Vi kan kalla det tvåtusentio.

Hej. Idag är det sista dagen på detta året. Med tanke på att jag inte har något liv har jag skrivit lite vad jag kommer ihåg från varje månad från tvåtusentio. Och nej, man behöver inte läsa allt detta. De är egentligen till för mig när jag blir gammal och gaggig :)

Januari.
Första januari vaknade jag upp i Ellens hus med några fina vänner. Skrattar lite åt tanken nu. Då var tankarna annorlund och inte lika roliga. Januari månad flöt på och började andra terminen i nian. Flesta minnerna från januari var negativa och mycket rep med bandet plus många hemmakvällar. Tankar till festivaler växer fram för mig, Elin, Mari och Ellen. Arvikafestivals biljetter inhadlas och peppar enormt till sommaren.

Februari.
Första februari fick jag reda på att min farmor var sjuk. Det gjorde att jag inte minns så mycket av denna månad. Bara att vi pimpade Ladan och mycket pluggande i skolan. Jag skadar även foten och hoppar på kryckor. Blev något konstigt med foten och känner fortfaradne att jag har ont när jag överanstränger mig. Poor me liksom.

Mars.
Linnea fyller sexton och detta firas med en kväll på Ladan. Dock ej planerad som den borde, men det blev trevligt ändå. Pizza och powerking, hejaheja. Snön försvinner och nationella proven i engelska har just börjat.

Apri.
Elin fyller sexton och vi två åker till haga badet och coolar oss. Även lunch ute på stan och dricker fanta som smakar annorlunda. Firar påsk med Ellen, Mari och Linnea hemma hos Ellen. Tjejprat och påskbrasa nedanför backen. Spelar även in våran skiva på sex timmar. Dagen innan det sov vi plus Davidberg hos mig. Somnade lite försent och åt några starka potatisar, men vi gick upp ändå.

Maj.
Är i skogen med några i klassen plus några från skolan. Leker lekar, sjunger, röker äpple och målar krigsmålningar. Åker hem och dagen efter far klassen till Budapest. Skit kul och jag hinner även fylla år där. Grattas av att hela klassen sjunger på hotelet klockan tolv på natten. Efter allt detta roliga händer negativa saker som jag aldrig skulle tro skulle hända. Min farmor gårbort i cancer. Min älskade farmor. Jag kan fortfarande inte förstå att de är sant. Skiter i skolan och allt känns piss och Elin hjälper mig på andra tankar och stöttar mig till tusen.

Juni.
Åker till Turkiet en vecka med familjen plus två familjer till. Känns verkligen skönt att åka iväg från vardagen. Min rösten försvinner i några dagar, men det känns egentligen bara skönt. Kommer tillbaka lagom tills skolan slutar. Gråter och skrattar när klassen splittras. Balen är väldigt fin och vi dansar långt in på natten. Även många sena och varm nätter på Grytorna spenderades. Bilar även upp till Piteå. Träffar släkt och firar midsommar. Kommer hem och badar för fullt. Eller inte, hi.

Juli.
Två dagar innan Arvikafestivalen börjar går min mormor bort. Även fast vi visste det skulle hände kändes livet ändå för jävligt. Försöker ändå tänka positivt till festivalen. Jag och Elin åkter till Charlottenberg och är där i några dagar innan Arivkafestivalen börjar. Sen skuttar vi på festivalen tillsammans med Ellen, Mari, deras vänner, Elins släktingar och några randome. Äter lite starka potatisar och livet känns kostigt nog på topp. Åker buss hem från Arvika med Elin och Elins kusin Anthon. Grillkrök hos Ellen med Calleponken och CO, några mer kvällar vid Grytorna men även grillning i sanden på lilleby badet.

Augusti.
Inviger augusti månad med regn, skräckfilmer och krök hos Lilja. Familj bestämmer även lite smått random att vi ska åka till Turkiet igen. Dock ej samma ställe, så lite coola är vi allt. Är där med familjen i en vecka. Kommer hem och är brun för första gången i mitt liv. Kommer hem, ser Håkan live på wow, dock i en skog lite förlångt bort. Börjar även första terminen på gymnasiet. Tyckte först att de inte alls var kul. Men efter si sådär två veckor lärde jag känna klassen. Då var det skillnad. Tuur. Mari fyller även år, heheheee. Vi firar henne som året innan. Fucking åmål filmen plus popcorn och saft.

