Så som vi dansat och rumlat i vind,

Godkväll. Jag och Elin börjar klockan ett imorgon så vi är lite smått coola på facebook. Jag ska göra amerikanska pannkakor till lunch på jobbet imorgon. Det kanske låter gott. (Hoppas så)

En helt vanlig morgon på jobbet...
Söta personen - Kan jag få prata med någon? 
Jag - Du kan ju prata med mig.
Söta personen - Nej, jag vill prata med någon!
Jag - (Förklarar att personalen inte kan just nu) Men det går väl bra att prata med mig istället?
Söta personen - Hör du dåligt?! Jag vill prata med en människa!
Jag - Jag är en människa....
Söta personen - EN VUXEN MÄNNISKA!



Jag är nog en ganska normal människa faktiskt. Längtar lika mycket till sommaren som alla andra människor gör nu i vinterkylan.


Vi ska inte till Göteborg, vi ska till Allingsås, Kikisnusk

Hejsan hoppsan! Jag har snott Mikaelas dator. Det känns skön...T. Kiki-snus och Mickis sover och dom vill nog inte att jag ska väcka dom. Ellleer..?! Fniss fniss. Vi had väldigt kul igår. Skrattar lite åt de nu till och med. Ja. Det var väl egentligen inget speciellt jag vill säga. Men det känns bra ändå.
Ha det fint, snelgldgobbe på det.
Puss.

Kiki-snus och Mickis. Dock inte från igår, utan när Chrillebooi fyllde år. Söta och snela, som vanligt. :)

Tyckte denna bild vad väldigt tuff. Och ja, jag hittde en bildmap där det stod björnligan på. HIhi.

Hopp och skuttis på liseberg. Fina fisken på det.

Lite Fridiis, jag och Chrillebooi. Jaa, lite så kanske.

Något smygfoto Mickis tagit. Men jag gilar det. Hoppas det var okej att jag snodde bilder från dig. Om inte kan du slå ner mig vid busshållplatsen. Hejsvejs!

Click, Click, Click, Click.

Tjofräsch! Jag sitter och skrattar åt Elin som tror att jag rodnar och töntar mig. Tsss! Jag duschar faktiskt alltid, ALLTID. Var bara en timme på jobbet idag. Varför? Jo för jag fick gå hem så tidigt. Lite lyx på en onsdag liksom. Imorgon jobbar jag kväll. Lite lyx det med. Fniss fniss.
Ha det så fint. Positivt svar på det.
Puss.

Allmänt skabbtjej med sin faders tröja som hon gillar skarpt. Tjejen har även väldigt snygga läppar och den som säger något annat får en puss på pannan. Elllleeer? Nehe.

Hittade några hemliga kort på Elin-bus i måndags morse när jag fixade mig, fnissfniss.

Hon saknade mig, det ser man :)

Söt och snelgladgobbe på dig.

TACK OCH HEJ, LEVERPASTEJ


Quelqu’un m’a dit..

Hej.
Jag hittade nyss 1500kr plus ett par strumpor med katter på i mitt rum.
Detta firas med fin franskmusik och peppning till sommaren.
Hej då.

hey, shut the fuck up boy.

Tjohopp! Idag är det den sista tisdagen i januari tvåtusenelva. Hoppla vad tiden går. Men det är bra de, så sommaren kommer lite fortare. Igår kom Elin traskande to my place vid halv nio tiden. Vi skrattade väldigt mycket åt fredagskvällen, åt amerikanska pannkakor, lyssnade på Elins braiga spellista, drack äkligt te, hoppade i min säng, spelade barn geni, skrek och skaffadde points för att överleva dagen. Elin leder dock. Jag är sur. Sedan åkte vi in till staden, mötte Jyrkis på bussen och sa hej. Fikade i någon timme på espresso house vid Schillerska, mötte upp Christine, Jennie och Frida. Elin åkte tyvärr hem och vi andra började springa mot spårvagenen. Mötte Kristina vid bion och vi alla såg Love and other drugs. Mina "vänner" satte mig på fel spårvagn och jag hamnade långt bort från stan. Fick lite smått panik och ringde Kristina och Cehå som fick leta upp vägen tillbaks till stan igen. Skönt. Mycket skönt.
Idag ska jag spela trummor, gymma och möta upp Christine. Och äta frukost. Är hungrig som en varg. Ha det fint!
PUSS.


