Monster-trapporna

Hej. Idag har jag varit förvirrad hela dagen. Folk har bara skrattat åt mig, men på ett sätt har det varit skönt. Asså att vara lite förvirrad :) Sprang till bussen och sedan spårvagnen, hoppade av en hållplats för tidigt, skyndade mig att hoppa på en ny spårvagn, sprang upp för monster-trapporna och in i klassrummet. Upptäckte då att jag var en timme förtidig, hade visst kollat på fredag morgon när vi började. Men asch, Elin kom efter tjugo minuter så det var trevligt :) Elin och ja upptäckte också att vi hade samma musik smak, as nice ju! :) Som Håkan, Kent, Broder Daniel och Oskar Linnros medmera. Elin hade tydligen inte sett Fucking Åmål filmen, så jag rekommenderade den starkt :)
Kortis dag i skolan idag. Skööönt! Min mattelärare tyckte till och med att jag var smart när jag hade fel idag. Så jävla nice!!!!
Men nu ska jag lyfta på röven och träna. Klassen har fått sån där läxa som vi hade i 9:an, bara att denna är typ tre gånger tråkigare :) haha.
Puss!



En hest.

Får alltid sån ångest när jag ska välja bild och när jag inte har något nytt kort. Men blev sugen på riktig sommar igen, kom tillbaka dåå! OKEJ?!

Kommentarer
Postat av: ellen

Haha, jobbigt du! Men nästan skönt att lugna ner sig lite (i en timme..) och inte bara börja direkt :D Söt är duuu<3

2010-08-26 @ 18:24:42
URL: http://mademoisellevanille.blogg.se/
Postat av: Anna

Sv Ellen; Jo faktiskt, det var jätte skönt :) Du är snygg, har jag sagt det btw?<3

2010-08-26 @ 21:12:48
URL: http://annamedmera.blogg.se/
Postat av: Elin

Kan du inte kalla henne ngt annat än bara Elin? Jag blev så ledsen när jag insåg att det inte var jag... :( ..... Puss<3

2010-08-26 @ 21:42:46
URL: http://powercat.blogg.se/
Postat av: Anna

Sv Min Elin; Jo det kan ja. Jag blir ju förvirrad jälv liksom... :( ... Puss<3

2010-08-27 @ 17:30:46
URL: http://annamedmera.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0