September.
Sommarn försvinner och regnar nästan varje dag. Köper röda Dr martens och kännes som jag kommit in i klassen. Min farfar gårbort och livet känns inte rättvist nu. Elin de hjärtebarnet stöttar mig och de hjälper faktiskt lite. Jag åker även till lindome för första gången i mitt liv Blir lite kär i druvans faktiskt. Har känt Frida och Christine i ungefär en vecka och drar sedan med på fest hos Christine. (Nu fattar jag inte riktigt att jag vågade. Jag som är så feg i vanliga fall) Vi skrattar mycket i skolan och Mikaela har precis börjat i klassen.

Oktober.
Känns som vi börjar få minusgrader här i Göteborg men de är inte riktigt sant. Börjar vara cool och hänga mer med de coola ungarna i klassen. Blir även avstängd från skolan. Christine opereras och sedan ett väldigt skönt lov in på november månad.

November.
Åker till sjövik för första gången och tycker det är ett väldigt coolt ställe. Det är fjorton plusgrader i mitt hus nästan i en vecka. Jag vet inte varför men värmen ville inte vara med. Chrille-boois hus blir förstört av äckelungar. Jag kan fortfarande inte släppa att några var så taskiga som gjorde det. Hatar dom, ja, bokstavligen.

December.
Snöar som tusan nu och minus tio nästan varje dag. Bandet spelar på Vingen med två nya låtar, Kafferep och Plastkött, plus de andra låtarna. Tar ledigt från bollekisen nästan varje helg känns det. Men december månad rullar på, som alltid i slutet av året. Chrille-booi fyller år och det firar vi med restaurange och bus. Får även jullov och vi bestämmer oss för att gå på liseberg. Julafton känns väldigt tom utan telefonsamtal från farmor och farfar. Alldeles för tom. 
Jag får även ett efterlängtat marinblått trumset. Känner mig cool och spelar hål i öronen på familjen plus grannarna. Jag och Mikaela åkte dubbeldäckarbuss för första gången i vårat liv, från korsvägen till centralen på över en halv timme. Björnligan åker på en kryssning över till danmark runt mellandagarna efter jul. Vi är rätt bra ändå och jag kommer att skryta om dom dära örhängerna hela mitt liv. Vi är faktiskt jävligt bra.

Idag, sista dagen på året tvåtusention, ska jag plus några fler coola ungdomar till Linnea och äta nyårsmiddag. Trerätters står på menyn och sedan är tanken att dra vidare. Vi vet inte riktigt vart vi ska, men vi ska dit! 

Om jag skulle tänka tillbaka på året tvåtusentio skulle jag bara tänka på negativa minnen. Inget rättvist år varken för mig eller min släkt. Men man ska inte bara tänka på det negativa. I år har jag fått några nya och helt underbara vänner som jag aldrig trodde skulle vara så fantastiska som dom vännerna jag kännt hela min skolgång genom åren. Jag vill bara tacka för det fina detta året. Så jag hoppas till tusen att tvåtusenelva blir ett toppen år. Då hade ju faktiskt alla blivit glada :)

Quelque part en nous, nous sommes toujours ensemble.

Hej. Jag tycker franska är ett fint språk. Därför är ungefär hälften av alla mina rubriker på det språket. Dock kan jag inte förstår eller prata de. Men man kan låtsas. Livet känns lite lättare då :) Känns som jag kom just hem från stan. Så gjorde jag inte det. ( ;PPpppPPpppP, skulle man vilja skriva, men det ser fult ut.) Jag plus Björnligan, ja jag är för lat för att skriva Christine, Frida, Mikaela, Kristina och jag. Vi i alla fall hängde lite på Kristinas torg och letatde klänning till henne. Hittade ingen dock. Lite synd. Istället inhandlades hårfärg, nagelack, ringar, hamburgare, presenter, hårinpackninggrejer och två tröjer. Sånt där vardags lyx! Vi minus Kristina drog vidare till lindome. Vi minus Frida åkte bussen hem till Christine och hämtade hennes nyårsklänning. *Host host*. Vi äcklade oss rätt mycket på busshållplatsen och missade nästan bussen, trots att vi väntade på den i femton minuter en kvart. Heja oss, heja oss! Sen åkte vi mot centralen och vi minus Mikaela (alltså jag och Ch kvar, hähähäh. C00lingar) tog lila express hem. Det känndes bra faktisk. Om ett tygn är det 2011. Vet inte riktigt om det känns lika bra. Eller jo. Det gör de! Det är ju för fasen Kristinas födelsedag då, och då kan inget var fel! Hihhiihi.
Puss!

