Plus, minus, noll.

Hej du, det var ju ett tag sen. Nästan som sexhundradagar sedan sist, men då ljuger jag. En vecka för att vara mer exakt. Men ja, jag lever som fiskarna i vattnet. Alltås utmärkt! Det var sol när jag vakna imorse och sol när jag kom hem. Sånt blir man ju bara förälskad i. Det borde väl räknas som vår snart. Hoppas det. Idag fastnade min buss på bron hem från stan. Alla människor på min buss fick sån panik och skrek och gick av bussen. Även andra bussar och spårvagnar, så som min buss, "satt fast" på bron över till hisingen. (Vet inte riktigt vad som hade hänt, faktiskt) Satt fast där i en halv timme tror jag. Tiden går ju så fort när man har roligt (hä-hä). Jag hade inte bråttom så jag skulle inte börja skrika som de andra människorna, såå jag somnade istället. Väldigt skönt. Vaknade upp av att vi började rulla igen. Jag, busschauffören och en stackars tant kvar på bussen.
MIIIS!
Puss.






På fredag ska bandet spela i kyrkan. Kristna små jävlar blir vi då. Hejahejaheja.

Jesus sa: vänd andra kinden. Vi går ner på stan.

Tjohej! Jag tror att vi alla i björnligan har haft väldigt mycket energi idag. Ok care tänker man då. Och ja, så är det också. Lite ok care faktiskt. Men vi har sprungit runt extra mycket idag. Till och med haft vattenkrig på matten. Sådant kul händer ju inte ofta. Tror dock att hela klassen hatade oss då. Förlåt oss. Men det var kul. Hällde också en hel vattenflask i Mickis nacke. Snelhest på mig. Sen slog jag ner ungefär fyra pers på gympan också. Det var innebandy och mitt lag skulle vinna.
PUSS.

Man kan ju inte mer än älska dessa läskiga dockor i vårat metodrum på skolan :)

Fridisen och Chrilleboooi!

Vi coolade oss med att ta blodtyck. Och ja, det gör ont. Känns som man tagit en spruta i armen, typ. Men vi gjorde ju inte helt rätt. Kan ju bero på det också...

Kiki-snusen!

Sen hittade vi en av dockornas hand i min sko. MIIS på det.

Tog en kaffe med Mickisen. Kändes som vår. Så vi satt ut. Hallelujah!

Slutar tolv imorgon. Och klockan elva på torsdag. Tack jääsus!

Swedishsnus på läpparna.

Hej. Just nu känner jag mig som en riktig svenne. Har sett melodifestivalen, ätit potatischips och färgat mitt hår vitt. Vet inte riktigt om potatischips är så svenskt, men det låter så. Melodifestivalen är väl rätt svenskt ändå. Det vita håret blev mer fail. Känner mig ännu mer som Emil i lönneberga nu. MEN någon måste ju känna så, såå det fick väl bli jag då. Väldigt trevligt med en slappdag. Så som jag spenderat de senaste tre dagarna.. Men det behöver ju ingen vet. Fniss fniss.
Puss.
Okej, jag repade igår. Det var lite socialt från min sida. I alla fall i någon timme.

Frågan är varför jag alltid är lika söt :)

Och ja, denna bild är nog coolast i stan.

En av dom alla luft-pauserna. Paus, Taus.


Ellen-bus hade med sig sin filmkamera och filmade hela kvällen. Nästan. Och det blev fint. Vi fick ju tex med när Mari, Elin och jag ramlade in i det gröna skåpet. Sånt händer ju inte särskilt ofta :)


Man ser det från månen.

Tjohopp!
Jag har lyckats få upp mitt hår i en sån "Lilla My"-boll på huvudet. Typ. Lite i alla fall ↓


Just nu vill jag vara såhär brun och ha sånthär blont hår ↓


Och inte såhär blek som jag är nu....↓


Men asch. Jag är ändå såhär glad ↓

HAPPYFACE.


Jag är inte avundsjuk på er björnar som sover tillsammans idag. Inte alls!
Hoppas Bea äter upp er också.
Dö.
(Nej inte dö. Men ni vet hur sur man blir ibland)
PUUSS :)

Dom här tiderna.

Hejsan. Här sitter jag i min ensamhet. Hostar lite, spottar lite och svettas lite. Men det känns väldigt bra, faktiskt. Var hemma från skolan idag. Behövde det för att min hals ska bli normal. Det är nog sådana tider nu så man kan ju inte hjälpa det. Lyssnar just nu på Friska viljor för att bli lite frisk. Känner mig som en cool brud.
Ha det så fint
Eller fult.
Puss.

Jag och Elin. Sött. PUUSS.

Excusez moi Ursäkta min franska x3

Tjohopp! Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Men så är lite livet ibland. I fredags blev det middag på IKEA och sedan hem till lilja på kvällen med björnligan plus några andra busbarn. Riktigt trevligt hiihiii. Igår blev det att jag Linnea och Ellen hamnde på ett café i fyra timmar och hade det yppeligt mysigt. Träffade sedan Elin som följde med på 25an hem. Och idag blev det repning i en snabbis och sedan trerätters middag med familjen plus bio. Faktiskt väldigt trevligt. Och ovanligt. Sånt händer ju inte ofta med dah family liksom. Men det var fint.
Tjohej!



Sista timmen på fredagar kan ju aldrig vara roliga. Mihihihhhh.

Liljas systers place ↓

Sött och vackert.

Kiki-snus!

Snygging ligan hejhej!

Fridiisen och Annisen

Chrilleboooi och Fridiis!

Laserkatten och Cehå! Åhh. Love is in the air<33

Hisingen luktar gräs.
Det är en låt.
Så ingen tror något dumt nu asså.

PUUUSS!


Ivy & Gold.

Tjofräsch! Idag har vi i björnligan varit hos en sån cool spåtant och haft oss! Blir lite rädd när man tänker på allt hon sa. Rädd på ett positivt sätt liksom. HHihi. Imorgon är det torsadag, slutar innan ett, vi ska plugga i en snabbis och sedan gymma med Mickis. Underbart. "Vi" är typ jag och min mage, så tänk inte på det... Veckan har gått fort och det är till och med mars. Tro det eller ej, men mars räknas som vår. HAPPYFACE!
Puss.

Satt och skratta åt detta igår innan den hemska datakunskapen. Var så kul att jag skrev ner det och visade Cehå. Hon skrattade med, faktiskt.

Chrilleboooi på bussen!!!

Söta barn under den långa bussresan. MIIIIS<33


RSS 2.0