Socker-barn

Har haft en kriminellt bra utomlandsresa med två fina. Har i stort sätt levt på nudlar och paraplydrinkar hela veckan. Dansat runt och utforskade staden, mest nattetid. Vilket inte riktigt var planerat från början. Men ja, vi har haft det fruktansvärt bra. Veckan gick lite för fort och vips var vi hemma i Sveariket igen. Nu känner jag mig redo för att jobba röven av mig resten av sommaren!
GO GO GO
 
(Fy vad jag suger på att ta kort. Pinsamt dåliga. Men ja, ni ser ju ändå, mina nio läsare<3) 
 
 
 
 
 
 

Så var det våran tur

 
Har haft världens finaste student med allt vad som innebär! Startade studentdagen hemma hos en klasskompis med champagnefrukost och peppning. Åkte till skolan och åt godlunch och sa hejdå till lärarna och allt det där. Utspringet blev mest rörigt för min del då jag råkade ha papper i ansiket istället för i min mössa. Haha. Så kul att se på alla kort nu i efterhand. Åkte flak som för övrigt är det roligaste jag gjort. Hade sedan en jättebra studentmottagning med familj, vänner och släkt. Åh, är så tacksam för att så många ville komma. Peppade till min kropp igen med lite mat och tårta. Åkte till Frida en snabbis och sedan ut på stan för att träffa klassen. Hejade på fulla lärare och drog sedan vidare till en annan studentfest. Dansade fram tills stängningsdags och ramlade sedan innanför dörren halv fem med Mikaela som mitt hemsläp. 
Studenten var bättre än vad jag trodde. Känns så konstigt att det är över nu bara. Har inga planer för hösten. Men äsch, det löser sig allt. Är så glad att jag fått sommarjobb i åtta veckor i alla fall. Sedan får man se vart vinden tar en. 
 
Fick ett telefonsamtal av Christine och Mikaela förut och dom undrade om jag ville åka utomlands. Visst sa jag och vips var en resa bokad redan nu på torsdag! ÅHH. Livet kan nog inte vara bättre nu! 
 
 
    

Alla dessa studenttider!

 
Min klass ha målat klart vårat lakan. Eller flakan kanske man säger. Åh, längtar så fruktansvärt mycket nu!! Min hjärna kan inte tänka på något annat!
Så fin. Ellen var först ut bland gänget. Åh.
Haha. Så härlig. 
Åh. Bästa alltså.
I fredags var det Elins tur. Rös under hela utspringet. 
Åh vad jag längtar till min egna. Härligt att se alla så lyckliga och fina
 

femton sekunder av allt

Som man säger, bättre sent än aldrig. Så här kommer lite semesterbilder från Spanien. Åh, hade en sådan bra resa. 
Min kamera hängde bara med till stranden och på äventyr i bergen. Men ni kan vara lugna, vi utforskade malaga även nattetid. 
 

RSS 2.0