Elin-bus igår. Busbarn.


Annas sång.

Godkäll får man nog lov att säga. Här sitter jag och lyssnar på Annas sång av Parken. Den är väldigt fin faktiskt. Om några timmar kommer Elin hit och äter frukost med mig. Båda är nämligen lediga från både skolan och jobbet. Lite lyx faktiskt. Jag är till och med ledig på tisdag och jobbar kväll på onsdag. Nästan lite lång ledigt. 
Hade faktiskt tänkt sova nu. Så jag är pigg när Elin, ringbäraren, plingar på min dörr vid åtta tiden i morgonbitti. HIhi.Godnatt världen.
Puss.

Tycker vi är lite coola faktiskt. Vi är coola 31 enligt Elin. Och vi är speciellt coola på denna bilden.
Jag vill knaaaaarka.
Men Elin det händer ingenting.
Joooooh.
Nääh
Joooooooooh
Näh.

All day and all of the night.

Hejsan hoppsan! Oj vad jag är trött, känns inte som jag har sovit sedan torsdags kväll. Och kanske de stämmer. (Svar nej egentligen, försöker bara låta lite cool..) Fredagen var en såndär bra fredag du vet. Trevligt folk, bra musik att dansa till och humöret var nog på topp nästan hela kvällen. HIih. Hela björnligan sprang runt som ett litet gäng och var lite smått äckliga. Men asch, man får :) Somnade vid fyra och vaknade alldeles för tidigt för att kunna jobba dagen efter. Så ja, igår var varken jag eller Christine dom bästa på jobbet. Jag gjorde brända våfflor till gamlingarna, skrattade åt Christine och allmänt äcklades av mig själv. Sedan slutade vi vid åtta och köpte var sin godispåse och skilldes åt. Började sju idag och var minnst lika borta som igår. UNDERBART!
Puss.

Jag och Cehå i fredags, yeeeah!

Älskar att Christine är sisådär 325841 gånger snyggare och brunare än mig :)

Tack för kvällen i fredags, ni som gjorden så jädrans bra hihi. Ni är inte så pjåkiga ska ni vet. Hjärta på er! (Vill inte skriva sånt "<3" fult hjärta. Blir finare om man bara skriver Hjärta) Någon borde ju kommenter Ok care. 

Vädret är dimmigt. Men det gör faktiskt inget. Vi ses i dimman.

Cool tönt.


Harry Potter maraton, yes yes!

Tjohooo! Här sitter jag och har lite överskottsenergi. MYYYYYS PÅ DET!!!! Sitter även och taggar lite i min ensamhet tills kvällen. Det ska bli grymt kul. Det var väl tieewp de jag vill säga. Ha det fruktansvärt bra, för det ska vi ha!
Tjohopp!

Denna bild är från somras. Var på någon strand dit bara David och lilja har nyckeln till. Lite coolt faktiskt.

Fika är ju alltid trevligt och vi i björnligan gör väl det sådär tio gånger i veckan :) Mumma på oss!
PUSS.

Uptown Girl - Radio Edit

Tjohej. Idag blev det att jag och Mickis biffade oss på gymmet. Mikaela hade med sig sin finfina kamera, såå det blev väl att vi tog mer kort än att biffa oss. Men man får göra sånt ibland. Efter gymmet mötte Elin upp oss två vid espresso house. Yppeligt trevligt faktiskt. Mikaela mötte upp en kompis så jag och Elin åkte hem till mig. Vi spelade trummor, läste tidningen tillsammans i min säng, dansade pepp dans till helgen, gick till willys, såg Håkis på tv och sjung i stämmor i min hall till låten Take on me. 
Ja, min lediga dag har varit en väldigt trevlig sådan.
Puss!
Ursäkta Mickis, men lånar dina snyggingbilder.

