk.
Puss!

mini med tangentbord (y)


Fredag den trettonde, happyface!

Hejsan. Idag är det ju en sån här kallad oturs dag. Fredag den trettonde och jag är överlycklig. Får man ens vara det idag? Sista fredagen på mitt sommarlov, det suger, men idag ska jag köpa mig en mobil. Inte alls fel liksom. OCH jag behöver verkligen en ny med tanke på att min fungerar knappt. Myyys! Alla barnen är på prinsessans Liljans sommarland och Elin ska till värmland. Jag får helt enkelt roa mig själv.
Elin, ta det lugnt hos Sara och städa ordentlige :)
Ha det fett bäst!
Puss!

Ulla & Ludde ringer och säger att du är illa ute.

Men hejsan hoppsan lillebror! Nämen oj vad länge sedan jag skrev lite text och la upp lite bilder här. Nästan som man skäms. Men asch, det gör jag inte. Asså skäms :) Kollat på allas bloggar och känns som om jag missat ungefär tretiotvå år av mitt liv. Ofta man kan göra så mycket som ni gjort på en veckan?! Haha, busbarn.
Hamnade på ett fantastiskt fint fem stjärnit hotell med all in clusive, LYX ASSÅ! Så där har jag skuttat runt i en vecka med familjen, inte alls dumt! Åkte vattenskoter för första gången, livrädd men fett värt det haha. Det var faktiskt kul efter man vande sig. Gymmat och lärt mig tyska, samtidigt! Typ... Sen försökt sett cool ut och hängt i poolbaren. Yppeligt trevligt! Ibland går det bara fel och jag vet inte vad jag gjorde, men råkande visst puttade i en jobbig turk i poolen. Det var han som börja! Fick lite ångest och hoppades att han inte hade mobil eller något på sig. För skrattet var rätt fejk när han gick upp hur poolen. Åh, jag är en sån snäll människa!
Haha,
Puss!

Utsikten från ballkongen, as nice!

Skuttade runt vid havet några kvällar, väldigt trevligt.

Stolt mamma som ramlade av när hon åkte :)


(Jag vill nog svälja hela havet thih) Här flyger vi fram över vågorna, haha! När jag skulle sova var jag så åksjuk efter nästan en hel dag flytande på en madrass på höga vågar. Tror det var åkasjuka i alla fall....

Ena halvan av en av alla poolerna, yeah!

Önska att min riktiga hudfärg också kunde ha lite färg i stället för likblek, sadface.

Min kära bror.

Jag som ser jätte sur ut, happyface!



Skulle fånga solen, så som folk gör på fina filmer. Gick la sådär haha :)

Jag och Niklas på fin mexican restaurant sista kvällen. Tur att vi var snälla barn, som alltid! :)


Några bilder av alla de 337 bilder, yeaah!
Nu är jag alldeles för trött för att göra detta. Har varit vaken i massor med timmar! Så nu ska jag krypa ner i sängen och sova till näsa år. Hade ju varit fantastiskt skönt :)
Godnatt Biatches, som Elin brukar säga.
Puss.


Blixten & co.

Godmorgon mina underbara vänner.
Idag vaknade jag halv sju och kände mig allmänt kissnödig. Inget konstig alls med tanke på att jag drack typ fem liter mjölk hos Alexander igår. Sånt är ju tervligt! Jag, Mari och Ellen kom till Alexander vid tio där han, David, Elin och Linnea väntade på oss. Skuttade runt i Alexanders hus och mös med den svarta katten. Skutt och hopp, upp för trappor och ner för trappor. (Vilka trappor undrar man då?) Pussade Elin i pannan och hon hade några grannar i hennes mun. Ibland undrar jag varför jag har såna normala vänner.
Nänu ska jag packa! Drar till Turkiet i natt, iiiie!
Puss!

Alexander och Liiiinnea

Elin-bus och David (Någon pinne dom hittade som brann, läskigt! och cola is the shit!)

Jag och pippitröjan och Elin med bajs :)
 
Mariiiiii :)

Ellen-snygg och moui (Jag på franska.....?)

Linnea och Alexander kom på att man ska använda blixt när det är mörkt ute :) Busbarn.

Nyvaken Anna! haha

Haha, glada för ingenting. Preics som det ska vara!

Jag måste älska såna här bilder. Man blir lite smått glad ändå.


