2 cool 4 school.

Hej. Jag är lika cool som Kristina som också bloggar. Måste ju leva upp till våran coola klass :) Vi har datakunskap nu och lille skutt pratar om smärtor. Härligt, härligt! Alla är lite häftiga och sitter vid facebook, så fröken säger nog att man får det :)
Mihihi! Slutar tidigt idag. Hoppas någon antecknar :)))
Puss!

Balettskola.

Hejsan hoppsan lillebror! Idag har jag dansa balett hela dagen i skolan. Har gått sådär. Men asch. Jag försökte i alla fall. Såg nog rätt kul ut. Eller ah. Jag hade kul :) Jag blev så himla sugen på att platta håret nu! Ska fasen göra det! Hej hej, jag gillar att slita ut mitt hår i onödan_94. Jag kom just på att jag missade trummorna. Denna veckan med... Haha. Men fredagar är ingen bra dag att trumma på. Men hade faktiskt tänkt gå! Så tro inget annat! Jaja, min hjärna har haft fullt upp med prov och grjer.
Men nu är det ju för fasen helg! Så jävla trevligt.
Idag blir det nog svensson svensson fredag med idol och tjockismys med Ellen och Elin. FLICKORNA PÅ E!
Ha en trevlig fredag! Myys.
Puss!

Suddig bild. Men nu skjorta från Monkan!!!

Dom som försvann.

Hejsan! Jag har si sådär inte bloggat på ungefär trettiotvå år, men asch! Det gör inget. Just nu sitter jag i mitt nya omgjorda rum i en väldigt stor säng. Pappa och mamma hade tydligen slitit hela dagen och fixat om hela rummet. Så idag när jag kom hem från Christine blev jag jätte förvånad. Härligt härligt :)
Känns som jag varit borta i mina egna tankar i ungefär två veckor nu. Jag behövde nog det ändå. Det känns skön...t. Igår var jag hemma hos Christine i min klass. Det var lite långt dit så vi fick åka tåg, mihi! Jag erkände till Kristina att jag aldrig åkt tåg utan någon vuxen. Hon tyckte att jag var lite smått tönt. Trevligt trevligt! Någon special buss var beställd till huset, så vi knökade in oss alla i den där bussen. Om jag räknade rätt var vi sjutton stycken. Skrattade lite inombords och förstod att våran tjejmiddag skulle bli med liite mer folk. Christine bodde mitt i ingenstans. Alltså precis mitt på landet, hih. Hon hade till och med hästar och en bäck utanför huset liksom. Och så fanns det ingen teckning, så jävla nice! Jag typ älskar det :) Där skuttade vi allihopa runt som galningar, sjung och dansade. Jag var psykolog och åt några starka potatisar också. Hur kom dom dit undrar man ju. Känns inte som om jag sovit. Men det har jag. I några timmar till och med. Men jag är trött. Var i alla fall väldigt trevligt kväll :) Idag visade Christine och Frida mig och Kristina Lindomes stolthet - Pizzerian Druvan. Haha, så jävla nice!
Puss!
Lite bilder som bara var på mobilen..









Jag tyckte Jimmy hade sån fin tröja. Så vi bytte helt enkelt.

Les plaies qui ne guérissent jamais coeur

Ibland gör hjärtat så ont. Alldeles för ont.


Låt oss gå igen.

Hej. Skulle egentligen vilja säga godmorgon men såg att klockan var mycket... Damn. Idag har inte jag varit i skolan, halsen skavde som bara den så skippade det helt enklet. Man får det. Missade bara tre lektioner så man överlever ju. Har käkat glass, kollat på film och pratat med Elin som också varit hemma idag. Mycket trevligt! Nu skrattar jag åt något test Elin sa att jag ska göra. Härligt härligt!
Men måste skutta på mig lite normla kläder, ska snart ta någon spruta. Iiiie!
Puss!

Elin i någon trappa utanför idolkön. Mihih. Coolt.

Dark star..