Coolatjejer på gymmet!

Talang, oh yes!

Hm.. ja, man undrar ju faktiskt vad vi gör.

Mikaela skjuter mig med en coola pistol, om ingen ser det liksom :)

Jag blir lite smått förvirrade faktiskt. YEEAH!


TACK OCH HEJ, LEVERPASTEJ!

nittioen gemensamma vänner.

Hejsan hoppsan! Inte för att skryta men jag är ledig idag. HALLELUJA! Mikaela är också ledig så vi ska fira detta på gymmet. Svettas som grisar liksom :) Sen, om jag får bestämma, tar vi en kaffe på espresso house. Det hade ju varit lite smått lyx.
Ha det fint. Eller fult. Bestäm själv.
PUSS.

Det känns som igår.




Paddlingen i 5:an. Och ja, vi var coolast i klassen redan då. Minns du?

Coola kids i värmland och åkta skidor i en vecka, vi gick nog i sexan eller sjuan. Minns du?

Kristna små jävlar. Minns du?

Dagen innan jag fyllde fjorton. Var i Maris trädgård och grillade långt in på natten, sedan tältade vi och sov knappt någoting. Minns du?


Dana cup på samma sommarlov. Vi levde på coola och kissekatter. Minns du?
 
Kallakriget film hemma hos Sebbeboy för att skaffa bra betyg i SO. Kriminella var vi och sprang runt i huset istället. Minns du?

Ja, det som göms i snö kommer upp i tö.
Finns väl inte så mycket att säga.
Jag älskar dig.

Onsdag, torsdag, fredag.

Tjohej. Just nu känner jag mig ganska vuxen. Det är ju rätt bra faksistk. Då får man göra så mycket mera än vad man får när man är barn. Jag har i alla fall prakteserat på mitt ålderdomshem i två dagar nu. Älskar att jag skrev "mitt" också, men så känns det nästan. Har tystnadsplikt och får inte säga något kul som hänt, även om jag vill eller inte :) Har mer varit som en svans på min handeldare idag, druckit kaffe i mängder och dansat med en hundraåring. Dansa är väl lite att ta i. Men nästan så. Det lilla tror jag är okej om jag säger. Hejaheja!
Just det, är ledig imorgon på torsdag och fredag. Lyx på hög nivå. Dock jobbar jag lördag kväll och söndag morgon. Men asch, man ställer ju upp för laget liksom.
Puss.


Lite sommarbilder för att lättare överleva vintern.
Bild ett - Från kroatien tvåtusenåtta om jag inte minns fek
Bild två - Tagen i somras uppe i piteå. Gillar den på något konstigt sätt väldigt mycket.

Tack för mig och ha det bra. Livet är ju trots allt roligast då. När man har det bra alltså. Hihii.

Vous savez, rien ne nous attend.

Hej. Jag tycker rubriken ser lite fin ut. Det står på franska och betyder "Du vet, det finns ingen väntetid." Det låter lite coolt. Hoppas det gör de på franska med.
I går var björnligan hos Christine på Öckerö. Hon var väldigt brun och allmänt äcklig. Vi tittade på finfina kort från Egyten och vi alla blev extremt sugna på sommaren. För att pigga upp stämningen igen här vinterkylan åt vi karameller, drack cola plus hallonsoda och rökte vattenpipa hela natten. Det var mycket trevligt. Vi tog lite speciella kort med, kanske snor några från Fridiisen sen. HIhi. Dock var jag lite vekling och började må illa tillslut. Men det säger vi inte till någon. Snelgladgubbe :) Snart kommer Christine hit och sover. Vi ska vara på samma ålderdomshem imorgon så vi tyckte det var lika bäst så. Tjohopp, liksom!
PUSS.

On the färja, lixom.

Christine! Synd att du försöker se cool ut, men du lyckas inte :)

Frida! Liiiite cool. Inte mycket..

Kristina! Älskar att du ser mer handikappad ut :)

Mikaela! Coolkatt som få. Svar nej. Elle ja :)

Chrillebooiis coola things, yesyes,

Såhär äckligt brun är Chrillebooi. Jag är typ också så brun, tro inget annat!


