Kungar med skador, haha

Hejsan. Matchen idag vann vi med 1-0. Vi var kungar med skador, haha :) Fick också mitt 4:de gula kort i min fotbolls historia någonsin. Fira? -  Jaa  väldigt nödvändigt.. Men nu måste jag ta på mig normal kläder och träffa lite folk :) Puss!
Du säger att kärleken aldrig var till för dig
Att du aldrig känt vinden högt över trädtoppen
Du säger att den delar sig vid kinden
Och blir hel igen bakom dig... 





MICROPOP

Hejsan, sitter här och lyssnar på musik och knaprar lite popcorn hihi. Rätt så tråkig dag i skolan idag. Matte prov och 60meter på gympan... Haha det jag är absolut bäst på, eller inte. Sen var det match och vi vann med 2-1 hihi vi var kungar. Domaren sög rövhål, usch va sämst han var.
Sen drog jag och Linnea till Ellen och där var David och Elin med. Blev mest att jag låg i Ellens soffa och masserade/fick massage. Skönt de haha. Men ska nog sova nu, har match tidigt imorgon. Godnatt och Puss!

Bilder

Hejsan, studie dag idag och det betydde att jag och Mari var på Hvitfeldska och fick lite onödig information. Hihi jag var mer fascinerad av det rummet/korridoren som heter "Gettot" och där fick man göra vad man ville, haha! Som springa runt och sjunga falskt. Det lät trevligt, men jag vet inte riktigt. Sen fikade vi med Elin och Ellen, mysmys. Just nu borde jag verkligen plugga matte men känner att jag inte orkar, men hoppas att det sitter långt in i hjärnan ändå . Hoppas hoppas. Puss!
Hihi Linnea söt har skramlat ihop lite bilder som hon hitta hihih, tack :)<3
Ben
Hihi Linnea innan match
Kanot Ellen!
HAHA suddig bild, men fan vad mobbad bild! :)
Tre barn för länge länge sen haha
Händer

Hej vill du köpa... - Nej!

Hejsan. Denna dag har varit en riktig slapp dag haha, är rätt skönt ändå :) Elin och Mari somna i min soffa igår hm... Så imorse typ halv elva vaknade jag och Mari av några idioter som frågade om vi ville köpa GT. Usch säge jag bara!
Puss på allt gatt, som Håkan i fredags hihi

Måndagar

Hejsan, sitter och kollar på min grannes katt som dampar. Trevligt? Nej men den ser damp ut haha. Har varit en as jobbig dag i skolan tack vare engelska testet som jag faila totalt på! Kommer fan få IG på skiten, men orkar inte med det. Jag behöver ett lov känner jag. Haha har gått typ tre veckor i skolan och är redan skol trött, men är ju måndag så får skylla på det i stället. Puss
ingen dator, inga bilder haha..

Jag vet att vissa kommer döda mig för dessa bilder men det skiter vi i, mihihi!

Haha jag är över trött och just då väldigt jobbig! Ellen-bus skickar sjuka bilder som jag sitter här mobbad själv och skrattar åt hahah. Puss!
Ellen-bus<3
Haha detta ska föreställa en romaniskt dejt, hm...
Är man söta så är man hihi :D<3
HAHAHAH! Usch vad jag hatar denna bild på mig så då iggar vi mig. Men Elin är bara för söt hih<3
Haha två döda fiskar i Ellens säng... Alice du är fan alltid söt så du bjuder på bilden :)<3
Åh Ellen älskar verkligen denna bild hihih <3
Mari-kaka hihihi <3
Hihi inann våran första spelning och maten var ju jätte god... hahha
Haha tack Ellen för alla bilder :)<3

Trött som fan hihi :)

Hejsan och usch vad trött jag är, haha. Har sån jobbig huvudverk så kan inte sova, men man ska ju inte klaga. Tänk på alla dom personer som alltid har ont i huvudet och dom är det synd om hihi. Men jag skiter faktiskt i dom personerna just nu. Ska mecka lite te som jag ska tvinga mig i så jag blir trött haha. Puss!

Promenad genom stan

Promenad genom stan med Mari i fredags :) Haha behövlig promenad med Ellen-Bus igår med runt aik-hus.
Hjälp!!
Mari-söt
Haha är man glad så är man'
Maris bilder, hihi tack<3

Dark Star

Hejsan, sitter här med mitt jordgubbs te och försöker tvinga mig själv tycka om det haha. Har varit och paddlat med klassen från onsdag till torsdag, kulkul! Bilder kommer nog när min data är fixad hehe. Är sjuk så dagen är riktigt slapp, Puss!
Mitt hår när jag inte gjort ett piss med det...
HAHA Ellen du förstår inte hur mycket jag hatar denna bild! haha ily<3

RSS 2.0