bang bang you're dead.

Dagens fråga: Hur mycket snor kan en näsa producera? Har åkt på någon förkylning och snyter mig varannan minut. Utan överdrift. Vaknade upp i söndags och kände att hela huvudet var tjockt av snor. Tror förkylningen kommit smygande under helgens bravader. I fredags startade kvällen hemma hos Kiki där hon bjöd på findrinkar, ostbricka och en massa frukt. Hade det väldigt trevligt och fick ta två senare bussar än planerat, jag och min fina liga. Hamnade till sist på stan där vi dansade till schlager hela natten. Samtalade även med en främling om feminism och Håkan Hellström. Det slutade med att jag var vaken tjugofem timmar den dagen. Galet. 
Lördagen bjöd på minst lika trevliga händelser. Elin hade bjudit över oss fredsbarn till henne på hemmagjord pizza och vin. Ett sådan erbjudande kan man inte tacka nej till. Vi hade kvalitetstid och hetsåt Ellens nybakade kakor. SÅ GODA. Kvällen slutade hemma hos Ellen där hennes bror hade födelsedagsfirande. Tyvärr fick jag ge upp kvällen några timmar tidigare än de andra, då jag endast sovit två timmar den dagen. Men det har varit en bra helg. En mycket rolig sådan. 
Haha. Så fina,
Ellen visade hur man gjorde fylleseptum. Bästa alltså. 
Blev påhoppad (bokstavligen) när jag skulle vila ögonen en stund. haha<33
 
 
 
 

det har varit en bra sommar

Vet inte riktigt vart jag ska börja. Det har hänt rätt mycket sedan sist. Jag har hunnit jobba i fem veckor tex. Sedan har jag även badat i havet(!), varit på liseberg, hängt i slottsskogen, dansat på stan, softat i gbgs finaste lägenhet, bakat hundra småkakor, spelat trummor, krockat med en moped, skaffat mig ett ärr i pannan, fikat, snapchattat, solat, varit på bio, hjälpt min bror att flytta, hängt på kulturkalaset och dansat regndans. 
Det är en någorlunda bra sammarfattning vad som hänt under dessa fem veckor. Nu har jag bara två veckor kvar med jobb. Sedan får jag se vad som händer. Måste bara ta tag i hösten. Nu. 
Några bilder som har gömt sig i min mobil. Se och njut
Fika at my place.
Haft tapas-mys hemma hos Frodo. Hittade några glasögon och blev förvandlad till Harry Potter.
Cyklat till havet.
Ätit bakisbollar i solen.
Pratat strunt i slottsskogen med fina-ligan. 
Varit ful(l)a. 
Hängt med några gansters. 
Gått till grytorna.
Var på väg för att se känn ingen sorg. Har sett den två gånger på bio nu. Favoriten alltså. 
Haft en spontandejt med denna fina. 
Hängt på stan och druckit bärs. Livet alltså<33

RSS 2.0