Chrillebooi igår innan vi plus Kristina sprang hem till Frida.

Äckel-Kristina :)

Miljonärerna?!

Jag är lite kär i denna parfymen. Alla vet vilken den är. Men mitt minne sviker mig när jag ska komma ihåg såna hära viktiga grejer. SÅÅ var tvungen att ta kort. Buus! :))


423

Tjoho. Här sitter jag och tuggar tuggummi som påminner om Arvikafestivalen. Det känns bra nu i vinterkylan. Har precis biffat mig lite, sånt som bara coolingar gör. Ska snart färga håret. Typ svart. Nä, så cool är jag nog inte. Detta är även mitt fyrahundratjugotredje inlägg. Jahapp tänker min hjärna. Inget konstigt alls. Och precis så är det. Vill egentligen bara säga hej och hopp och tacka Frida för att hon är lite för snäll och offrar sig. Ja, du vet vad jag menar. Sen vill jag väl inte säga så mycket mera. Det känns skönt. Mycket skönt.
Puss!'

Hittade denna bild från danmark sommaren 2009, lite smått coolt faktiskt.

Linnea och Elin. busbarn

Minus femton.









Bilder från i lördags. När jag, Linnea och Ellen åkte skridskor på Maris damm. Mari var i Ed. Nästan i fucking åmål faktisk.

Godmorgon godmorgon! Idag är det si sådär femton minus ute. Jag är inte så sugen på att gå ut. Inte alls faktiskt. Det hade varit mer trevligt att bädda in sig i en filt, se film och dricka saft. Ja. Precis så liksom. Men asch, får se vad som händer. Om andra människor vill gå ut så gör jag också det. Grupptryck liksom. Det heter nog så.
Det är lov Anna, var inte så tråkig.



Svart är ingen färg. Det är så man känner sig.

Hej hej emo rubrik :) Nej nu ska vi inte vara sånna höh. 
Men hej mina fina vänner! Idag har jag hunnit rätt mycket faktiskt. Vaknade i lindome hos Fridiis med hon, Christine, Mikaela och Kristina. Mycket trevligt! Vi fem gangstrar sprang till bussen klockan sju imorse och hoppade på färgan till Danmark. Vi kände oss väldigt coola som var vip typ hela resan, hihi. Vi åt en enormt god frukostbuffe. Tror vi fem åt upp all mat med tanke på hur hungriga vi var. Mys på oss! Sedan skuttade vi på båten och spelade på såna maskiner, skrek och skrattade. Man får, alla får. Skuttade sedan av en snabbis i Danmark. Tog kort som bevis att vi var där och gick på båten igen. Svar ja. Hehhe. Gick förbi en hel folkmassa som stod i en lång kö, vi var ju liksom vip. Och ja, jag skryter om detta, hii. Åt sedan lite lunchis/middagis, också väldigt god buffe, blev lite för mätta och var tvungna att sitta och vila en stud. Vi var som ett par pensionärer på 60+ liksom :) Inget konstigt alls.. Vi fortsatte att spela på maskiner, skrika och skratta påväg med båten hem till Sverige igen. Det kändes bra, väldigt bra. Vi var även lite (eller ah, rätt mycket faktist) glada för vi klarade av att gå iland. Ja, vi säger så. Vi hoppade på en spårvagn och alla skildes åt. Vissa var lite mer illamående än andra. MEN vi hoppas det blir bättre och ingen spysjuka här inte! Men det var en mycket trevlig dag idag plus igår på staden. Jag shoppade för över tusen kroner (ja, jag tycker det är mycket hähä) och mina föräldrar känner sig som dåliga föräldrar som ger mig pengar. Tror de ska adoptera bort mig till något annat land när som helst. Jag som bara vill passa in. Eller hur brukar vi säga? Hehe..
Jaja, hejhej novelltjej.
Puss!

