Dricker te och pratar högt på finska.

Hej. Jag är ju så dålig på att skriva några rader här. Borde bli bättre på det. ja, det borde jag verkligen.
I fredags slutade jag klockan ett istället för fyra. Hurra tänkte björnligan och firade detta trevliga på gymmet. Mötte upp Elin i staden och åkte hem till mig. Vi gick till willys och köpte allt som behövs när man ska se på idol hela kvällen. Gick hem. Fick besök av David som hoppade på oss två i soffan. Hm... Ja. Sen ville vi leka narnia och sitta i min garderob. Men vi glömde av det. Fan. Får bli någon annan gång. Somnade ungefär tre minuter efter Elin lämnade huset. Snark. Ja. Vaknade tidigt på lördagen, skuttade till jobbet, skuttade hem, åt lite på David, lämnade han på busshållplatsen och åkter sedan super snabbt till Ellen!! Ja, fy satan vad jag saknat den där snyggingen! Åt tigerkaka och drack kaffe med bandet. Skrattade och fick höra vad som hände på slottet. Låter ju alldeles alldeles underbart! Lekte superhjälte och flög runt lite när Ellen spelade bas och Mari gitarr. Sedan lämnade vi över Ellen till Tove och gick hem till Elin. Åt tacos som tusan och lekte lite kommunist i Elins rum. Sedan var jag femton igen och åkte moppen hem till mig. Var med David och spelade sällskapsspel plus playstation 1! Orkar inte hur överlycklig jag var när pojken visste hur man kopplande in det till tvn. Jag vann faktiskt nästan. Nästa morgon vaknade jag och David vid nio (I huvudet var klockan faktiskt tio!!) och blev bjudna på frukos hos Elin. Mycket trevligt. Kollade på kort när Elin var liten och lekte blindblock.
Ja. Det var min helg det. Nu ska jag dejta björnligan på gymmet och sedan hem till Frodo och leta efter den gyllende ringen!
Puss.
Om det är okej Mari så snor jag dina fina bilder. Förlåt och tack.
9
Maris bilder plus Mari i Ellens rum.
1
Man blir ju bara lycklig att man får vara din vän.
3
Elin och jag.
annasuperhjälte2
Sjung om superhjältens lyckliga dag!

Eeey bitches, detta är mitt femhundrade inlägg. Hallå eller, vad hände här?!

Har precis fixat en så kallade spellista på spotify. Känner mig lite stolt med trettiosex låtar. Dock är det väl bara gamla låtar, men hey, dom är också bra! Så det gör inget. Idag har jag och Elin lunchat på stan. Ja. Det gjorde vi verkligen. Sedan har vi skuttat runt bland alla möjliga affärer och letat skor plus strumpor tills Elins konsert imorgon, iiiiie vad kul det ska bli att se! Vi hittade (Eller ah, Elin hittade) både skor och strumpor. Hurra! Åkte bussen hem tillsammans med Mari där vi lärde oss teckenspråk och pratade om nian. Känns lite som det lika gärna skulle kunna vara igår vi var så små. Men icke sa nicke. Skönt, faktiskt.
Om mindre än två veckor kommer Ellen hem till Sverige och hälsar på igen. Då blir vi så lyckliga som dom två måsarna är på bilden. Hurrrra!!!


Precis så jag tänker i höstmörkret.

Hej. Rubriken låter lite pervers kanske, men det är inget sånt jag menar. Inget sånt där innan giftemål! Nej då, men det jag menar är bara att alla blir så deppiga kring hösten. Det är ju jätteonödigt att bli deppig bara för att en ny årstid kommer till vårt lilla land. Nä usch. Jag orkar inte var deppig för den där skiten. Det är ju nu det är tillåtet att gosa ner sig framför tusentals filmer, dricka olaglit många koppar kaffe varje dag (Inte te. Te är för töntar. Kaffe skare va!), vara innomhus (trots att jag är ett utebarn, för visst var det så Elin?), bada i tjockiströjer plus raggsockar och att från samma säng lyssna till samma regn. Och japp. Där fick man med Håkan också. Äsch, nu slutar jag. 
Är nog bara kär.


I fredags var björnligan på ljus i Alingsås. Mycket trevligt om jag får säga det själv! Åt på något gott thaiställe (namnamnam) och fortsatte kvällen på typ världens mysigast café. Där stannade vi i några timmar och köpte upp ungefär halva affären. Namnamnam på det med.

Sista bilden får visa hur min lördag var. Spenderade den med Elin och David. (Även vi tre på bilden också. Ja. Om ingen ser det) Jag och David var på maxi i typ en timme och shoppade för fullt. Fick bli massa frukt och karameller. Tro inte att vi är nyttiga här inte! Sedan traskade Elin över och vi tre skuttade runt i mitt hus. Eller ah, sociala jag somnade strax efter klockan slått elva. Vi som skulle lösa korsord och allt. Jaja. Får bli nästa lördag!

Puss och hej.


Vi spelade ju aldrig game boy i torsdags, min kära!

Sitter och tänker lite på livet, så som man brukar gör dagen efter gårdagns dag. Mitt skrubbsår på vänsterknät och min fläskläpp undrar om jag var så bad as och var med i slagsmål. Känns nästan så. Tyvärr fick jag skrubbsåret när jag och David halvsprang mot mcdonald's. Inte så bad as det inte. Mer tjockt. Men jaja, det var stängt ändå. Så mycket möda för ingenting. Gjorde inbrott i Davids hus, åt typ världens godaste lasagne och somnade sent. För övrigt var det väldigt trevligt hos Jennie igår! Lite för trevligt kanske. Mitt rum skulle ha städats idag men det ser fortfarande ut som någon har sprängt en ko här. Men det gör inget. Jag skulle även ha pluggat på alla prov som vi har. Men äsch! Det där fixar sig. Ska fortsätta spela game boy och försöka klara björnbossen. Den är typ äckligt svår. Den som klarar den borde typ få nobelpris i litteratur. Ja. Så svår är den.
Puss.

Ja. Nästan som man blir lite arg när det inte går.

Vi missade bussen och där med tåget så vi köpte nötter (nytter) och orangea drickor och traskade lite fint till tågstationen. Hejahejaheja!


RSS 2.0