High Five

Hejsan. Här sitter jag vid datan så sent. Busunge hihi. Nej men jag är trött :) var sämst på trummorna idag men det får man vara ibland. Imorgon är det första december. Omfg vad det är snart jul då. Det är mys. Om man ska tänka positivt så är det typ 15 dagar kvar i skolan och typ 10 jobbiga dagar. Så det kan man nog stå ut :)
Idag när jag var som mest surast och bara dampa i huset så ringde det på dörren. Det var dansk-grannarna som kom över med något dom hade bakat. Det var gott och dom gjorde min dag glad efter det. Tur att man har såna grannar ibland asså :) Nu är jag trött. Godnatt Puss!

Tinnitus I Hjärtat

Hejsan. Måndag=första dagen på en jobbig vecka. wihoo... Inget rep idag för Stefan är sjuk och han är den enda som är snäll och låser upp musiksalen. Usch på dom andra som bara gick förbi. Bajs!
Har skit mycket skit som man ska plugga på. Jag orkar inte, behöver ett lov. Nu! Eller helg hela veckan räcker tror jag :)
Just nu önskar jag att jag inte var tjej, fuckingjävlamagontsåmanpmsarpåalla..
Puss!

Sött barn

Nej, tro inte på vad det ser ut som

Grattis på första advent!

Hejsan. Nu är det första advent, myys. Elin sminkar sig och jag dampar :) hihi. Nu måst vi springa, ska kolla på bio för vi är cool. Puss!

Jag vill ha Sebastians katt :(

Hejsan. Typ 3timmar i skolan idag bara för det är fredag. Gött. Sen stan med Mari, trevligt trevligt. Duktig som jag är köpte jag två julklappar till mor och far.
Sen åkte vi och lite andra random till Sebastian och såg typ två Hitler film för vi är mvg barn. Nä men skulle vara kul att vara :D En av filmerna var mer än 3 timmar, så jag och Elin var tvungna att ta paus och leka med Sebastians katt en stund. CLAPTHECAT!
Precis då när vi var som mest onormala kom hans pappa och syster hem. Och alla andra var nere i källaren (haha där det är typ hemma bio) och där står vi uppe i köket med katten. Det första som flög i mig när dom kom var ett överdrivet Hej, Här sitter vi och leker med katten. Elin tillägger lite tyst att vi borde flytta tillbaka den blåa mattan... Och sen säger Elin att vi borde nog gå ner till dom andra och se klart den tråkiga filmen. Sen rullade Elin och jag ner från trappan, för Elin är lite smått handikappad. Dog sen av skratt och skulle berätta för dom andra hur fult det måste ha sett ut. Men dom bara hyschade oss :( Sad face...
Nu är jag trött hihi Puss!

Elin utan ansikte, Cool-katt & Jag

Sjuklingen Mari, Klämd katt & Jag

Elin med kameran ivägen för hennes söta face, Lång katt & Jag

Katten




Linnea-bus :)

Alice-Bus :)

Hahah bilden är bäst :)

5 pizzor = Inte normalt


Kolla inte en gång, kolla flera gånger om!

Hittade denna film på någon random blogg
Hahahah den är kul.
Obs: Titta på ungens armar i slutet. Hahahahaha!

Usch, stackarn :)

Torsdagar

Hejsan. Imorse var en sån bra morgon. Mysig frukost framdukad och en lapp som det stod Godmorgon Anna-bus. Sånna morgnar gillar jag. Slappdag i skolan + svinis sprutan. Scary. Nej men det är nog bra de.
Imorgon kommer Elin till skolan och jag hoppas på kryckor. Usch, nu är jag dum. Nej det hoppas jag inte på :)
Jag tror jag har ett litet hål i min höger lunga :) Puss!

Åh mys<3


Dagens Bilder, haha


Bakning

Naw soet, jag blundar (y' hahhaa

mihih

Da Lussekatts bagarna

Alice fotograf :)

Ser ut som om jag ska slå Mari, men det ska jag inte hahaha :)

Fiint

Linnea söt i somras på dyrön

Gillar Maris systers halsband haha :)

Lussekatt

Hejsan. Idag våldgästade jag och Alice Mari och Ellen mitt i lussekatts-baket opps :) Sen kom Linnea-bus med och vi var allmänt mobbade vid datan :) Myyys. Men nu är det fotbollsträning som gäller Puss!

