† August ska dö †





¨












(Nej och hej. Ingen ska dö. Inte ens August. Angående rubriken alltså. Men har skrattat så jag nästan kissat på mig åt det där idag. Åh vad jag saknat er björnar)

Några bilder av alla de trehundrafemtiosju stycken som finns på min kamera. Det har varit en väldigt trevlig och rolig resa. Det gör jag gärna om.
Puss och hej.

Man skulle kunna kalla oss pensionärer.

Har egentligen inget vettigt att meddela. Det roliga och intressanta som hänt denna vecka är bara att jag och Elin har firat åtta år som bästisar. Egentligen är det inget bara här inte! Jävligt coolt om man frågar mig. Vi har ju typ gjort allt tillsammans. Så som; hängt på biltak när vi var nio, åkt dubbelpulka i den farligaste backen ever, hoppat studsmatta med lort-linus, jagat småpojkar med krattor, haft samma leende på skolfotot i fyran, ätit tonvis med popcorn, skrattat så gudarna borde älska oss för evigt, spelat fotboll och hockey tv-spel hemma hos dig, berättat hemligheter på vårat hemliga ställe, bakat olagligt många chokladbollar, spelat i smyg på din 1700-tals fiol, åkt skidor, blivit jagade av en älg, försökt vara bäst på fotbollen, fuskat i alla sällskapsspel, varit ute-barn, brottats så jag fått en fläskläpp, pratat bort för många hockeymatcher, skuttat på festival, druckit oss redlöst berusade, dansat rövarna av oss, pratat politik, lekt psykologer, haft tusentals filmkvällar, skämt ut oss i stan, knäckt våra ryggar, pratat i telefon i timmar och suttit på våran favoritplats på Paprika och skrattat åt tanterna i glasskiosken. Ja du, åtta år går så fruktansvärt snabbt. Bättre brud än du för man leta efter ♥

Idag skulle jag behövt plugga. Det slutade med att någon limmade fast mig framför datorn. Så ja, nu sitter jag fast här. Men äcsh! Imorgon går planet till London, pappa blir femtio och jag är lyckligare än någonsin.
Tack gud.
Puss.


Då vi var kriminella. Det var tider.

i bet you look good on the dancefloor,

Är bara så lycklig. Har haft ett otroligt bra höstlov. Denna vecka har gått super snabbt och om åtta dagar befinner jag mig i London. Åh så skönt.
Puss.

RSS 2.0