om du vore bränd som mig

 
Några bilder på en nybliven artonåring och mig. Hipp hurra! 
Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer. Ska möta Linnea snart och åka in till storstan. Sedan får vi se! Spännande värre! 

en av mina favoritbilder.

Mitt namn har namnsdag idag. Alltså åh, älskar namnsdagar. Typ det bästa som finns. Förövrigt så dricker jag kaffe och gäspar för fullt just nu. Har hopp om att bli lite pigg tack vare koffeinet i min högra hand. Men jag vet inte. Har inte sovit särskilt bra inatt. Och inte särskilt länge heller för den delen. Gick upp tidigt igår för att både gymma och julshoppa med Linnea. Så alla julklappar är fixade nu i alla fall. Skönt, mycket skönt. Åkte sedan hem och hade tänkt ha pensionärskväll med glögg och tv-tittande. Men ack så fel jag hade. Fick ett sms från bandet att vi skulle bärsa och vips var vi på bussen in till stan. En bra och trevlig kväll blev det. Älskar när saker och ting är spontant. Allt brukar bli så bra när det inte är planerat. Oftast i alla fall. Invigde svart express till repet imorse. Hurra hurra! Repade igenom en hel låt också. Hurra hurra! Framsteg verkligen. 
 
Är inne i en period då jag kollar i gamla fotoalbum i timmar. Hittade denna bilden häromdagen. Åh.  

trettiosju grader celsius är allting som behövs.

 
Hela staden förändrades på en natt. Allt blev vitt och fint helt plötsligt. Kommer nog bara tycka det är fint i några dagar, men ändå. Man tröttnar ju så snabbt när man känner kylan ända in i benmärgen. Mina tår är som isklumpar och inte riktigt redo för snö ännu. Men jag kan förstå mina fossingar, min martens används lika ofta på sommaren som vintern. Förstår att fötterna är förvirrade. Borde ta tummen ur röven och köpa riktiga vinterskor. Eller bara ett par raggsockar. Det funkar nog lika bra det. 

RSS 2.0