På färjan hem. Det var fint. Det var kallt. Nä, inte vidare kallt faktiskt.

Ha det fint!

vi går ut och brinner upp.

Tjohej! Min klass och jag (Eller klassen säger man kanske bara, hoppas väl jag ingår i den) vi har i alla fall bara en skoldag i skolan tills sportlovet kvar.
Hur skönt?! Svar: Väldigt skönt!
Nästan som man skrattar sig lycklig. Men jag ska inte överdriva. Ska ju trots allt vara på ett ålderdomshem i en månad. Men jag tror ändå det blir kul. Min handledare verkar snäll och det är ju nästan alla gamlingar också. Ska vara positiv inställd. Livet blir ju faktiskt enklare då.
Idag slutade klassen väldigt tidigt. Runt elva idag med, liksom. Också väldigt trevligt. Jag, Frida och Mikaela var lite förvirrade i stan, gymmade i en och en halv timme och sedan fikade på tintin cafét. Trevligt om jag får säga det själv :) Imorgon är det fredag och jag hoppas på rep med bandet. Men ska inte hota någon, jag lovar.
Nu ska jag spela trummor. Med vispar. Det låter så mycket coolare. 
Puss.



Nämen titta vad jag hittade! Lite allt för snygga bilder på björnligan -Christine. Den bajskorven kommer hem imorgon. Om hon har blivit brun så styckar vi henne i småbitar :) Snelavener<3

ps. det är från mig, du vet.

Hej! Idag har jag varit rätt duktig ändå. Om man får lov att skryta liksom. Först gick vi bara till kvart över elva. Extremt jävla skönt helt enkelt. Pratade bara om praktiken och hade lässtund i skolan. Sånt är ju inte speciellt jobbigt. Sedan sprang jag, Mikaela och Frida till gymmet. Var där och biffade oss i en timma. Lite mer tror jag till och med. Men det var skönt faktiskt. Någon tant tyckte också att vi var alldeles underbara. och ja, jag förstår henne verkligen :) Hihii. När jag kom hem gjorde jag lite svenska, ringde praktikplatsen och berättade vem jag var och hoppades att dom ville ha mig i en månad (hoppas, hoppas!), spelade lite gitarr och just nu gör jag inpackning i mitt hår. Åh så duktigt jag är. Jag borde ju få nobelpris eller något liknande :)
PUSS.

Kristinas hemliga brev till någon. Tyckte såg så fint ut att skriva så, hiih

Frida igår. Svar ja, vi är kriminella som snor såna hära vagnar liksom.

Sprang till bussen idag men var tvungen att ta kort på detta fina. Syns inte så fint på bilden MEN det var fint i verkligeheten. Sedan fick jag fortsätta springa igen. Snelgladtönt.

Tog den dära förbjudna hissen idag. Vi tre snorungar var värda det :)' hoh

Bussen hem och himlen var såndära härligt rosa gul. Lite i alla fall. 

Tack för mig. Ha det fint, det är nog du värd.

Nu är det jul igen, nu är det jul igen och julen varar väl till påska...


...Men det var inte sant, nej det var inte sant. För däremellan kommer pastan. Eller fastan. Mer sugen på pasta faktiskt. Happyface :)
Fick ett lite hotbrev från Mikaela om jag inte visade denna fina bild hon gjorde om i söndags. Mycket vacker om jag får säga det själv.
Tjofräch!

You raise me up!

Godkväll. Här sitter jag och lyssnar på westlife och deppar lite halft. Har sån dära dataprov imorgon och jag är absolut inte alls sugen på det. Ska säga det till fröken imorgon. Jag och Frida hade tänkt att strejka på den plus matteuppgiften. Men det är svårt.
Tänkte bara säga godnatt och hoppas att alla somnar ikväll. Hörde att Elin sovit en timmer inatt och hon sa att dagen var förstörd idag. Och så vill jag inte att dagen bilr imorgon. Klassen ska ju förfasen åka skridskor! Hiihi. Men ska kolla film nu, så som alla coola göra på nätterna.
Godkväll.

