Somnar nollsju vaknar igen på natten.

Hejsan hoppsan lillebror! Jag sitter och skrattar lite för mig själv. Vet egentligen inte varför. Men man får faktiskt skratta. Det gör så kallade människor ibland :) Idag har jag, Mikaela, Kristina och Christine varit duktiga och gymmat direkt efter skolan. Fattar egentligen inte att vi var så bra, men det var vi. Älskar att jag spände mina arm "muskler" framför någon biff. Kände mig cool. Idag är det sista november. Imorgon börjar en ny månad och inte vilken som helst utan just December månad. Imorgon är det även två fucking jävla veckor tills Chrille-booi fyller år! Och på fredag är det spelning. Känns väldigt kul. Faktiskt. Har trummat sönder mina stackars fingrar så jag är taggad som in i bomben. Behövs bara ett litet kafferep innan. Så man vet vad och hur man ska spela. Om jag minns rätt blir det kafferep på torsdag. PERFEKT!
Nu ska jag trumma sönder mitt bord. Hoppas det går sönder. Hade varit så roligt att se :)
Puss!

Hopp hopp på järntorget. Ch och Fridiis köpte Sum 41 biljetter och Kiki-snus köpte herr Anttila biljett.
Hej hå!

Härligt rep i fredags, hohoho! Papperskorgen på Ladan :)

Jag och denna skitungen stack hem till Christine och gjorde Öckerö osäkert. Kriminella gänget!

C00lingar på färjan.



Fyrahundaett.



Ja. Jag verkligen älskar denna låt. Om man nu får göra det utan att hata bögar? Den är så svängig. Liksom. Har lyssnat hela kvällen och varit en snabbis hos tandläkaren. En normal tisdags kväll. Hm.. Svar ja. Sen har jag blundat lite åt baskiluskprovet imorgon. Asch, sånt fixar sig! 
 

Säg bara till när var hur.

Hejsan. Idag vaknade jag tidigt. Väldigt tidigt. Men det är inte konstigt med tanke på att jag somnade typ nio i Christines säng :) Snäält!
Igår åkte jag, Kristina och Emma till Christins fina hus med 17:17 tåget. Heja, heja! Där var Chrille-booi och Fridiis, hih :) Boysen fixade musiken. Christine spottade mig i ansiktet. Vi skrattade. Tro det eller ej, men det gjorde vi, faktiskt. Senare hittade lite mer folk dit bland annat Linnea, Ellen och Mattis. Härligt värre! Vi åt thai mat och hade lite snöbolls krig. Inget konstigt alls :) Jag har nog aldrig skrattat så mycket som jag gjorde igår. Vi skakade våra ass (plus tänder, hehe) som in i bomben, sjung falskt, dansade magdans och kröp på golven som små katter. Man får göra det ibland. Så blev väl kvällen. Typ. Ah.. Hejhej.. Sen somnade jag. Sov lite för djupt och hjälpte inte till slavarna att städa. Snälltjej_94. Vaknade vi sju och sprang och väckte Christine genom att hoppa på henne :) Tiep. Vi prata länge och skrattade högt och hoppades inte att någon skulle vakna. Dom vaknade inte. Tur! Sen åt vi familjefrukost med ljus och marmelad. Myyys!
Min vänster arm, mina knän, min hjärna och min höger fot mår på humör minus idag. Oh, yes.
Puss!
Jag var lite för glad för att få tanken på att ta kort, syndsynd.

På orange någon morgon. Älskar att jag alltid tar kort på den bussen<33

Elin och tomten i tisdags, på våran 7års dag.

Clas Malmberg (Hjärta)

Glada barn på repet i fredags!!

Anna, Ellen, Mari & Elin. Namn och bild på oss över våra krokar.

Efter repet sprang vi hem till mig och kollade på Spider Man 3. Sen började det snö så jag och Ellen sprang ut utan skor och frös. YEAH!

Tog bara såna här fina kort igår. Hihih :)

Se dig för lillebror, här kommer lyckan...

Hej.
(Förlåt Kristina att jag glömde nämna dig och Emma när jag sist skrev. Hoppas du överlever och inte biter mig i rumpan sen :)) Mihi!)
Idag är det fredag. Väldigt härligt. Detta firar bandet med att repa. Också väldigt härligt. Så vi ska skutta runt som galningar och spela. Jag hade planerat att sjunga falskt, precis som jag brukar göra. Man blir så glad inombords då.
Men nu ska jag dränka mig i parfym och sedan springa till bussen. (25:an. Inte kul. Beror dock vilket håll)
Puss!

Tycker det var så fint sagt av någon random som flyttat hit :)

Måndagens middag, hehee!

