det är huvudsaken

Nästan lite pinsamt vilka dåliga bilder. Men inga dåliga människor. Det är ju huvudsaken.

Jag vet inte riktigt om jag är manodeperessiv eller bara en vanlig tonåring. Elin tror mer på det sista. Jag också, om jag ska vara ärlig. Klippte mig igår förresten. Tre centimeter slitet hår föll av. Jag som vill har hår ner till rumpan. Nästan, längre än axellångt i alla fall. En positiv sak är att håret är lent. Skönt det tänker ni.    

dinosaurietjejen och company

Hej.
Har haft en mycket bra vecka. I sju dagar har jag dansat på rosor och tyckt att skolan varit helt okej. Klarade dock inte riktigt av den där svåra matten så jag bytte helt enkelt till spanska. Och åh så kul det är! Gillar den lilla spanskagruppen som nu är på tre personer. Dock är jag sämst. Men det är helt okej, det gör inget. I fredags var det också en väldigt bra dag. Åkte hem till Frida efter skolan och fick lära mig göra pasta carbonara av henne och Mickis. Dom kan det där. Sedan kom även Kiki, Elin och Saga. Hade det väldans trevligt och dansade oss ut på stan. Åh, hade det så kul. Nästan hela högen åkte sedan hem till Kristina och tiggde mat och sovplats. Smög oss ut på morgonkvisten och fnissade hela bussresan hem, Elin och jag. Men det får man göra. Vår bästa tid är nu, som någon känd artist hade sagt.
 
 
En dag i skolan då vi hade spexfoto! Snygga
Älskar min hand här. Känner mig lite som en dinosaurie. 
Ha det fint, för det ska jag ha
 

En sådan där sammanfattning

Kändes som det var ett tag sedan jag visade upp mitt liv här. Och det var det, närmare bestämt en hel månad. På drygt trettio dagar kan mycket hända. Som tex att jag åkt utomlands en vecka med några härliga. Hade det fruktansvärt bra och varmt. Kom sedan hem till höst och skola. Har lite ångest att jag inte varit på en enda matte C lektion ännu. Men den ångesten förskjuter jag tills tisdag, då det står matematik på mitt schema. Har även varit på klassresa. Hamnade på knarrholmen bland skabbstugor och lekar. Men det var väldigt kul. Bättre än förväntat faktiskt. Jag har också klarat ett teoriprov och en uppkörning galant på första försöket. Firade rejält med att vara nykter på en insparksfest. Fett värt om någon skulle fråga mig. Har också hamnat fruktansvärt fel när jag för första gången körde helt ensam. Men det gjorde inget. Jag hittade tillslut hem. 

Och PANG så fick vi se lite semesterbilder. 
 

RSS 2.0