Jag vet, tråkig tjej som bara tar ett kort på sig själv när min blogg heter "Anna-med-mera" liksom. Men jaja, får vara lite tråkig idag. Detta kort är i alla fall taget 12 augusti iår.
Vill bara säga två saker om det:
1 - Jag var brun.
2 - Jag var lite förkär i lassie. Vet inte riktigt om det var bra eller dåligt.
Hioho, godnatt världen.

stan är dubbelt så stor nu, men lika ihålig.

Hejsan hoppsan lillebror. Och nej, jag har ingen lillebror... Men det är helt okej ändå. Snällgladgubbesmile på det. Hihi. Idag är det i alla fall måndag. Och ja, detta är min sista lediga dag på detta jullov. Men om man tänker positivt går vi ju faktiskt mot ljusa tider nu. Snart är det vår. Och sedan sommarlov. Livet kan ju inte vara bättre än så. I lördags sov jag hos Elin-bus. Vi kollade på två filmer, spelade gitarr, sjung falskt, coolade oss på msn, skrev i såna "Mina vänner"-bok, hoppade runt med kommunisthatt på huvudet och var uppe väldigt sent så natthumorn var med oss i några timmar. Sånt som bara vissa personer gör. I söndags vaknade vi sent och skuttade till stan där vi mötte upp Frida, Kristina, Mikaela och lite senare David. Mycket trevligt! Fikade på något fint café på avenyn. Åt nog världens goaste kladdkaka. Tro det eller ej, men så var det. Jag, Frida, Kristina och Mikaela bestämde oss för att fara hem till mig och fira för att vi inte hade någon skol idag. Så det gjorde vi. Var uppe sent och åt grönsaker med dipp. Och nej, vi hade aldrig ätit grönsaker om vi hade haft chips. Tro inte att vi försöker vara nyttiga. Vi somnade tillsist och vaknade till ett alarm vid elva tiden. Åt frukost och tog orange express till Kristina. Vi försökte göra lite matte och vara duktiga. Istället slutade det med att vi gick till Frölunda torg och köpte ketchup. Jaja, vi tänkte vara duktiga. Det är ju trots allt tanken som räknas :)
Puss.

Elins snygging hylla. Vi vara tvungna att kolla igen hela Håkan boken. Det kändes så bra liksom.
Håkans hårstrå i den lilla burken står även på hyllen. Stalker Elin? Nej,nej! Hih :)

Cooltjejettettett.

Hejahejahejahejaheja

Fridiis och Kiki-snus!

Kiki-snus igen och Mickis :)))

Okej, bilden är inte rättvis. Men DÄR är den goda kladdkakan. Bara så man vet, liksom.

ett ölbarn. två ölbarn. tre ölbarn.

Tjoflöjt! Jag är väldigt sugen på att åka väldigt långt bort. Helst med tåg. Typ till Afrika eller så. Där är det säkert varmt också. Åh så trevligt det hade varit! Jaja... Nu ska jag nog sluta drömma och lära mig försent för edelweiss på gitarr. Elin har ju trots allt lärt mig ackorden. Det kan ju inte vara så mycket svårare.
Ses i regnet, dimman eller solen. Beror på vad kvällen slutar.
Puss!



Svarta och svåra bilder från igår. Vi tittade även på våran svenskafilm i svenskan igår. Skrattar faktiskt lite åt oss. Vi var rätt coola då.

på en betonglagd äng stod vi,

Godkväll. Här sitter jag i min ensamhet och är inne på mitt tredje glas med filmjölk. Börjar faktiskt må lite illa. Men det är värt det. Dricker faktiskt ur ett sugrör. Hörde jag fest eller?! Svar ja. Hohoo. Kom nästan precis hem från Mari. Där var det vi plus Elin och Linnea. Såg på två nostalgi filmer som påminde om våran barndom. Mycket fint. Åt fattiga riddare och lyssnade på musik som vi alla gillade. Skrattade och blåste ut tomteljus. Innan vi var hos Mari tog vi en sväng till stan. Fikade, coolade oss och hängde lite på stadsbiblioteket. Detta är väl allt jag har hunnit med idag. Vaknade sent och sov längre än mitt rekord. Sov till kvart över tolv. Jag är en ung och stolt kvinna just nu. Det borde jag ju vara. Dricker ju trots allt filmjölk med sugrör.
PUSS

Cooltjej just nu. Hestfest.