Trötta men peppade tjejer klockan åtta imorse!!!11ettettoneone.

Frukosmyyyyyyys. Många y. Det blir finare då. yyyyyyy.

Fridiis :))

Kiki-snus med ett halvt ton mat i munnen :))



DANMARK! Vi invigde landet med fina miner och många skutt och hopp i snön.

Här kände jag igen mig, var nämligen här på Dancup med fotbollen förra sommaren,

Moby Dick, den skyllten minns jag allt,

Även denna stora byggnaden. Var tvungen att ha kort på det. och dom där barnen :)

MAT!'

EFTERRÄTT!

Chrille-booi!!!



Ja, det var en mycket fin resa. Och ja, det var första gången jag var utomlands med några kompisar utan föräldrar. Och ja, Danmark räknas som utlandet. Någon annan som inte säger det kan ju ta sig i röven :)

Halleluja!

Tjohopp! Det är bara några minuter kvar på årets julafton. Känns faktiskt väldigt bra. Jag är nöjd, glad och trött tjej på sexton vårar. Familjen blev glad för sina presenter. Det känns väldigt bra i hjärtat. Jag är också väldigt nöjd och tackar till tusen för min presenter.
Snäll-glad-gubbe på det. 

Mina julklappar. Och svar ja, jag är cool och skriver vad jag fått. Hähäh.
Som sagt, mina trummor,
Håkan Hellström biljett till trädgårn,
pyjamas,
hantlar, (mina föräldrar tycker jag är biff)
två parfymer, (mina föräldrar tycker jag luktar äckligt)
tre tusen kroner (Har sagt till mig själv att spara dessa pengar)
raggsockar, vantar och en über mysig filt (Hörde jag någon som fryser ofta?)
t-shirt + strumpbyxor,
"sannig och konka" kortlek, elaka versionen. (Min bror tyckte den lät så rolig så han tyckte jag kunde få den och prova),
eltandborste + lite små skit.

Måste ha varit värsta A-barnet i år. Kan dock inte förstå hur. Men ja, det har jag allt :) Hihi!



Jul, kul, ful, gul, mul.

Hej. Idag är det julafton och jag vill bara gratta alla människor till det. Eller man kanske inte riktigt grattar för att det är jul. Men asch, man får säkert säga så. Familjen plus kusinerna har redan varit hos morfar och grattat han, fikat och allmänt äcklat oss. Jag är hungrig som en varg. (Gå hem din varg). Hoppas på mat snart. De hade ju varit underbart. Vi är en alldeles normal familj som har bestämt lekar för i kväll. Jag och Niklas mot mammsen och pappsen. Om vi vinner så åker vi utomlands i sommar. Om dom vinner blir det inte så. Och ja, jag kommer gå in för det här med blodig allvar.
Jajaja.
God jul på er nu. Ha det fint och frys inte ihjäl. Här i min lilla förort är det tolv minus. Sug på den dööh!
Puss!

Lite sådär juliga bilder från förra året. Så man får in en sån känsla som hörtill.





Fint. Mycket fint. Tror även min rubrik rimmar. Vi hoppas på det i alla fall.

Jag fryser, dricker burk cola och hoppas på en häst i julklapp.


du & jag döden.

Tjoho! Jag är lite i chocktillstånd för att det är julafton imorgon. Har inte riktigt fått in den där julkänsla. Men man kanske växer ifrån dom där pirr-i-magen-för-paketen-känslorna vid ungefär tio års ålder. Svar ja. Eller vi säger så i alla fall. Idag har jag och Linnea varit i stor staden. Vi och si sådär halva Sverige. Men de gör inget. Linnea köpte en klänning. Fin, mycket fin. Vi fikade och Linnea snodde någons annans kaffe. Åpna jävel. Sedan åkte vi hem för att inte dö på cupen. Inge kul, liksom. Åkte sedan en snabbis till morfar och fixade hans axel, medicin och hans humör. Han blev lite glad när vi kom dit. Gamlingar blir ju lätt glada för ingenting. Sedan åkte vi hem.
Sådär ser min dag ut, dagen innan julafton. Vet inte riktigt om man ska skratta eller gråta. Men sånt är ju livet.
Puss!