Hejsan hoppsan lillebror! Känns som jag har lite smått överskottsenergi, myyys! Idag hade min klass en och en halv timme rast. Jag ville åka till centrum och skutta loss men vi var lite sega så hann inte det. Vi hittade ett popcorn packet i min väska som vi poppade upp i caféts micro. Vi bestämde oss för att ta smällen om någon var allergisk, för vem vill inte ha popcorn på en måndag liksom?! Dagen blev så mycket enklare efter det och vi fick till och med sluta en timma tidigare. Härligt! Nu borde jag egentligen jobba lite svenska och so, men asch! Har för mycket energi för det!!! Får göra något annat vettigt istället, som gå och bli kär. Det hade ju inte varit fel :)
Haha.
Puss!


Dessa kort är exakt en månad gamla, alltså betyder det att det var för fyra veckor sedan jag hade sommarlov och var i turkiet. Känns som en evighet sen...


Jag blir så varm i hjärtat av dig, min bästevän.

Hejsan. Denna söndag har varit riktigt mysigt. Om jag tänker efter har jag inte gjort något vettigt alls. Rätt skönt faktiskt. Dagen startade med att jag vaknade nio av min glad mamma som undrade om jag ville äta frukost med henne. Mamma sa att hon gjort sån god helgfrukost och inte vill äta själv. Blev otroligt pigg och skuttade upp, haha. Sen stack vi ute på en långpromenad, solade, skrattade, gjorde mat, tränade och bakade kladdkaka. Såna mysiga dagar man behöver med sin mamma :)
Nu sitter jag här framför datan, lyssnar på broder daniel och försöker spela låtarna på min gitarr. Lite nostalgi från broder daniel perioden i åttan.
Puss!

Bild från förra fredag, pepp innan liseberg! thih :)

Ost-Ellen förra lördagen. Vad jag kommer ihåg asså :)


Är extremt trött, inget konstigt alls! Så, god natt världen.

Svartvita tankar.

Hejsan. Idag är jag fruktansvärt seg, trött och har ont i halsen. Måste varit ungarna på Boll-lekisen som smittat mig. Men asch! Har ju trotts allt tjärnat 210kr för att lekt björnen sover i tre timmar, fett värt! Haha. Dagens planer är att ha myspys-kväll med Mari och Malin, yeah! :)
Puss!

Linnea och Mari vid Maris sjö. Sommar och shorts, åh så härligt!!!!

Pokerkväll i Vårby Gård.

Hej. Fattar inte varför jag är vaken nu när jag är död hela dagen imorgon. Asch, man får tåla det! Idag har jag lekt med Mari, trevligt trevligt! Blev lite skutt kort och toast i mängder. Imorgon blir det orange express till skolan, jag längtar på något konstigt sätt. Älskar verkligen den bussen! (Okej Anna, du har åkt den två gånger...) Är mysigt att se saker man inte sett förr. Elin är på något läger med sin lilla MSN10 klass, avundsjuk asså!
Jaja, borde fasen sova nu. Får se om jag gör det, beror på vad min mobil säger. Haha.
Puss!








Lite sånahär mysbilder eller vad det kallas. Dock inte variation på folk men men...

CRY GINGER, CRY!

Hejsan och gokväll. Känns som jag inte suttit vid datan på ungefär tre månader, lite trevligt ändå. Idag firar min bror och hans flickvän sjutton månader, kändes som det var förra veckan jag fick reda på att dom var tillsammans. Läskigt. Men trevligt för dom. Idag har jag shoppat gärnet med Elin. Blev jeans och tjocka leggings. Elin köpte linne med en fin flagga på plus en grå cardigan. Härligt värre! Slutade tjugofem över tolv idag, åkte hem och letade efter min plånbok, upptäckte att den låg i väskan i alla fall, skrattade åt mig själv, tog ett äpple och åkte tillbaka till stan. I stan letade jag och Elin efter Gingers och Blondys. Någon lek som folk kollade väldigt mystiskt på oss. Mys.
Men nu ska jag sova. Ska traya Orangs express och hoppas Kristina är på den, så man vet vart man ska hoppa av! Hoppas hoppas!
Puss!

RSS 2.0