Marii och Linnea vid fina vasaparken.

Skutt och hopphipp!

Gillar dom dära lamporna. Man blir lite smått lycklig att bara se dom.


Kram ligan. Man blir ju smått förälskad faktiskt. Hihh.

Hittade detta skolkort från femman. Tycker det är så fint. Fick det för (snart, om man tittar på datumet) fem år sedan. Kändes dock som det var igår. Tiden gå så fort ibland.

Mari!

Linnea!

Fika! Jag bröt Linneas sked och Mari sin gaffel. Hårdingar!!!111ettettoneone.

Maris fina vägg med alla fina kort.

Gladabarn!


Elin-bus :)

Fattiga riddare är nog livet ändå.

LET´S GO SURFING, EMOKIDS!

Hejsvejs! Jag är egentligen alldeles för trött för att sitta vid datorn, men jag ska bara GRATTA FRIDIIS SOM FYLLER ÅR! Fattar egentligen inte att du blir så gammal som sjutton år. Men jaja, du är rätt gammal ändå. Hihhi :) Vi, alltså jag, Christine, Kristina, Jennie, Markus, Karin, Jakob och Anton, vi bröt oss in i Fridas hus och bakade två jättefina tårtor och gömde oss för att skrämma skiten ur både Frida och Simon. Och ja, vi lyckades ganska rejält. De hoppade upp och flög nästan på oss. Väldigt kul att se. Fniss fniss. Väldigt kul.
Men nu tänkte jag vara lite smått bögig och se film hela natten. Typ sagan om ringen. De är ju trots allt en sån film man måse se för att överleva i vardagen.
Godnatt ni fina små vännerna och Christine, du får ha det alldeles underbart i Afrika, Egyten, Egyptien. Ja, man får säga som man vill :)
Puss.

Vi äckelungar på nyår.

Busbarn ute i kylan innan hus, rakterer och klackskor hittas :) Detta är ävens Karins coola bilder. Coolkatt på henne.

Skitungar, dagens ungdom är skitungar.

Tjofräsch! Jag skrattar lite åt rubriken och tänker lite på dagens ungdomar. Vi var nog såna där jobbiga skitungar idag. Men asch, någon gång måste man ju vara det. Idag vaknade jag tidigt. Halvsov och smsade med Elin tills hon ringde och sa att jag skulle vakna ordentligt. Ja, typ så var det. Tog bussen till skrabbe och mötte upp Kristina där. Mycket trevligt. Vi två skitungar tog buss tjugotvå vidar till David. Där var David och Elin. Sedan kom även Ellen och Linnea. Vi babianer bestämde oss för att ha lite krök sisådär på morgonkvisten. Så det hade vi. Skrattade och dansade till bra musik i Davids coola stuga. Vi gick och mötte Elins två kompisar och fortsatte att gå bort mot bussen igen. Åkte igenom hela björlanda med bussen och visade Kristina de coola kvarteren. Alltså hästhagar och bondgårdar :) Hihi! Men det var väldigt fint faktiskt. Gick sedan till rosa huset som nu inte längre är rosa. Men jag säger ändå rosa huset. Låter finare så. Där åt vissa pizza, ramlade och skrek lite allt för mycket.
Typsikt dagens ungdomar. Skitungar.

Kristina och Linnea i stugan! Busbarn

Elin!!!!

David!!!!

Elin och sin älskade bobby. Han har alltid en plats när hjärtat :)

Nu ser man inte så bra på denna bild, MEN Linnea kom lite helt random fram såhär till mig. Man känner ju knappt igen henne :) Hihih!