Cutcutcut.

Söta tjejer si sådär runt klockan fyra på natten. Halvt döda. hejaheja.

Liseberg igår. Spelade för fullt. Ch, den äckelungen, var den enda som vann. Hora.

Inte för att skryta, men vi har världens bästa party trick. Svar ja. Typ. Hehe

Jag och Mikaela åkte dubbeldäckare. Det syns på bilden. Säg inget annat.

Linnea utan bxor, fin klänning och ny klippt hår :))

Jag och min kära farfar för ungefär sexton år sedan i Hunnebostrand. Vi hängde alltid på den där ballkongen. Väldigt många somrar i rad. Ja, jag saknar de tiderna. Och jag saknar även dig. Otroligt mycket.


Tjugoandre december.

Hejsan hoppsan lillebror! Idag har jag och min lilla klass fått JULLOV. Vi blev lite överlyckliga och skuttade på mölndals centrum i några minuter innan orange express skulle gå. Åkte hem, åt och tog på mig varma kläder. Sprang sedan på orange igen och sprang hem till Kristina där Frida, Ch och Mikaela var. Vi allihopa tog en buss till Liseberg och skuttade runt där i några timmar. Frös, skrattade och allmänt äcklade oss. Jag och Mikaela tog en special buss till centralen som tog ungefär en halv timme. Men de var värt de. Åkte i en dubbeldäckare högst upp och längst fram. Alltså bästa platsen. Hihi. Vi pratade om festivaler, spyor och marinblåa trummor. Myyys<112
Men orkar inte fixa in bilderna på datan. Trots att jag bara tog ungefär tre stycken kort. Men asch, det är jul. Man glömmer saker då. Nu ska jag försöka stoppa mitt näsblod genom att skära av mig min näsan. Borde ju bli bätte. Fräschtjej_94
Hejsvejs.
Puss!

Hello emo kid.

Hej. Idag är det tisdag och det känns som si sådär hela världen har fått jullov. Alla skolor utan min. Vi ska plågas och gå imorgon med. Sen är vi normala och har lov som alla andra. Det känns skönt. Idag har det varit sån prov-dag på skola. Alltså om man missat något prov så var man tvungen att gå idag. Men duktigt barn som man är hade jag inget prov kvar. Så jag var ledig. Så idag har jag sovit länge, spelat trummor och slagit in packet. Har haft fullt upp liksom. Har även halsat en cola på bara några sekunder. Känner mig stolt och glad.
Ha det fint.
Eller fult.
Man får välja själv.
Puss!

Kollade igenom några gamla bilder och jag kan inte sluta älska denna. David är söt med smink och Elin ser ut som Lilla My.

Ja här är vi. Coola och chockade. Tiep.

Skjut ingen imorgon, du kan skjuta idag.

Hejsvejs! Jag lyssnar på himmel blå himmel blå och önskar att det var sommar ute. Det är de inte. Mer likt snöstorm och minusgrader. Men jag dricker burk cola och njuter av livet ändå. Det är ju faktiskt sista advent och namnet Isak har namnsdag idag. Kvinnan med koll! Inatt drömde jag att Christine spydde ner mitt trumset. Tur att det inte var sant. Nästa vecka drar björnligan till Danmark. Kan inte riktigt förså att vi ska göra det.
Puss!
Exakt för ett år sedan åkte familjen till björnriket och åkte skidor. Jag är lite sur att vi inte gör det i år igen. Började ju bli en tradition.


Mammsen och jag då. Vi är coola. Svar ja.

kaffrep, Fred Varannan Vecka -

Ellen är cool. Coolast av de coolaste.

Ett basbarn som Ellen har gjort denna vackra film som handlar om vårat rep på Ladan. Vackert, mycket vackert. Tycker du har varit väldigt duktigt som gjort detta fina, Ellen :) Hihhih!

femtonde december.