Någon är glad

Någon är glad ? Jaa! Jag är glad! Min normala mobil + ett par mobil hörlurar låg i min brevlåda idag. Hoppas den är lagad nu då haha har inte vågat prova än :) mobil hölurarna hoppas jag är mina, med tanke på att jag önskar mig ett par i julklapp... Annars blir det sad face och det är inte så kul :) Haha nej. Det är såna dagar som denna som gör en glad. Happy face. Puss!

Puss ur fokus, hahaa

Studiedag!

Hejsan. Studiedag idag. Fan vad gött. Snart ska jag och Alice vara duktiga. Puss!

Maris glasspaket med blåbär i. Åh, den är fin

Tisdagar'

Hejsan. Kom typ precis hem från en stående promenad med Mari Ellen och Elly. Hihih egentligen skulle jag och Mari överraska Ellen hos henne, men helt plötsligt när vi tittar framåt när vi gick såg vi Ellen och Elly på promenad framför oss. Haha läskigt. Så vi tvingade dom att stanna och inte fortsätta gå :) Haha nästan iaf. Sen mörk promenad hem igen mohoh. Var också på frididsgården och dampa i musiksalen i typ två timmar (y' Det var allt trevligt de. Studiedag imorgon, gött so fan. Puss!

Bild; Snygging Ellen på rörö i somras

Pepparkakor

Hejsan. Jag är helt död. Känner att det skulle var gött att sova nu. Men det kan jag inte (sad face) Sist gången på trummorna idag och då är det nog bra om man är där. Repa idag och det gick skit bra, high five! Synd att det bara är i en timme nu då, men vi hoppas som fan att det blir normalt igen snart hihi :) Studie dag på onsdag, sköönt de. Nu måste jag skutta ifån datan Puss!

HAHa pepparkakor, mummms

Nej, det är inte majs :)


Barnen från vänster:
Sebastians söta hand,
Mari med ett fint gap,
Linnea pussmun mihih,
David-snyggast med vita tänder,
Daniels ruumpaa.

Nu ska jag springa. Ja. Fast bara till Mari. Hihih. Idag har jag tränat i äckelväder (regn och blåst) high five på det asså (y' Puss!

Anna hissar

• Förvirrade människor
• Mysiga filtar
• Ordet Möggel

Anna dissar

• Äckel-väder
• Svinis
• Träd utan löv

Det som inte går att dölja är kärlek och hosta...


Magiskt, Men Tragiskt

Hejsan. Kom precis hem från Mari. Jag är trött. Somna hos henne för hon och Linnea drogade en kladdkaka. Sen vaknade jag igen. Och nu är jag hemma. Coolt sånt där. Ska på någon skola som har öppet hus imorgon så borde sova nu för att vara glad då. God natt Puss!

Haha titta på massa gamla bilder från kameran, och denna är typ den första jag tog.
Göll-igt :)<3

Mari fixar allt :)

Hejsan. Mari har fixat min blogg :) Hon är allt snäll hon. Just nu sitter jag, Mari och Linnea i en soffa och vi funderar på att baka. Så blir det nog. Puss!


Hahah ja jag ser helt borta ut :) Linnea & Mari är allt söta dom

Rubrik:

Hejsan. Min pappa har fått en stekpanna i födelsedags present av mig. Tyckte jag var duktig som kom på en sån bra present. Just nu önskar jag att jag hade en mikrofon som jag kunde skrika högt i och störa dansk-grannarna. Skulle vara kul. Linnea ska äta och sen ska vi göra något kul med fler folk som orkar var med oss. Grattis till de folket.
Nu ska jag duscha för jag är äckligt. Puss!

Överskottsenergi


Bara för du är normal behöver det inte betyda att jag är normal. Och jag har hört att det är jävligt tråkigt att vara normal, men är mycket roligare att vara onormal. Jaa, ibland är jag väldigt smart när jag kommer på så finurliga tankar om livt. Hahah nej jag har inte knarkat. Har bara överskottsenergi :) Puss!

Texten är kanske sann ändå hihih'

Torsdagar

Hejsan. Idag åkte jag och Elin in till stan efter skolan för att mecka present och lite skit. Köpte då jeans, duktigt av mig haha. Med mera. Mysigt värre. När vi "fikade" insåg jag vilken talang du har att vara andra personer hahah. Du borde bli skådespelare Elin Ottitilia :) Du hade i alla fall roat mig hihi. Puss!

