visselvisselvisselvissel,






En kväll för några kvällar sedan. Vi invigde Ellens rosa grill och grillade som tusan. Typ. Efter någon timme hittade även Mari dit. Hela bandet samlat tillsammans. Det var ju ett tag sedan sist. Det var fint och väldigt trevligt att se er nissar.
Igår var en annan dag/kväll/natt. Också väldigt trevligt. Blev lite förvirrad bara. Men man kanske får det. Jaja, orkar inte. Jo, alltså, jag orkar. Är bara väldigt trött. Sov ju knappt något i natt. Men det gjorde ju nästan ingen. Så det får vara okej med det. Puss.


tryck på play du sätter på den dansar som på, ähh vi kör igen.








Peter Björn och John.

Bob hund.

Those dancing days.


Maskinen. Ja. Även om man inte tror det.

Puss på tältet. Typ,

Håkis. Åh. Vad fint.

Här var jag allt lycklig, hiih.




Snygga syskon. Ja.

Som Elin sa till mig igår "-En bild säger mer än tusen ord". Vet ändå inte vad jag ska skriva. Så det får bli mer bilder, helt enkelt. Putte i parken var i alla fall skit bra. Festivalen avslutades med att jag fångade en ros av Håkan. Det kändes då som jag kunde dö lycklig. Björnligan blev även nertrampad (bokstavlingen) på Maskinen. Men äsch, sånt händer. Det var lite kul ändå. Borta bra men hemma bäst, som man säger. Har även varit i Hunnebostrand med dah family. Mycket trevligt. Åkt båt, solat, spelat golf, ätit ute och njutit av livet. Nu kanske man ska säga borta bra men hemma bäst. Ja. Typ.

Det regnar och vi har ingen god mat hemma, men hey, jag är ändå såhär lycklig ↓

Här kommer jag med hjärtat i handen,

Hej du, det var ju ett tag sedan. Men det är ju nästan olagligt att sitta vid datorn när det är bra väder, så jag tror det är okej. Har hänt rätt mycket i mitt lilla liv faktistk. Hade en mysig midsommar med familj, släkt och Elin. Gjorde massor med lekar, som nästan är ett måste på midsommar, spelade elgitarr och trummor, drack öl, skuttade runt och drack lite mer öl. Typ. Ja. Har även varit på stranden, grillar i slottsskogen, svettats i stan, hängt i en cool lägenhet långt in på natten och varit på bio två kvällar i rad. Det känns liksom som sommarlov nu. Tur att det är det också. Om två dagar drar jag och björnligan på putte i parken. Kommer bli så jädrans najs. Det känns liksom så.
Det har även gått en månad på mitt sommarlov och jag måste erkänna att jag har blivit lite mer modigare i mitt liv. Tro det eller ej. Inte sådär bauta modig, men lite i alla fall.
Puss. Och lite kalas på det.

En dag hos Linnea. Mycket trevligt!  

RSS 2.0