Tjoho! Idag fyller Chrillbooi år. GRATTIS SOM FAN TILL DIG! I skolan slutade vi kvart över ett. Egentligen tidigare men jag och Kristina var tvungna att gå på sista lektionen. Vi ville inte få stryk av läraren så vi gjorde som hon sa. Enklast så, liksom. Efter det sprang jag, Christine, Frida, Mikaela och Kristina till mölndals centrum och åt på thaien. Satt där i två timmar och små pratade och tatuerade oss till och med. Christine fick även några presenter av oss. Vi skrattade, fick magont och behövde nästan spy. Eller vissa av oss. Hehe. Men efter det tog jag och Kiki-snus orange express hem igen. Det var mycket trafik och vi beslöt oss för att sova. Vaknade upp vid frölunda torg där Kristina skulle av. Sen åkte jag dom sista tjugosju minutrarna själv. Somnade om och vaknade vid sista stationen. Skönt, skönt.
Puss!

Glada tjejer på thaien!!

Jag älskar att jag inte alls tar suddiga bilder :)

Man får faktiskt gilla mat även fast man är tjejer. Men det är rätt ovanligt. Men vi är ovanliga, liksom.

Och ja, jag kan inte sluta älska dessa små handleds tatueringar.


This is my idea (german)

Hejsan. Idag är det Christines sista dag som femtonåring. Förstår inte att jag är så lycklig för det, men det är jag. Vi i klassen ska fira henne genom att äta på restaurange och sedan slå ner henne :) Tiep. Men det ska i alla fall bli jättekul, och ja jag längtar. Hihi.
Min mamma kom just upp till mig med ett glas mjölk och en nybakad bulle. Här var det lyx! Bullarna var nästan lika god som dom farmor alltid gjorde. Min farmor var nämligen specialist på att baka bullar. Tror faktiskt ingen slår henne i det. Usch vad jag saknar dig.


Coolatjejer_94(95 för Kiki-snus är äcklig)
Får ta lite kort imorogn. Det blir spännande.
Nu ska jag duscha, spela trummor och sedan sova.
Godnatt världen.
Puss!


Roses dans la neige.

Tjohej! Idag har det varit luciafika ungefär hela dagen i skolan. Fikade med klassen plus tvåorna bredvid oss. Det var lite smått trevligt. Sjung julsånger och skrattade lite mycket. Man får det. Faktiskt. Sen kändes det som vi slutade, fast det gjorde vi ju inte. Slutade för fasen jättesent. Men asch! Efter skolan stack jag, Fridiis, Chrillbooi, Kiki-snus och Mickis till stan. Köpte julklappar och presenter och mägder. Eller Ch gjorde i alla fall det. Snällt och bra gjort. Vi tog även en fika vid ett litet bord på espresso house och knäflirtade varandra. Myyys! Tiden bara flyger förbi och idag är det elva dagar till julafton.
Nu ska jag battla med min bror på trummor. Vi är en alldeles normal familj.
Tro inget annat :)
Puss!

Svar ja. Man undrar ju vad fröken vill göra med oss i onsdags... :))

På orange idag. Det är så fint på morgonen, även fall det inte syns hehe.

Fikat idag! Mjaow.

Fridiiiis!

Mickis och Chrille, synd att de syns så bra :)

Hejhej, glad tjejtjej.


hela livet var ett disco.

