Dagen då Ellens systemkamera hängde med på repet

 
Alltså, mitt face. Finns det ens något finare?
 
Det blev ett bra rep i söndags. Fick även några fina bilder jag ska använda till mitt fotoprojekt. 
Livet lekter och imorgon får jag skjutst till skolan! Hallelujah
 

walk idiot walk

Min kropp känner sig så fruktansvärt trött. Har sovit fyra timmar inatt. Borde egentligen försöka somna om, men är så dålig på sånt. Då är det lika bra att vara vaken.
Det var förövrigt en helt fenomenal dag igår. Hade ett litet försprång till helgen då alla mina lektioner var inställda igår. Jippi tänkte jag och sov ända tills klockan nio! Hann göra så många viktiga grejer innan mörkret och kvällen tog över. Tex så hann jag baka, läsa en bok, se en film, äta, träna, duscha, pilla mig i naveln, ta en promenad och lite andra oviktiga saker. Efter det åkte jag in till stan och mötte upp tre riddare för att se på the hives! Och oj vad bra dom var!! Stod längst fram och vrålade och svettades. Bästa jag sett live, helt klart! Gick vidare till vasa för att möta upp några fina. Bärsade och åt nachotallrik tills vakten sa att dom stängde. Drog vidare och mötte upp Mari och ett halvt glas rödvin på hagakyrkan. Gick till ett allt för knökat ställe, sprang till en spårvagn och hann med våran lilla förortsbuss. Fick trevligt sällskap på bussen och en ny bandmedlem som redan ska vara med på repet imorgon! (Vet dock inte om hon bara vill åt vårat kafferep... Det återstår att se). 

mitt tvåtusentolv

Januari
Fick ny mobil. Kiki fyllde sjutton och Frida fyllde arton och vi firade med godaste maten och drack folköl. Räddningstjänst-kursen startade och det var svinkallt ute.
 
Februari
Hade praktik i två veckor på mitt torgs apotek. Ellen var hemma från Bryssel i en vecka. Fortfarande kallt ute.
 
Mars
Krockade nästan med en älg när jag övningskörde. Trotsade kylan och hade skinnjacka mest hela tiden.
 
April
Elin fyllde arton vårar. Var inte närvarande på mattelektionerna. Ville ha lov.
 
Maj
Jag blev arton. Gick på bröllop. Blev sommarvärme och jag var i chock.
 
Juni
Övningskörde mest hela tiden. Började sommarjobba och jag blir helt plötsligt nattuggla.
 
Juli
Sommarjobbade och pluggade körkortsteori på rasterna. Mikaela blir arton. Åkte tåg till Haralds land och sov till halv fem på eftermiddagen.
 
Augusti
David överraskade med ettårs-middag halv två på natten. Åkte utomland. Mari blev arton. Tog äntligen mitt körkort. Var lycklig.
 
September
Hade spexfoto i skolan. Började trean. Började räkna ner dagarna till studenten.
 
Oktober 
Det började bli höst. Elin skaffade körkort. Ellen fyllde arton.
 
November
Hade den coolaste praktiken någonsin på Sahlgrenska. Blev klok. Repade igenom en låt med bandet. Tjuvåt lussekatter.
 
December
Det började snöa. Blev många inlämningar i skolan. Christine fyllde år. Hade mysig julafton utan kalle anka. Åkte skidor över dagen. Avslutar året bra. Redo för nytt år. Hurra!

ENERGIFYLLD.

Alltså wää, att man aldrig lär sig att framkameran suger.
Stiliga!
Åt choklad, potatis och skagenröra tillsammans. Det blev succé!
 
Hej!
Har haft en väldigt bra dag idag. Får man ens ha det dagen efter nyårsafton? Är nästan en oskriven regel att man ska vara bakis och spy hela nyårsdagen. Men jag har mått bra. Gick dock inte upp ur sängen förän halv tre. Men det gör inget hälsar mitt samvete. Hade för övrigt en mycket bra nyårsafton också för den delen. Startade kvällen hemma hos Hanna med några riktiga festpinglor. Det bjöds på trerätters, hallonbål och frågesport. Riktigt trevligt. Sedan rullade jag och ungefär halva gänget till min förort där det bjöds på kalas hemma hos lilja! Dansade ful(l)dans och sjung falskt ungefär hela kvällen. Räknade ner sekunderna till tolvslaget och helt plötsligt stod vi alla i världens champangeregn. Såg på massa fina raketer och kysstes. Min röst försvann i samma veva, men är i stort sätt återfunnen idag! Men det var en bra start på det nya året. Tror vi rensade hela huset på mat då alla blev hungriga exakt samtidigt. Jag var pigg och energifylld hela kvällen. Det händer mig aldrig! Så det var kul.
Tog en timme att gå till busshållplatsen och vi tajmade nästan perfekt sista bussen hem. Tur. Jag och David försökte lifta till hållplatsen men ingen stannade. Men äsch, det gjorde ingenting. Vi hade trevligt ändå. Träffade Ellen på bussen och delade hemligheter. Kom sedan hem och somnade efter klockan fem. 
 

RSS 2.0