gillar ju inte ägg och broccoli.

Hej.
Det är två saker som gör mig motiverad i skolan nu förtiden. Ett: om vädret är bra och fint plus håller sig så hela dagen. Även när man kommer hem. Två: När helgen är nära eller om något bra lov är nära. Typ som påsklovet.
Det är endast nio dagar kvar i skolan tills den lyckan inträffar. Åh, känns så fruktansvärt bra. Och om tre veckor är Elin arton. Blir lite rädd. Men samtidigt glad. För din skull, lille nisse.
På onsdag ska jag kunna presentera hela mitt liv på teckenspråk. Känns galet (svårt).
I lördags hemma hos Jennie. Svullen och röd. Skönt ändå. Mikaela den puman är snygg.
En dag i skolan. Happy happy happy!
image description
Idag gick vi en mil. Hurtigt och varmt.
Jag har tappat mitt immunförsvar någonstans och kan inte hitta det. Sitter här med mesfeber och näsdukar upp till hakan. Men inte stoppar detta mig! Nej nej, sa denna tjej.
Nu ska jag sova. Godnatt.

kom, kom, kom, vår, vår, vår

På våran brandstege utanför klassrummet. Bästa solplatsen. Jag skämtar inte.
Sitter just nu ihopkurad under ett väldigt varmt täcke och njuter av livet. Så som man gör ibland. Jag och alla andra göteborgare är nog lika lyckliga för vårat fina vår väder. Invigde en allt för sliten och gammal skinnjacka igår och hoppas på att vädret fortsätter var bra! (Typiskt svenskt att prata om vädret, men det får vara okej) Igår var jag, björnligan minus frida, mister mörck och Linnea på Elin och Davids konsert. Åh, är så stolt över dom! Så jädrans bra. Fjäskade till mig skjuts och tog med mig förortsbarnen i bilen. Vädret fortsätter vara bra (och jag fortsätter vara svensk) även idag! Och idag har jag vaknat sent, pluggat, tränat och jobbat. Känner mig som en mogen kvinna. Imorgon är en lång och tråkig dag i skolan. Är inte alls sugen på en sådan dag. Men jaja, sen är det ju fredag. Då slutar jag innan ett och ska på teater med min käraste. Ska bli myz.
Tack och hej. Godnatt ni.

Nej nej, inget för mig.

Fan. Hatar allt som har med elektronik att göra. Har precis gjort fint och fixat massa bilder och text om mitt liv, och så försvinner allt. Orkar inte. Är nog för trött för detta egentligen. Äsch då, det får bli bilderna och så skiter vi i texten.
Puss hej, kyss en gla' tjej.
Har hunnit träffa Ellen!! Åh, kan kanppt vänta tills du är hemma i svearikets land igen!
Galet snygg. Orkar inte.
Coolaste Mari!
Jag fick fint hår en kväll då fredsbarnen var med varandra. Var lycklig och glad.
En annan dag då Mari och Ellen bakat en lördagsmorgon för någon vecka sedan.
Elin diskar för första gången i sitt liv. Hurra hurra!
Gal1.
En fika med björnligan. Har pratat hål i varandras öron hur våra praktiker varit. Hääärligt!!
Våran första mattelektion efter en månads uppehåll med lov och sånt där. Fattar ingenting nu. Fan. Brudarna som tycker det är roligare med speglarna i klassrummet än genomgång på tavlan. Åh, matte C - here we come!!
(Var tvungen. Är nog lite övertrött. Godnatt mina kära)

RSS 2.0