P.S eller så är du bara skitsofren, det vet man aldrig :)
Åh ååh! Min och Elins plan to the summer - Åka skrutt-moppe till Norge och köpa dyr choklad!



God natt

Erkänn bara att du har fel! Jag har alltid rätt sötnos

Onsdagar

Hejsan. Just nu är jag lite fascinerad över mitt krulliga hår. Regn kan göra så mycket asså haha. Alla torslandaskol 9:or var på våran skola idag. Scary. Haha nej då, trevligt för dom. Om Seaweed inte får repa på måndag tack vare dom blir jag sur. Idag skulle jag vara duktig att träna för har varit sjuk eller gått på medicin typ två veckor så är äntligen normal igen haha. Men så var det typ storm ute så man skulle inte vara ute eller något sånt. Jaja där sprack den idén på att vara duktig. Puss!

Nästan jag idag, men platt hår iaf hahaa 

Såhär krulligt hår just nu :o Läskigt...

Åh denna bild är ny menara jag. Så snygga är vi. Det kallas minnen<3

Okej.... Soeta
Vart, hur & när är denna bild tagen?

Tisdagar'

Diskussion med min kära bror:
Anna - Pappa fyller år på fredag
Niklas - Jaha okej så snart.
Anna - Aha har du köpt något då?
Niklas - Nej, men får väl göra det snart. Har du?
Anna - Nä men ska till stan på torsdag så då kan vi dela p..
Niklas - Vänta nu! Det är ju snart farsdag med!
Anna - Det var för 2veckor sen typ, haha
Niklas - Jaha... Jaja man kan inte alltid komma ihåg allt här i livet :D

Jag är duktig som har koll hahahha



100:de inlägget

Hejsan. Detta är mitt 100:de inlägg, en applåd (ett klapp) Tråkig och lång dag i skolan. Usch på det. Imorgon kommer alla torslandaskolbarn till oss och äter upp alla mat. Hahah ja? Efter skolan var det trevligt med Linnea, vi är bäst på att dansa (y'

Dagens Planer med Elin:

Ringa en skåning √ Gjorde vi. Mest Elin jag var inte lika modig hihih
Hota han att säga R √ Efter 2 samtal sa han R
Sen be honom säga Hjärta √ Det lät fult
Skratta åt han √ Det gjorde vi, ha!
Säga att han pratar fel Han blev inte så ledsen
• Sen ska vi lägga på Det var inte vi som la på. Han klicka oss..
• Sen hoppas vi på att han ringer upp igen och ber om ursäkt eller något sånt kul, hihi Blev att vi ringde upp för han ville typ de :)

5/7 Rätt, high five!
Jaa, vi gillar att pigga upp tråkiga dagar i skolan haha Puss!

Morgondagens planer med Elin

Hejsan. Har inte gjort ett piss i skolan typ. Skönt som fan :) Sen bandtid, trevligt trevligt. Idag borde jag egentligen göra läxor, men tänkte att det är bättre att göra det dagen innan dom ska lämnas in för det är trevligare. Haha, nej. Men är måndag och då är man trött. Damp på trummorna=bra (y'

Morgondagens Planer med Elin:

• Ringa en skåning
• Hota han att säga R
• Sen be honom säga Hjärta
• Skratta åt han
• Säga att han pratar fel :)
• Sen ska vi lägga på
• Sen hoppas vi på att han ringer upp igen och ber om ursäkt eller något sånt kul, hihi



Jag vet, inte så snällt men det låter fan as kul så är lätt värt det! Hahaha :) Puss!


Godmorgon Söndag!

Hejsan. Jaja morgon och morgon, men det låter fint :) Här sitter jag och har inte gjort ett skit på hela dagen haha. Så bra får man var i bland (y' Hela dagen idag har jag längtat som fan till sommaren. Bra väder och fint hår, sommarlov och bruna ben! Finns ju typ inget bättre än det hihih. Åh jag längtar. Puss!