Godmorgon gormorgon! Har egentligen varit vaken jättelänge , men asch. Det räknas ändå som morgon nu. I fredags fick jag en för tidig julklapp av far och mor. Inte mindre en ett trumset, och ja, jag är väldans glad. Hihi! Så fredagen spenderade jag med trumspel och sedan lite idol med Mari. Trevligt värre! Sedan somnade jag. Men det var skönt så det gör inget. Vaknade tidigt igår och var på bollekisen. Min hjärna var någon annan stans de tre timmarna , så jag sprang runt och var lika förvirrad som barnen. Ellen fick en sväng feber också. Hoppla, hoppla! Mycket på en gång, liksom. Sen åkte jag hem, sov och äcklade mig. Sen sprang jag till Elin och vi två tomtenissar sprang vidare till Ellens kafferep. Ellen och Mari var jättefin så jag skämdes för att jag inte var det. Men jag och Elin fick hitta några fina kläder i Ellens utklädnings låda. Ellens klassvänner kom över på kafferepet och var minst lika fina som Mari och Ellen. Drack ungefär tretton koppar kaffe och åt två damsugare. Lite smått kriminell. Dansade och tog fina kort med Ellens kamera, myyyys! Sedan lite smått random drog vi vadare till Majorna. Jahapp tänkte min hjärna och gjorde som de andra sa. Det var fint där. Hittade en katt i en påse som vi bar runt på. Jag skrattade och tyckte samtidigt synd om katten. Men den överlevde, jag lovar :)
Idag är det tredje advent. Det är också fint. Ikväll blir det jul på liseberg med familjen. Precis som förra året. Exakt ett år sedan idag. Fast då var det lördag och då gick jag med de fina vännerna och då gick vi hem till Ellen efteråt. Jag skrattar faktiskt, lite i alla fall.
Puss!

Allt detta fina hade Mari och Ellen fixat. Åhh, man blir ju bara kär.

Sådär lite random. för några veckor sedan. Men ja. Vi säger sådära. Liksom.

Nionde.

Hejsan hoppsan lillebror. Idag är det inte mindre än min namnsdag. Förstår inte att min familj firar namnsdagar, vi som knappt firar jul liksom, hehee. Menmen! Har fått ett tränings ställ plus sport strumpor och ska snart ha familjefike. 
Kaffe? Ja tack! Men namnsdagar är lite spänning i vardagen, så jag ska inte klaga.
Namnet Anna betyder "Nåd" eller "Den benådade". Vet inte riktigt om det är positivt. Men vi kan ju hoppas på det! Det fanns också sex män med namnet Anna. Jävligt cool! Och ja, detta är kunskaper från wikipedia. En riktig svennebanan är man. Oh, yes.
Puss!

Söta tjejor.

Something good can work.

Hej. Dagen i skolan har gått snabbt, känns inte som vi gjort något alls faktiskt. Väldigt skönt, hi. Har bara matat Kristina med youghurt, kex och saft och borstat hennes tänder plus spelat lite trummor. Det var ju inte jobbigt. Mer kul att spilla mat på Kiki-snus och spela sönder trumsetet i skolan :) Efter skolan biffade jag, Mikaela och Mikaelas kompis Lina oss på gymmet. Härligt, härligt!
Just nu står glassbilen utanför mitt hus och låter den där jobbiga melodin. Har lust att bara gå ut och sparka ut glassgubbens tänder. Men om jag gjorde det hade nog polisen tagit in mig på något psykhem, OCH sånt är ju inte kul :)
Puss!
Bilder från dagens skoldag. Hejhå!

Jag och Kiki-snus inne på rullstolstoan.

Ja, vi är coola.

Jag skulle också strupit Kristina om jag fick chansen.. :)

Anktjej_94 (Anna Anka. Ja, jag skrattar i alla fall)

Svar ja. Thihihi!

Universum är ett monster, men det har sparat dig och mig.

Tjoho! Här sitter jag och tjockar mig med min fina chokladkalender och en väldigt god pälsockerboll. Eller vad man nu säger. Hihi. Sitter även och trummar sönder min fingrar. Men dom gillar allt det. Blodiga och såriga fingra<333 Mys. Funderar på att gå och sova nu. Då blir man ju jätte pigg imorgon! Och ja, jag har inget liv. Och ja, jag tyckte om den idéen. 
Ha en bra kväll och hoppas ingen drabbas av någon äcklig könssjukdom :)
Puss!

Vem om inte jag har en sån här min chokladkalender!? Hihi.

Vi hittade sån där plupp-plast-täcke i klassrummet och vi gillar det. Pallgubbe på det! :)

Tjejligan liksom!!!

What you know.

