Tills dess får ni se mig dansa,

Hej. Här sitter jag i min ensamhet med en kopp kaffe. Fryser, snorar och har lite ångest att jag börjar skolan imorgon. Ångest att man måste gå upp halv sju, liksom. På mitt schema står det att vi har vanliga lektioner till och med. Man undrar ju hur mycket dom hade tänkt plåga oss första dagen. Men jaja. Jag ska inte klaga. Vissa har ju redan gått i skolan i en vecka. Synd för er. (Evil laugh)
PUUSS.

Kändes som det passade med en sommarbild nu när det är lite kallt och äckligt väder (regn då, alltså) Hittar dock inga roliga sommarbilder på datorn. Jaja. EgoAnna hääär, bitches!


idag, igår, igen.



Ett fint "vi ses snart-kalas" för Ellen som flyttade till bryssel i torsdags. Jag vill höra allt som händer där nere i det främmande landet, Ellen! (Jag älskar att alla har olika hårfärger. Set så fint ut)


Det känns så fruktansvärt bra att jag inte börjar skolan imorgon. Inte kul att börja på en måndag, liksom. Det gör inte Elin heller. Så vi ska fira detta på något bra sätt. Kanske köpa en häst. Det vet jag att båda innerst inne vill. Men vi får se. Det är ju så dyrt med djur...
Dom senaste dagarna har jag spendetar med människorna på bilderna ovan. Mari har gjort god grönsakspaj, vi har gått promenader, skrattat, spelat rock band på Ellens playstation, ätit kladdkaka, skrattart lite mer och sett film. Har även hunnit träffa Frida och Cehå i fredags, sedan skuttat med Elin i stan, hälsat på Mari på hennes jobb, druckit kaffe och ätit damsugare där, ätit på restaurang med familjen, hängt i öltältet, skrattat, träffat David, pussats, kollat på konserter, åkt 21an hem hand i hand, sagt hej till fulla föräldrar, borstat tänderna, pussats igen och sedan sovit. En rätt så lång fredag faktiskt. Lång och bra. Och väldigt fint.
Puss och hej!


vackra drakar vill gärna flyga.

Tjohopp! Jag hoppar här lite för mig själv. *Hopp hopp*. Är en glad, lycklig, skrattig, snorig och nyduschad tjej på sjutton vårar. Så som det ska vara i slutet av sommarlovet. Eller börjar om tio dagar. Det känns skönt. Att man inte börjar imorgon, liksom. Har varit lite överallt i Sverige känns det som. Typ. Nästan så. Igår var jag i alla fall i Göteborg. En fin stad det där.
Puss.

En dag då det inte regnade. Var på bio med björnligan. Tog en kaffe. Skuttade runt. Ja ni vet, hade allmänt mysigt.

En annan dag på Haralds land med Elins fina vänner. Fint vare allt.
 

En annan dag då jag och Elin inväntade hösten på ett café. Nästa dag blev det strålande sol och väldigt varmt. Jag skrattade lite. Men det var skönt. Det är ju bara augusti.

En annan dag, typ igår, vid röda sten med David.

Förvirrade, men glada barn i långedrag igår. Mycket fint,




Fint och bra.


Mickis som är gammal och gaggig!!! Grattisgrattis!




En kväll på salthomlen. Varmt, fint och fint igen.

En annan dag på saltholmen (host host igår, hehee) Lite mer folk, lite mindre moln och lite mer öl. Men det var fortfarande lika fint.

Sommar sommar sommar. Det känns bra nu. Det går bra nu. Allt känns liksom väldigt bra. Men det ska nog känns så. Att allt är bra. Trots att halva min macka befinner sig under alla tangenterknapar så känns det väldigt bra.  
Fint och bra.
Puss.


RSS 2.0