Punkdrömmar om rödvin och svarta jeans, punkdrömmar.

Tjohej! Det var ett tag sedan sist. Men äsch, det gör inget! Det har ju varit så fint väder i våran vackra stad (får skylla på det, mina vänner) Vi har ju även haft lov i tio fucking dagar! Jag och min mage blir "Vi" tillsammans, ifall någon undrar. Känns som vi grillat varje dag också. Det stämmer nästan. Vi har ju även hängt i Slottsskogen. Det måste ju vara en av dom finaste platserna i Göteborg. Har nästan lust att flytta dit :) Har även badat badtunna hos Cehå och sovit hos Fridisen i det nya placet! Grillat på båda ställernar också. Fint ska det va'! Sen firade jag och några andra barn påskafton i mitt hus. Mycket trevligt. Firade det precis som förra året. Minus att vi åt världens godaste lax och plus lite fler folk. Avslutade sista dagen på lovet med en heldag i stan med Elin-bus. Jag köpte nya gråa converse som var behövligt till max. Sedan åt vi vid vattnet. Eller kanalen kanske man säger. Skuttade sedan vidare till slottsskogen. Jag lekte estet och skrattade åt estetskämt. Det var allt fint. ÅHH, varför går jag inte där? Och nej björnisar, jag ska ine byta. Hade varit svårt att skiljas från er nu. Leker bara med tanken, så som vuxna gör. Jajaj. Ibland gör man rätt, ibland gör man fel. Lev med det. :)
Ha det fint och lite fult.
Passar bäst så.
PUSS.












Älskar denna bilden på sötbarnen! Gaash vad fin den är. I slottisskogen.

Titta, har aldrig varit lyckligare :) En annan dag i slottsskogen.



Elins mamma säger att man inte får gå in i sådana ihåliga träd. Barn gör ju alltid tvärtemot vad vuxna säger. Jag tyckte Elin lika gärna kunde kissa där när hon satt så fint där. Men hon ville inte det.

Du är så söt, min vän.

Josefine klappar på en fin säl i slottsskogen :)


Men vi (jag och min mage igen) tackar för detta lov. Kunde inte varit bättre. Känns som ett fin sommarlov hela lovet. Så det ska var runt påsken. Tack och hej, kyssgladtej!


Fylld med kärlek och med fred. Med kärlek och med fred. lalalala

Hej. Om två dagar blir Elin sjutton år. Kan knappt förstå att det redan är vår och snart din födelsedag. Tiden går väldigt fort nu. Håller med Mari om dom där vårdepritionerna. Trots att våren är fin kan den vara svår. Vi borde skriva en låt om det. Mitt trumset är fortfarande trasigt. Måste fixa det på lovet. Är inte lika kul att spela om virveln fattas. Min svarta gitarr är ostämd. Men det gör faktiskt inget. Det passar bättre till min falska röst då. 
( Hoppkort är alltid så fint på våren och sommaren. Det tyckte jag även förra året; )










Fick bli några vinterbilder också. Men det är finare att ta hoppkort på våren. Och sommaren. Det vill jag ta denna sommar också. Massa på Peace&Love till exempel.
Känner mig lite konstig med stygn på armen. Kanske det som orsaker dom där vårdepretionerna. Mamma säger att jag inte får peta på det. Sådant kan ju orsaka bakterier. Men tonåringar lyssnar ju inte på sina föräldrar.
Har jag hört i alla fall.
Godnatt ni fina.

ååh, du är så cool min vän. sadface.

Jag är lite fascinerad att jag är vaken nu. Brukar sova min skönhetssömn vid den här tiden på dygnet. Men inte idag. Nejnej! Har precis gråtit till filmen Nowhere boy. Är nästan lite kär i den. Tror också jag är kär i denna veckans schema. Hade beachvolleyboll i den där nrj-hallen idag. Går en timme i skolan imorgon. Studiedag på onsdag. Slutar tio i ett på torsdag. Fredag(+matteprov. Men fröken sa att de inte var svårt, så då är det okej). Och sedan påsklov. Känns som livet leker. + Att vädrer är strålande sol och varmt som tusan.
Jag tror det är vår. Den där fina årstiden.

Vi kan låtsas att det är någon fin bild här.
Godnatt.


through the storm,

Hejsan hoppsan! Jag vet, det är fredag och jag sitter hemma och pluggar, jag vet att det är första och sista gången jag gör detta igen och jag vet att jag ska sluta med skiten nu. Har hänt rätt mycket ointressant den senaste veckan. Men vafan, ointressant fakta får väl vara okej. Varit på bilkurs grej i måndags i tre timmar, spelade in i tisdags, skjöt med luftgevär med björnligan i onsdags, spelade sönder en trumma på mitt trumset i torsdag och idag har jag suttit på emogräset och gått över till hisingen med Cehå och Kiki-snus, pluggat och har varit lite sur på familjen. De diskuterar om att flytta. Flytta till stan i en trång lägenhet. Och nej, jag är inte redo för detta. Jag gillar vårat hus och där vi bor. Stan är inget för mig och absolut inget för våran familj, jag vet det. ÅHH, blir förvirrad när mina päron inte håller med mig. Men de kanske bara diskuterar, så som alla vuxna gör då och då. Hoppas det.
PUSS.

Fick var sin lyckokaka av fröken någon dag. Det stod "Vad är manligt för dig?" Och jag fick svaret händig. Och ja, jag tror det stämmer. De är faktiskt väldigt manligt.

Frida fick kåt, Mikaela bestlutsam och Kristina fick orädd i sina lyckokakor, mycket fiint!









Vi blåste bort där nere vid havet. Men det var värt de. Mycket miis. MM på det.

Älskar Krisinas fot :) Mihiih



VIP to the left side!!!11


Så härligt bild. Den gillar jag. Jaapp, en röd :)

Och såhär road var jag när jag försökte plugga, MIIIS.

Ha det fint!


Ta mig till kärlek ta mig till dans. Ge mig nåt som tar mig någonstans

Tjofräch! Hoppas alla mår bra nu i april månad. Det gör jag i alla fall och det kanske är huvudsaken. Usch Anna, så får man nog inte skriv. (jag skojade bara, drog ett skämt, försökte vara rolig, april april. Ja, ni vet hur det blir ibland...) Sitter just nu och halvsover med lite chipssmulor i sängen. Så det ska vara efter en galen helg!
Ha det lagom fint.
Om livet är för bra har jag hört att det är tråkigt :)
PUUSS!

Titta vad fint! Konstigt nog är jag stolt också. Men jaja, någon måste ju vara det med. Försökt att plugga lite till medicinprovet imorgon. Gick väl sådär. Slutade i alla fall med att jag målade ett riktigt hjärta, så som dom ser ut asåååå. Det tog väl si sådär en timme. Men det var väääärt! :)
Och ja, jag känner mig cool som har en textrad i Känn ingen sorg till mig Göteborg som rubrik :)


RSS 2.0