Pappa-snus ur fokus i Kreta haha

Läskig slump

Hejsan. Jag är stolt över mig själv som har vågat sett saw5. Eller nej egentligen inte, den sög :) Förstod inte riktigt vad den gick ut på, men det är ju bra.
Jag är lite rädd för en bok som jag hyrde i torsdags. (Hyr aldrig böcker så just därför är detta så läskigt!) Den heter mordbrand scary asså! Och det som är egentligen läskigast är att jag valde mellan att hyra en läskig bok om någon anlag brand eller en sån lycklig bok. Så valde jag äckelboken med branden, och så brann Torslanda skolan ner idag. Usch! Bara för jag tror att allt har en kopling, typ att jag är synsk bara för jag hyrde den boken eller något. Eller så är det bara en läskig slump....

Fredags mys

Hejsan. Torslanda skolan har brunnit ner :( Fan sjukt att folk kan göra sånt dumt. Usch på dom! Hörde att det var i natt runt tre tiden eller något som dom försökte stoppa elden. Och när jag åkte förbi med bil halv tolv brann det fortfarande!.....
 
Igår slutade jag halv ett (y' skööönt. Sen åkte till Ellen och var där med henne Linnea, Elin och David :) Myys. Hos Ellen var vi normala som alltid, eller inte haha :)
Ellens bilder<3






Dagens Dag

Dagens låt: You Got It All....Wrong - The Hives
Dagens frisyr: Plattat med rött hårband med rosett
Dagens klädsel: Just nu, troser bh svart linne och svarta jeans.
Dagens vill ha: Just nu skulle det inte sitta fel med ett stort glas vatten
Dagens drog: Äcklig medicin (y)
Dagens tråkigaste: Bihåleinflammation kanske
Dagens finaste: Videoklipp på min kamera, hahhaha fiint men ändå inte inklippt
Dagens måste: Just nu sova, noo
Dagens dricka: Cola
Dagens mat: kycklinggryta med ris tror jag det var de jag åt :)
Dagens kärlek: Alvedon som räddat mitt liv idag haha
Dagens instrument: Bas
Dagens förlust: Ifk matchen...
Dagens vinnst: Vann över barndoms familj på bowling, wihoo!
Dagens tidning: Aftonbladet ofc
Dagens ord: Erraberra, hm...
Dagens jobbiga: Mig själv, ögonen rinner och kan inte stoppa det. Jobbigt.
Dagens Bild:

Bild - Random sopptunna, Coolingen Alice & överlyckliga Mari
HAHAHAHAHA! Jag dör vad bilden är kul hahahaha<3

Idag,

Hejsan. Rätt så slappdag idag och gött var det hihi. Var behövligt kändes det som också. Vi sket i maten i skolan för det var något äckligt tror jag, så stack till Mari och knapra toast. Vi gilla't. Sen gympa som var trevligt. Efter det åkte jag till sjukan (HAHAHA') för att mecka medicin till min jobbiga förkyldning typ.
Efter det blev det Grotesko mys hos Ellen haha :) Jag är trött. God natt Puss!

Hahahahahh Bra att de är seriöst (y'
Bullbaknings paus, hmm....

Lite så där Fucking Åmål va?

På en jobbig syslöjds lektion när man har överskotsenergi men vet inte vad man ska göra för att den ska försvinna.
Anna - (Men en spänd och förväntansfull röst) Elin, varför är du vän med mig egentligen?
Elin - Jag vet faktiskt inte :) .....
Anna - (Lite så där skratt) .... Det är precis som i Fucking Åmål va?
Elin - Ja'
Myyyys säger jag bara<3

Man måste ha sett Fucking Åmål och förstå dom vännerna som Agnes och hon handikapade Viktoria eller vad hon heter är för slags vänner.
Sånna vänner är vi....

Om någon undrar bara...

Hejsan. Har varit sjuk några dagar så har snorat ner hela soffan dessa dagar. Mmh så gott de låter! Men nästan så :) Haha. Imorgon ska jag i alla fall till skolan. Har inte varit där på två veckor och två dagar. Oj. Men har haft lov och sånt så då är det två dagar som normalt räknat mihihi.

Om jag hade haft två elgitarrer, en bas, ett trumset och en mikrofon, en Elin, en Mari, en Ellen och mig själv, en bra och mysig publik framför mig hade jag tvingat Seaweed. att spela "Let's The Boy Cry" för det vill jag göra nu :)
Om någon undra bara
.. Jaja. Puss!

Bajs..

Hejsan.
Jag är arg. IFk vann inte smguld och jag är sjuk. Mina ögon rinner men jag är inte på det sättet ledsen, även om man borde vara det nu. Nähä.... Jag är trött. God natt Puss!

Fiskpinnar

RSS 2.0