Oh ja, herr tamburinspelare.

Hejsan hopsan lillebror! Om exakt ett halv år är jag sjutton. Behöver bara stå ut som sextonåring i ett halv år till. Sedan fyller man den meningslösaste åldern i världen. Lite härlgit ändå. Svar nej.
Idag har jag gått på stan med Mickael, Frida, Christine och lite senare Hanna. Det var kul. Mickis var rädd och Christine, Frida och Hanna var coola. Som vanligt liksom. Jag var mer förvirrad. Så Mickis behöver inte känna sig ensam. Menmen.
Hiss-ingen! Mihih.
Men nu ska jag skutta bort lite överskottsenergi.
Puss!

Misslyckad hoppning på kort. Svar ja.

Lyckad hoppning på kort. Svar ja.

Väx upp, Anna.

Hej och godkväll. Idag har jag och Elin firat våran sju årsdag. Vi åt på pizzahut och studsade sedan runt i stan. Några galningar försökte ragga upp oss. Galningar och galningar, men vi skrattade och skyllde på att vi skulle köpa jeans. Smart tjejer. Svar ja. Gick runt i stan i någon timme och sedan åkte vi supersnabbt till Maris skola. Vi lyssna på härlig musik och tyckte att alla var så lika personer vi redan kände. Åhh. Sen skjutsade Maris snälla mamma hem mig, Elin och Malin. Vi skrattade i bilen. Sen gick jag sista biten. Det är kallt nu. Faktiskt.
Godnatt gott folk.
Puss!

Bilden är så gammal på oss. Inte detta sommarlovet, utan det innan till och med. Jag ser mer ut som en uppstoppad björn. Du är mer söt och cool på samma gång. Tror du visar hur man kör moppe. Det var ju så populärt då.

Visst du kan gråta om du vill.

Hejsan. Här sitter jag med ett täcke runt benen och dricker alldeles för stark saft med sju isbitar i. Lite sådär måndagsmys liksom. Idag hade min klass bara en lektion. Det var något omvårdnads prov. Typ. Ja. Efter det skuttade jag och Mickis på spårvagnen och bländades av solens strålar. Sommar tänker man då. Men nej, det är inte sommar. Mer tvärt om. Sen skilldes vi åt. Jag for hem och snorade ner hela mitt hus och tog sedan en promenix med Elin. Vi kände oss som sextio årgia tanter som bestämde våran sju årsdag imorgon. Middag på stan och sedan konsert. Vi ville egentligen gå på teater, för det låter mer tantigt. Menmen, så gamla är vi ju faktiakst inte. Efter en stund kom Linnea och mötte oss vid gula kiosen. Det var trevligt. Efter två timmar ute i kylan traskade vi alla hem.
Gammal och gaggig!
Hihi :)
Puss!

Bilder från helgen. Hejhå.

Jag och dessa två förortsbarn vaknade tidigt i lördags och stack till Göteborgs coola kvarter.






På denna skolan gick min mormor som barn. Lite smått coolt att vi stötte på den helt plötsligt.

Sedan hoppade Mattis och Ellen på oss. Vi lunchade i Vasa och sprang runt i Haga. Härligt, härligt! Smygfottade, oh yes!

Efter vi varit på stan stack jag hem, sov i en halvtimme och åkte in till stan för att möta upp Christine och Kristina. Vi såg bio och coolade oss i lindome. Som vanligt liksom :) Hihi! Sov hos Chrille-booi och i söndags blev det rep med en man kort. Kortet är utanför Ladan. Härligt ställa att vara ensam på. Eller...?

23:23

Godkväll alla fina små människor. Jag har massor med fina bilder på min mobil från helgen. Dock är jag för trött för att fixa det. Imorgon kanske. Ja. Så säger vi.
Ville egentligen bara skriva något fint. Kom inte på något bra. Synd asså :) 
Så jag får väl tacka för mig och hoppas att alla förlåter mig för mina synder.
Det lät ju faktiskt ganska vuxet.
Godnatt.
 

Vi far till landet tvärs över Engelska kanalen och lever livet!

Hej.
Jag är nästan helt facinerat att det fortfarande är snö på marken. Det är ju inte ens vinter. Förstår att delar högre upp i Sverige har snö, men vi liksom. Vi som inte ens har snö på julafton. Det passar inte riktigt in med snö nu. Menmen!
Imorgon är det fredag. Känns väldigt härligt med en sån dag. Även fast denna veckan gått rätt fort känns det bra.
Imorgon ska jag och Kiki-snus möta upp Chrille-booi på orange express. Har knappt varit lyckligare :) hih.
Puss!

