Inga sneakers i våran lokal, här får det bara vara rikemansbarn.

Tjohopp. Jag hoppas alla trevliga människor mår bra. Om ni ej är trevliga så gör det inget om ni inte mår bra. Man förtjänar knappt att må bra då. Ja, så tycker jag :) Men jag är rätt trevlig av mig, i alla fall ibland, och jag mår finfint! Nästan lite sådär olaglit bra mår jag. Fnissfniss. Har inte gjort ett piss i skolan idag. Yppeligt trevligt och skönt faktiskt. Eller vi har ju trots allt gjort HLR, hjärt och lungräddnings grejer. Det var riktigt roligt och björnligan kunde inte sluta skratta åt MiniAnne. Man borde nästan bli kompis med henne. I alla fall bli vänner på facebook(<3). Men har nu ett intyg att jag kan sånt där HLR. Känner mig lite stolt.
På onsdag är tanken att lite folk ska kolla på Petter och September på Liseberg och sedan grilla i slottsskogen. Har hört att vädret ska vara toppen så kan ju kanppt bli bättre. Ja, så tycket jag :) ihih.
Puss.

Mickis och MiniAnn :)

Miiiis.

Älskar den där mobilen man fick med :)

Jag diggar även vårat moderna klassrum.

Var även på världens finaste bröllop i helgen. Det var jättefint och väldigt kul att träffa så mycket släkt :) Mycket mer än så behövs inte nämnas. Förutom att jag visst såg väldigt gammal ut. HIHIH.

Kusinvitamin!

Och nej, det går inte att få bilden mindre. Har förstökt länge nog nu, haha. Men jajaj.  Godnatt! :)


Till dig, min vän.

Tjohej Elin! Du ville att jag skulle skriva några rader, så då tänkte jag att jag gör det. Mest för att vara snäll och att du ska vara lite glad. I fredags var det en ganska intressant dag. Stod i två timmars kö för att komma in på liseberg och se Veronica Maggio. Blev bara att vi såg tre låtar. Men ja, det gjorde inget. Hon var väldigt cool och vi stod väldigt långt bak. Skuttade långsamt ut igen och fortsatte skutta till näckrosdammen. Där var det en spontan fest som alla var bjudna på. Var mest med Elin och hennes vänner. Har filmat Elin när hon sjunger och är på väldigt bra humör. Jag skrattar och tycker hon är söt på samma gång. Sedan vet jag inte riktigt vad vi gjorde. Åkte hem. Typ. Kom hemma tre timmar innan jag skulle upp till bollekisen. Var ju knappt någon idé att sova. Men äsch, jag sov ändå (buus). Släktkalas på eftermiddagen och sedan hem till kiki-snus med björnligan plus Simon. Väldigt trevligt. Blev att vi vräkte i oss tacos och sprang runt i Kikis lägenhet. Eller ah, mest dom andra ungarna. Jag somnade så sent som vid tolv. 
Hejdå.

Blev ett kort i fredags. Och på det här. Ja, man undrar ja.

Och samma med denna bild. Ja, man undrar ju..

Vi två, 17 år.

Ja hej. Då var man sjutton nu då. En rätt meningslös ålder faktiskt. Men jaja, det finns många låtar som handlar om 17år, det är ju fint. Jag fick stockar och örhängen av Björnligan. Tack och puss på er. Fick även massa örhängen av familjen (mamma gillar att jag äntligen är så tjejig) Familjen hade även beställt en sån one piece. En svart (och svår). Men jag gillar det. Sjutton är nog en sådan ålder. Åt grillat, trots att det regna! Det var väldigt gott och bra idé från min sida, hihi. Sen blir det släktkalas på söndag, så ska visst få pengar då. Så fjompigt det där med släktkalas när man inte har någon släkt. men jajajaja :)) 
Tack för en fin födelsedag!
Pussar och kramar.

Kiki-snusk på våran fina balkong som man får vara på :)

Kiki och jag. Jag är iaf söt. Så ingen kan säga något.

Fint att bo i stan.

Herr Anttila spelning i fredags!




Såhär fint var det igår på min och Elins promenad. Ja, man blir ju bara glad.

Elin, min underbara vän :)

Miiiis!

Jag älskar Mickis fina ögon, så äntligen fick jag ta ett kort :))

Godnatt världen!!

Man must dance. Yeah.

Datorn är inte på min sida idag. Men jaja. Det var ju inte nationellaprovet heller för den delen. Bilder från repet i fredags, på färjan till Cehå i lördags och solning med Mickis vid hjultomten i söndags.



Gal1 snygg!


En Elin, en tvättmaskin, en gitarr och en toalett utan dörr. Så fint.

Gangstrar.



Repade fram till ett tiden och tog bussen hem med hela gänget. Nu är så coola, mitt frächsiga band.


