tjugo franska pussar


Kristina och Hugisen


Mums. Ja.

Hejhopp. Här sitter jag i min ensamhet och gurglar någon flourgrej som är super stark. Får tårar i ögonen till och med, så stark är den! Ja. Så intressant är mitt liv just precis nu. Min helg har varit väldigt bra och allt det där. Var med David i fredags och firade lite att jag inte skulle upp tidigt nästa dag och jobba. Hurra hurra. Skönt och bra. Kollade på kvarteret skatan och skrattade i mängder. Och igår hade björnligan tacokväll som var väldigt mysigt. För att vara lite extra coola lekte vi även lekar och kände oss som riktiga tonåringar! Typ. Höhö. Skuttade sedan vidare hem till min förort och gäspade nästan så mycket så mina käkar hoppade ur led. Mys. Vaknade vid nio imorse och kände mig fruktansvärt värdelös. Jag som skulle sova länge idag. Nähäpp. Men jaja. Någon måste ju vara värdenlös och det får väl bli jag. Är ju typ den tiden i månaden nu. Är väl lika bäst. Eller lika bra som det egentligen heter. Men ska fortsätta gurgla tills jag är utanför tandläkaren imorgon. Så tandis tanten är glad när man kommer dit. Puss.


den där förbjudna mappen,







Vill ha tillbaks ladan och sådana här rep. Tycker vi kan start om igen. Hade varit väldigt fint. Och kul.
Haft världens chillaste vecka och knappt varit i skolan alls. Skönt, mycket skönt. Idag var klassen på medicinhistoriska museet. Riktigt intressant faktiskt, om tönten här får tycka det. Sedan skulle vi har teckenspråk men vår, ursäkta mig, fittskola har tydligen ingen lärare för det. Jävligt synd. Hade varit roligt att starta igång. Men men, björnligan lunchade på stan istället och såg allmänt söta ut. Som vanligt, liksom. Sedan hängde jag, Frida och Cehå på myrorna. Efter det skuttade vi till Frida och färgade hennes hår. Väldigt fint. Åkte hem i Christines pappas coola bil, status på oss! Trummade lite på trumlektionen och trummade över tiden med sju minuter. Stackars pöjk som var efter mig. Menmen, kul för mig och mindre kul för han. Happyface!
Puss.

when the sun goes down.


¨
Drog en fika med Linnea på tintin igår. Mycket trevligt. Skrattadet och halsade tabasco. Sedan åkte vi 21an hem till mig och mötte upp Elin. Vi tre dansade, sjung och spelade mobilspel. Blev väl inte mer än så. Sedan skickade jag hem dom när jag blev alldeles för trött och somnade med mobilen i handen. Typiskt dagens ungdomar.    

il fait beau,

Hej, hej, hej och hemskt mycket hej. Jag ska egentligen bara medela att min blogg lever. Och jag med för den delen. Tur, då kan man pusta ut, tänker ni. Och ja, precis så kan ni tänka. Mitt liv är typ tiptop och jag sitter bara här och väntar på mat. Klockan är över fyra, hallå eller?! Men jaja, jag är vuxen nu. Behöver inge töntiga tider att följa. Jag väntar och längtar efter att träffa Ellen igen. Men ett steg i taget. Det är inte långt kvar tills alla träffas igen. Då blir det ett hejdundrande kalas! Tills dess ska jag fortsätta gå i skolan och hitta botemedel mot cancer.
Puss.

RSS 2.0