Tycker det är så fint att det står sjövik på min busshållplats :)


Kristina är tuff med sin nya hårfärg och friss!
Vi liknar kaniner om ingen ser det.
Ja.

Friska viljor!

Godkväll gott folk. Det är kväll och kallt.
Idag slutade min klass två lektioner tidigare än vanligt.
Varför? Vi ville det :)
Så jag, Mikaela, Kristina och Frida firade det med att åka till willys och shoppa chokladbollar och chips. Sen sprang Fridis till sin buss och vi andra tre lyckliga barn sprang till spårvagnen. Vi tre hamnade mitt på lejontrappan. Vi frös lite och kastade lite chips på fåglarna. Det slutade med att fåglarna fick alla chips. De åpna små jävlarna! Men vi skrattade. Sen tog vi tiep en kaffe på centralen och tittade på någon film de spelade in där. Vi fick inga platser att sitta för att det var reserverat. Tss! Åkte hem och skratta lite för mig själv, spelade gitarr, skrattade lite till och mötte sedan upp Mari. Mari var cool med ny frissa plus tandställning. Coolkatt!
Nu ska jag studsa i min säng och allmänt äckla mig :)
Puss!


Du, plutten i Frölundatröja! Du har talang ↓

Jag och Elin igår :)

Novemberlov.

Hej! Skulle egentligen vilja skriva godmorgon men upptäckte att klockan är lite för mycket för det. Skit samma.
GODMORGON, GODMORGON!
Igår morse vaknade jag upp i Lindome. Härligt värre. Jag, Christine, Frida och Mikaela däckade i Christines säng. Mys! Vi plus Kristina hade varit i sjövik på dagen. Första gången för mig att besöka den vackra stad. Om det ens är en stad. Hih. Mikalea visade oss runt i det "centrala området". Sen kastade vi katter i brevlåder, klättrade på tak, besökte vårdcentralen, åt muffins, drack saft i mängder och fixade coola frisyrer. Efter vi gjort allt detta stack vi till lindome. Vi tuffade oss på ica och stack en snabbis till Fridis och sen Christine. Mycket trevligt!
Igår var vi hos mig. Jag och några härliga barn. Vi skrattade. Rätt mycket faktiskt. Så kan man nog beskriva kvällen. Någon grej i vårat hus har visst gått sönder så vi har ingen värmen. Just nu är det 14.7 grader. Man vet ju inte om man ska skratta eller gråta.
Tror jag ska gråta.
Puss!

Bilder från det fina november-lovet:

Jag och Elin våldgästade Kristina i måndags.

Onsdagsfik med Ellen på amhultstorg finfina trappor. Sedan middag med Kristina och Christine i stan. Hängde på avenyn och var coola. liksom.



Moget Kristina, moget.
Moget Anna som tar kort på det, moget.

Jag ser smart ut i dom. OKEJ?!

Inte lika smart som mig vaa?! Nä. Just de :)

Centrala sjövik :)



Dvärg Elin....?

Hej hå, let´s go!


Bara för att vi är coolast i stan.

Snällt att inte ta kort på några andra. Men de vet att jag gillar er ändå.

Nu - Fiskpinnar med potatismos. Favoriten nummer ett!

Opposite.

Godkväll. Jag är jätte trött. Jättetrött kanske man skriver. Men jag är inte så bra på detta språket.
Idag har jag i alla fall lekt med Elin. Vi åkte till staden Göteborg tidigt som attan (tidigt för att vara oss, mehe) Kollade på coola kläder och önskade att vi hade lite mer mod så vi kunde köpa de coola kläderna. Efter en stund  hittade Elin ett par svarta jeans till mig. Jag var cool nog att köpa dom i alla fall. Cool-katt.
Natt, katt, svart.
Det rimmar ju lite.
Godnatt Sverige.
Puss!

Vi var så coola när vi var små.
Mogna och coola.
Typ the opposit nu, lixsom.
Kyssss!

Ragnar rök.




Lycka till er emo barn.

Godmorgon, godmorgon! Idag har jag sovit länge. Intresseklubben borde anteckna nu!!! Men jag är glad. Och hungrig. Funderar starkt på att baka bröda. Vara lite vuxen och så liksom. Surprise!
Puss!


Du är inte ful, bara ofräsch.


Juni, Juli, Augusti.




























Sista bilden är när jag åker spårvagn för första gången helt själv.
Till min skola i mölndal. Thi!

Jag saknar verkligen dessa årstider, juni, juli, augusti. Man får tänka tillbaka på den fina sommaren med de fina minnerna så man överlever vintern :)

RSS 2.0