On the färja till öckerö. Myckert vackert.



Glömde liksom av kameran hos Cehå. Där tjockade vi oss (som vanlig) och badade badtunna. Yppeligt mysigt.



Jag och Mickis skrattade åt mannen som ville vara med på kort. Ja, han var allt snel.

Hittade min kamera som jag inte använt sedan Arvika. Fint. Ja. Så säger vi. Orkar ej med mig själv nu. Ja. Precis.
Puss.

Världens finaste Håkan. Och nog världens finaste musikvideo.



Nu blir det mat och sedan rep på Ladan. Livet känns underbart bra.

brinn pengar brinn.

Tjohej. Idag är det tredje maj. Min fina farfars födelsedag. Exakt för två år sedan var du och farmor här och firade både din och min födelsedag. Då var det solsken och världens härligaste väder. Idag har det snöat och varit grå himmel nästan hela dagen. Väldigt konstigt det dära. Om man kan läsa bloggar i himlen så vill jag bara säga att jag saknar dig och farmor. Lite för mycket ibland.
Jag har egentligen inget vettigt att säga. Mötte David i stan idag och var väldigt avundsjuk på att han var neger. Ledsen gubbe på mig... Fnissfniss. Jag köpte en ljusrosa klänning  tills kusinens bröllop. Mitt tredje rosa plagg i min garderob nu. Känner mig väldigt tjejig. Imorgon ska jag vara ännu mer tjejigare och köpa örhängen. Ja. Så får det bli. Sedan ska jag och några vänner se på En fetare konsert som Mari ska var med i. Ska bli väldigt kul. Längtat sedan vintras. Väldigt spännande.
Puss.

Finfisar,

Hiihiih. Vi har fortfarande ingen dörr på ladan så man får ta kort :) (Har kort på hela bandet när de kissar, men vet inte riktigt om jag vågar visa dom. Kanske någon blir ledsen. kanske..)

Chillar på livet.

Tjohej! Idag är det första maj. Mycket kul. Tror det har varit bra väder i två veckor nu. Hoppas det fortsätter så tills december. Det hade varit väldigt bra. Och varmt.
Igår var det så kallade valborg. Förstår inte riktigt varför man firar denna högtid. Men det är en högtid och då SKA det firas. Det var typ Björnligans motto igår. Så vi björnar plus några andra cooling åt middag hos Karin. Grillat stod på menyn så Simon fick vara grillmästare även denna kväll. Fnissfniss. Åt gott och hade lite förkrök i kvälls solen. (Asså jag borde banne mig bli poet!) Efter vi skakat våra rumpor och dansat fuldans drog vi över till Karins granne, herr William, och dansade ännu mer fuldans. Mycket trevligt. Jag fick även hål i mina öron och skuttade runt med Cehås fjäderörhänge. Jag kände mig cool. Ringde även barnen här hemma ungefär tretusen gånger och frågade om de levde . Och ja, de levde allt. Och de verkade också ha det skitkul. Som vi. Vi alla skuttade väl mest runt och dansade. Jag spelade även lite gitarr och skämde ut mig för estetmänniskor. men vafan, det var valborg ju. Frida, jag, Cehå, Mickis och Kristina åkte sedan hem till Fridisen och myste till det riktigt ordentligen. De äckelungarna målade även med kajal i mitt ansikte när jag tog en powernap på tåget. Snälla "vänner"... Åt världens godaste nattmacka och somnade sedan som en sten i Fridas säng.
Ja. Valborg är väldigt kul ändå. Skrattade och dansade hela kvällen. Det känns idag. Speciellt på rumpan. Av någon konstig anledning. 
Puss och hej.  

Björnligan plus Elin och Mari åt på emogräset efter skolan i fredags. Eller som Elin säger; hjultomten. Fnissfniss.

Cehå och Mickis!

Fridiis!

Kiki-snus och ett coolt barn. Fint.

Elin och Mari! Vi tre sprang sedan till busen och stack till ladan och repade hela natten lång.

Ellen-cool och Mattis kom efter en stund och gjorde repet lättare, hihih.

Mariisnyyygg!


Det var ett mycket fint rep fram till tolvtiden. Blandade känslor med tårar, skratt och svett. Plus tre nattvandrar människor som var på besök. Vi var rädda och bjöd dom på vindruvor.


Simon tog hål i örat!!!1

Även Anton och sedan jag. Coolaligan liksom. Hm..

Ja, det var en fin kväll. Hahah åh, sötabarn.


Dubbelhakor och pussmärken i hela ansiktet. Ja, dubbelhakorna är som pricken över i:et varjegång man ska ha fina toalett bilder.
Tråkig tjej som bara har dessa kort. Skillnade från Cehå som tog 230 kort. Hejahejaheja!




RSS 2.0