Hejsan. Idag är det måndag. Egentligen inte alls konstigt med tanke på att det var söndag igår :) Men idag är det i alla fall första dagen på vecka fyrtionio. Lite smått coolt. Veckorna går ju super snabbt nu!
Jag vill vara lite cool och skriver min helg lite sådär coolt som alla brukar göra. Jag gör det. Bara för att, liksom.
Fredags - Gick fyrtiofem minuter tidigare från skolan för att hinna hem och repa med bandet. Vi repade i typ tre minuter. Sedan åt vi maxikorv. (Man får det faktiskt). Efter det mötte vi upp Mikaela, Kristina, Christine, Frida, Simon, Hanna och Anton. Efter ungefär tre timmars väntan spelade bandet. Blev väl ungefär en halv timme spelning. Det var riktigt kul. Och ja, jag spelade fel och skrattade åt det :) Men asch! Sånt gör man ibland. Efter spelningen hämtade bror min mig, Kristina och Mikaela. Vi åt mat och däckade i min säng. Skönt!
Lördags - Vaknade sent, inget jobb för mig inte! Vi barn äcklade oss fram tills kvällen då Elin, Mari, Ellen och Linnea kom hem till mig. Vi svettades i mitt rum likt en bastu. Sen gick vi på nattpromenad i snön. Snöbolls krig, 94:orna mot 95:orna, alltså alla mot en, alltså alla mot Kristina :) Vi vann, bitch. Kiki-snus och Mickis bad till gud att de skulle få sova hos mig en natt till, så tyvärr blev det så. 
Söndags - Sov extremt länge! Blev till och med rekord, hi! Åkte med Mikaela och Kristina till city. Köpte nästan den sista julklappen. Härligt faktiskt. Sen åkte jag hem. Elin ringde och bestämde att vi skulle gå på Harry Potter. Det gjorde vi. Vi var rädda hela filmen. Lite kul, liksom. En promenad till centralen och tog 24:an hem. Väldigt mysigt helg. Sånt man blir glad i hjärtat av.

Puss!

Sisådär typ tre minuter innan vi ska spela upptäcker mari att hennes gitarr är lite konsigt och måste bytas ut :)

Elin stämmer sin gitarr. Cooling.

Ellen stämmer sin bas. Cooling.

Jag stör de andra och tar kort och trummar på någon ensam liten trumma :) Cooling#1!

Ellen är galet snygg på denna bild! Lördags bilderna är snodda från Ellen, hi.

Ute i snövädret. Inte kallt. Faktiskt inte.

Starke adolf...? Hihihhiih

Jag och Elin gick till den coola skateparken bakom bergakungen innan Harry Potter började.

Vi ville vara tuffa som andra två killar var och hoppade i snön från alla hopp. Vi lyckades lite mindra bra och ramlade. De tuffa killarna såg oss inte då. Tur. Annars hade det varit pinsamt. Tiep.

Nämen titta vad jag hittade! Två snorungar från lunchen idag. Trevligt, trevligt!


första december tvåtusentio.

Hejhopp! Jaha, då var det december igen, tänker mig hjärna. Känns som jag missat hela oktober och november. Så är det kanske. (Kanske, jag vet int). Det hoppas vi inte på. Men tiden går så fort. Men mitt liv är faktiskt på topp just nu så det är nog därför. Jag gillar att det är såhär. Gillar att jag nästan kissar på mig varje dag av skratt i skolan, jag gillar att bandet bildar något som kallas musik, jag gillar att spela in filmer hur två stycken tar på sig en tröja, jag gillar att det snart är jullov, jag gillar att vi är coola som gymmar, jag gillar allt facebook chatt, jag gillar orange express, jag gillar våra kaffe stunder på espresso house och jag gillar min raggsockar nu i vinterkylan. Ja. Så ser mitt liv ut nu. Tro det eller ej men jag gillar faktiskt mer grejer här i världen, men de grejerna är inte så intressanta :) hih.
Men nu ska jag gör hårinpackning i mitt tjugo centimeter långa hår. YEAH!
Puss!

Vi är tuffa som sitter längst fram och kladdar på oss själva när fröken pratar. Respekt!

Ja. Jag tycker det är kul. Hihih!

Kristinas hand. Inte cool alls.

Vi jobbade om stroke på vomsen idag. Det blev mer att vi slogs om Kristinas kexchoklad än att skriva om det.  Asch! Det är ju för fasen första december.

RSS 2.0