Sveariket.

Hejsan. Idag är det tredje augusti och solen skiner. Inte fel, inte fel! Repat i stort sett hela dagen och gjort en låt till och med. Dock har låten inget namn. Synd. Ellen ville att den skulle heta Sveariket. Tänker på Arn filmerna. Och något annat... kanske. Men låten får något annat namn I think! Mihih,
Snart drar vi alla barn vidare till Alexander :) David har köpt något mycket trevligt som vi ska leka med (y) Wihoo.
(Och nej, det är ingen dildo David har köpt, även om man kan tro det :) hihi)
Puss!

Kan inte sluta älska denna otroligt vackra bild :)
Bilden är snodd av Elin, som snodde den av Ellen. Elin på Arvika, hon skaffade sig några nya vänner och lekte hest. Nää, men hon kunde gjort :) Hiih

Snus mumrik.

Go kväll, go kväll! Hade så extremt roligt här framför datorn så råkade somna, attans! Vaknade precis av ett sms och känner mig lite halft borta i tankar. Men det får man! Inget konstig alls liksom. Så snart får man väl överskotssenergi och springer runt hela huset. Vi får inte hoppas på det.
Imorgon ska jag leka med Elin och repa med bandet. Perfekt asså!
Puss!

Precis som ett barn.

Hejsan hoppsan lillebror! Just nästan precis nu kom jag hem från Hunnebostrand. Mycket trevligt! Skuttat runt där med Dennis och hans vän i två dagar. Känt mig som barn igen, gjort det som man alltid gör när man är där. Hoppat från den stora trampolinen, badat, fångat krabbor, spelat minigolf på den otroligt nya banan som funnits hela mitt liv, cyklat över bryggor man inte får, åkt motorbåt och fiskat som tusan! Jag och Mats var faktiskt dom enda som fick fisk. Jag är fan kung asså! Eller vi. Jag vet inte... Minigolf banan har inte förändrats ett piss, eller blivit sämra bara, men det är mys har jag hört!
Bränt mig i pannan och mamma har köpt en pippitröja i andra färger till mig :) Hej hå!
Puss!



Att jag vågar hoppa på trampolinen utan badkläder! (Fattade inte hur jag vågade, för varje gång jag skuttade upp så slant jag och ramlade nästan i. Varja gång också, att man inte lär sig...) Spänning i vardagen!

Okej, jag var inte så social hela tiden. Pratade i telefon ungefär tre timmar med Lindis och någon stockholms vän till han. Förstod inte ett ord vad den där 08:an sa :) Stackars barn...

Fin fina moln,

Mihihi, ingen fisk till dig motherfucker!


Åh, jag är en sån snäll människa :)
kaffe? Ja tack.

Brb, drar till Hunnebostrand.

Yeha, rubriken stämmer. Solen skine för fullt där upp/ner! Så sticker det.
ha det bäst :)
Puss!

Sova är för töntar.

           

Augusti i helvetet.

Hejsan. (Natt inlägg va fään!) Just nu är det första augusti. Sexton dagar tills skolan börjar. Är inte alls sugen på att börja gymnasiet eller börja i någon mobbad klass och inte få några normala vänner. Men asch, inte ska man tänka på det nu! Nu ska man ju passa på att njuta av det sista liksom. Jippi! Om det är fint väder när jag vaknar åker nog jag och familjen till hunnebostrand och hälsar på. Har spenderat nästan alla mina somrar där med Davidberg, farmor och farfar, Fanny och Dennis familj. Fast nu var det ett tag sen sist, ungefär tre år sen. Så hade varit trevligt att fara dit ändå. Så om solen skiner sticker jag dit, annars blir det rep med bandet. Det behövs! Blev så fruktansvärt pepp på att repa när Jag, Ellen och Mari satt i mitt vardagsrum och pratade musik. Hoppas att pepp:et är kvar tills imorgon då, så vi kan komma på någon låt. Hade varit kul.
Men borde sova nu, vet ju aldrig om bandmedlemmarna ringer och väcker mig typ sju på morgonen!
Puss!

Daah gäng förra året vid gbgkalasets tid.
Dock tror jag att jag är i turkland när det är i år.
FUUUUCK!
Hoppas inte det i alla fall :)

Sov gott och dröm om fiskarna i vattnet.

RSS 2.0