Tvåtusenfemton.

2015 var verklgen ett bra år för mig. Händelserikt. Och fint, nästan hela tiden. 
 
Januari: Firade in tvåtusenfemton på en takters i Bangkok. På den Amerikanska ambassaden närmare bestämt. Hur hamnade vi där tänker ni? Så tänker jag mig. Vi skrattade och sjung högt till Abba. Januari fortsatte att leverera värme och vi levde life på Thailands alla öar. 
 
 
Februari: Vi fortsatte leva life och åkte på många båtutflykter, dansade på ständer och hoppade fallskärm! Trodde jag skulle dö. Dock det coolaste jag upplevt. Mötte upp päronen i Thailand och jag blev bortskämd i några dagar. 
 
 
Mars: Vi stack till Filippinerna och upplevde något fantastiskt i två veckor. Vi fortsatte att rest runt och drack väldigt billig öl. Sov i mysiga bungalows och nattbadade från en resturang en kväll. Resan avslutades med lite matförgiftningar och raftning. Perfekt blandning. 
 
 
April: Sverige bjöd på en kylig vår. Lite mysigt att vara hemma, trots allt. Började jobba igen och sprang på barrunder runt andra lång.
 
 
Maj: Jag blev tjugoett men kände mig inte äldre än sjutton. Tog tåget till Skåne. Dansade runt på stan. Lycklig och rätt ovetande om livet. Drack rätt mycket rödvin i Tynnered. Rätt fint.
 
 
 
Juni: Gick på liseberg och drack dyr öl. Vädret sög och jag hade jeans hela juni. Firade midsommar i min förort och myste till det ordentligt. Gick på Bråvalla och duschade inte på en vecka. 
 
 
Juli: Började arbeta på mitt sommarjobb. Skaffade styr och ställ och mitt liv förändrades helt. Åt glas och drack öl i Slottskogen. Mest hela tiden. Levde rövare på nätterna, trots att jag gick upp 04:45 varje vardag. 
 
 
Augusti: Åt finmiddagar på stan. Gick på kulturkalaset och såg utomhusbio. Sprang på svartklubbar och solen vågade äntligen titta fram. Badade två gånger i havet. Rätt stolt.
 
 
September: Köpte mig en ryggsäck och började studera. Vi blev nollade de två första veckorna. Och oj vad kul vi hade. Åkte Paddan och lekte turist i min egna stad. Åt tapas och firade att första tentan blev godkänd.
 
 
Oktober: Kalasade på hemmafester och fick äran att låna Chrilles lägenhet ett tag. Hurra ropade jag och flyttade in dagen efter. Hösten kom över en natt och jag började frysa in matlådor. 
 
 
November: Hamnade på kårkällan läskigt många gånger under hösten. Pluggade mer än någonsin och kände mig ganska vuxen. Försökte bli blodgivare men mina vener svek mig. Igen. Gick i Haga och tänkte på livet. 
 
 
December: Åt falafelrulle mest hela tiden och min praktik slutade. Hamnade på efterfester och förvandlades till en nattuggla. Gick promenader i Slottskogen och tittade på djuren. Avslutade året med trerättersmiddag och findrinkar. Påbörjade tvåtusensextons första timmar på en efterfest hos en granne. Tokigt och väldigt kul. 
 
 
 

RSS 2.0