Just nu dricker jag kaffe ur en fin mugg med hundar på och hoppas att det snart blir sommar. Det hade varit väldigt trevligt.
Ha en fin kväll med nära och kära. PUSS

Nej kanske ingen. Kanske allt egentligen.






Fyra små udda bilder jag hade i gömt längst in i min dator. Alltid lika trevligt att hitta lite grejer när man minst anar det. Jag vill egentligen bara säga att dessa tre dagar på detta året har varit väldigt bra.
1 januari hos Frida med äckelbarnen. På kvällen kom Elin till mitt hus och vi hade väldigt trevligt. Spelade gitarr och sjung fina texter bland annat. Busbarn på oss.
2 januari åkte jag plus björnligan till Mikaela i sjövik. Vi coolade oss och bastade, spydde och skrattade långt in på natten.
3 januari, alltså idag, vaknade vi upp. Åt världens coolaste frukost. Tog bussen hem till stan och sedan fortsatte jag och Kristina åka till David och Elin. Dom var väldigt glad. Hih. Men det var kul. Vi tittade på dom när dom åt. Det tog en timme. Men det var fint att bara småprata om livet. Sedan åkte vi hem igen. Jag var trött och nästan lite sjuk. Får skylla på kylan. Det gör ju alla såhär års.
Nu ska jag i alla fall sova. Godnatt världen!

rensa huvudet på moln,

Tjoho! Jaha, då var det tvåtusenelva, tjugohundraelva, 2011. Ja, man får skriva som man vill. Det känns faktiskt väldigt skönt med ett nytt och fräscht år. Idag fyller Kiki-snus år! Vi har sjungit för henne ungefär tjugoåtta gånger redan :) Men så ska det vara! Man fyller ju bara år en gång om året.
Igår hamnade vi hos Linnea, så som det var sagt (hihi). Där var Linnea, jag, Linneas kompis, Christine, Kristina och Frida. Vi åt trerätters som sagt och det var hemst gott. Var där en stund, åt, skrattade och spelade halvt Med andra ord. Det var väldigt fint. Sedan skjutsade min mor mig, Kristina, Frida och Christine oss till centralen. Vi skulle vidare till kållered och coola oss. Var hos Frida och förkrökade, fixade fina frisyrer och skakade våra rumpor i takt med musiken. Mycket härligt! Även Spy-karin kom till Frida och coolade sig, precis som oss liksom. Efter någon timme hemma hos Frida drog vill till Karina kompis. Hähähäh. Där skuttade vi runt och skrattade väldigt mycket. Mest åt ingeting faktiskt. Men asch, det känns bra. Sen sprang vi, ja bokstvlingen, (hihi) till kyrkbacken och såg raketerna. Christine tog av sig sin klackskor och offrade sitt liv för att hinna fram till tolvslaget. Det var snällt och kallt jobbat. Mihih. Kändes som jag kramade sisådär halva Sverige när klockan slog tolv och det blev tvåtusenelva. Men jag skrattade och det var väldigt kul. Piraten är nog mitt nya smeknamn enligt coolagänget i lindome. Vet inte riktigt om man ska skratta eller gråta åt det. Men efter kyrkbacken började jag, Frida och Simon gå mot Karins kompis hus igen. Vi ramlade, skrattade, kissade och hoppade i vattenpölar. Det  sista gjorde jag väl mer själv.. Menmen, hiih. Tillbaks till huset såg vi Christine och Kristina hänga i en badtunna, en såndär tunna man badar i utomhus. Extremt coolt! Så vi tre skitungar bestämde oss för att bli varma och hoppa i. Det var faktiskt väldigt coolt och ja, jag skryter om detta. När klockan blev allt för mycket åkte vi hem till Frida igen. Väldigt lyckad kväll och en bra start på ett nytt år. Heja heja.
Puss!

Jag och Kiki-snus fixar oss, finfinfinttt.

Karin och Frida på bussisen.

Kristina och Christine!

Älskar att jag inte tog mer kort. Får skylla på att det är ett nytt år. Svar ja.
Jaja, godnatt världen.

RSS 2.0