Luften är ju fri, inte sant?

Sitter här, rätt äcklig och trött i min finaste sovtröja. Är nästan kriminellt att lägga sig vid denna tid när det är lov. Men är man trött så är man. Nöden har ingen lag, som man säger. Sportlovet rullar på bra. Bakat tårta med björnligan tex. Mycket trevligt att ha tårta utan någon speciellt anledning. Det var fest de! Har även varit alla hjärtans dag runt om här i världen. Som om någon skulle missat, hehe. Vet inte riktigt vad det innebär eller vad man egentligen ska göra som ett par eller som singel. Jag och David spelade i alla fall trummor i ungefär hundratjugotre timmar, åt fruktsallad, spelade gitarr och kollade på dexter. Fick även en mycket vacker kaffemugg som jag ska ha i skolan så jag inte somnar på de sena lektionerna. Vi köpte även blommor till mamma och pappa för att göra dom lite glada. Egentligen tycker jag nog bara denna "högtid" är töntig. Trots mina åsikter vill jag nog ändå ha ett barn som heter Valentin. Orkar inte med mig själv nu. Jajajaa.
Badass.

Sista bilden är från idag då jag och Elin var i stan och busad. Folk hade nog viljat vara våra vänner ibland. Speciellt när laktosen spökar<3

Hjälten & jag.

finaste fis.
Följde med David på hans och Elins klasskalas. (Elin var inte bjuden, så hon var inte där helt enkelt)
Yeah, oskarpt och bra. Men idag hade Mickis bakat kärleksmums till hela klassen så vi skulle överleva våran långa eftermiddag. Så snällt och så gott. Namnamnamm.
<3
Sitter och drar av vissna blad från min enda levande blomma i mitt rum. Den ser så ledsen ut. Trots att jag ger den kärlek och vatten. Ibland i alla fall. Den borde vara nöjd. Själv är jag inte så vissen. Imorgon är det fredag och sista dagen innan lovet. Känns så skönt. Sedan blir det fältstudie i två veckor. Det menas med att min klass inte är i skolan och vi får känna av arbetslivet isället. Jag ska tex vara på mitt lilla torgs apotek. Känns trygggt och lärorikt. Och väldigt nära framförallt.
Mitt liv flyter på som vanligt. Drömmer roliga och fina drömmer på nätterna. Vaknar inte alls utvilad trots att jag sover i minns sju timmar. Äsch då, är man tonåring så är man. Läser Kikis bok på Orange tills jag mår illa och måste sluta. Men det är nästan då Kiki hoppar på bussen och vi sover oss fram till skolan. Och så fortsätter veckan.

RSS 2.0