yatzy&aromer,



Dessa fina bilder hittade jag på Elins powecats blogg. Blir så glad av dom.
Har precis mailat iväg lite info om bandet till något musikarrangemang.
Ikväll tror jag det blir tjejkväll i en bastu.
Hoppas det.
Puss.


Jag glider, jag glider, jag glider, jag glider.








Hej. Igår blev det rep med bandet minus Elin. Yatchy och aromer blev det också. Skrattade och vi fick mycket spring i bena den sista timmen. Hihiii. Bode gör det oftare. Som typ varannan vecka.
Puss.


I wanna be Luke Skywalker tonight.

Tjohopp. Jag lyssnar just nu på broder daniel. Har inte gjort det på rätt många månader nu. Men ja, det blir ju så ibland. Sitter även här med krulligt och nyduschad frisyr och en kommunist hatt på huvudet. Om jag bara var en tiondel så snygg som kenza utan smink så skulle jag tagit kort. Men inte nu. Skrattskratt på detdet. Idag och igår slutade vi innan ett. Ibland leker verkligen livet. Imorgon blir det rep, UNDERBART!
Puss.

Söta människor vid maten igår. Som efterrätt fick vi Kristinas mammas hemlagade bullar,. Snelt :)

Hade naturkunskap för första gången idag. Jag tyckte det var svårt att förstod inte så mycket, så jag skrev nej på hande istället. Nej till naturkunskap. Typ,

Sött.

Tvingade dom att hoppa några gånger så barnochfritidens vårning hatade oss :)

MIIIS!

Följde med Kristina hem, åt upp hennes mat, skrattade, gick till hennes torg, tog en kaffe, åkte hem, nu är jag här. Ja, det var trevligt. Miihihih!

En till bild på Kristina när vi fikade förut :) Sen hittade även Kristina en tjuga.....
Åhh du är så söt! Och väldigt coolchey. Hihihi.

Åh, har du hört? Killen tuggar stål och sväljer taggtråd.












Lite bilder från de senaste dagarna. Elin behöver några. Och jag tycker bara dom är allmänt fina. Tjofräsch!

Hej du, det var ju ett tag sen. Sexhundradagar, men vem räknar precis.

Tjohej. Idag är det tjugonde februari. Egentligen inget speciellt. Har inte varit i skolan på fem veckor nu. Har inte rökt på tre månader sedan idag. Har inte pluggat eller gjort det jag skulle detta året. Har inte tvätta bort sminket från igår. Har inte fyllt på gratis sms på min mobil. Har inte ringt och försökt byta trumtid till onsdagar istället. Har inte spelat Med Andra Ord som vill skulle göra igår. Har inte gjort något alls rättare sagt. Men det gör nog inget. Känns som det varit ett konstigt och kallt sommarlov. Men asch, vardagen rullar snart ikapp mig. Allt blir som vanligt. Du behöver inte vara orolig, Anna.

Förlåt Mickis för att jag snodde din bild. PUUUUSS. Vi i björnligan hade inte någon bild på alla oss tillsammans. Så det tog vi på lovet, hiihhi.

Älskar han läskiga gubben i vänstra hörnet. Men det är fiiiiiint.

Godnatt världen.

Some days are made for smoking.

Hej. Klockan är över tolv och de betyder ju att det är en ny dag. Så idag är det fjortonde februari, alltså Alla hjärtans dag. Det är nog egentligen en sån tortyr dag. Sån dag då alla singlar känner sig extra ensamma, alla par är tvungna att köpa något till varandra och man är nästan tvungen att vara lycklig. Utan anledning. Eller jo, anledning finns det ju plötsligt. Det är ju alla hjärtans dag. Menmen! Inte ska jag vara negativ, det är fint med hjärtan och sånt. Jag målade tex ett stort svart hjärta hos Mari för någon timme sedan. Och jag tyckte allt de blev fint. Inget konstig alls
Hejhej olycklig tjejtjej! Nä, det är jag inte. Faktiskt inte. Min helg har varit väldigt bra. Rep på fredagen, björnligan på lördagen och hem till Mari med Linnea och Elin på söndagen. Hur kan man vara olycklig över något sådant.
Puss.











Tog tyvärr inga kort i lördags. Som tur var gjorde de andra björnarana det. Tacokväll plus tjockiskväll. Sånt är vi bra på. Dessa kort togs hos Mari. Vi gjorde också det vi brukar vara bra på. Skutta runt, sjunga till finfina låtar, måla som barn och se film. En yppeligt trevlig dag. Jag hade på mig Maris glasögon. Gillar dom. Dom är väldigt fina, Mari.

Psykbryt och blod.

Tjohej! Idag har jag varit ledig. Väldigt skönt faktiskt. Var sista dagen på praktiken igår och fick en finfin kruka med massa godis i som jag knökar i mig nu. Svar ja på det. Men det känns bra så. Fnisss. Så i morse stack jag och min moder till torget och klippte oss. Jag färgade även utväxten. Sånt gör man ju ibland. Sedan blev det kaffelatte på cafét bredvid. Yppeligt trevligt. Har även hunnit med att repa with the band! Det blev psykbryt och Mari fastnade i stativet så hela handen började blöda! Men hon överlevde, och det var väldigt tur! HIhi.
Min mobil har noll procent batteri. Men det gör inget. Livet är ju så ibland. Att det känns som noll procent.
Vet inte riktigt själv vad jag menar. Sneeelgladgobbe.
PUSS,

Fika paus. Eller fika taus. Man får välja själv. Elin hade bakat chokladmuffins och jag och Mari chokladbollar Och Ellen hade gjort fruktsallad. Sen hade alla med sig var sin termos med kaffe i för att ha ett lyckat kafferep. YEEAH!

Ellen-bus.

Mari och Elin. De ser olyckliga ut, men tro mig, de var dom inte. De skrattade faktiskt väldigt mycke. Hihiii.

Jag och Elin blev på sånt där jobbigt humör tror jag. Fick lite spring i bena båda två. Men det tvättade vi snabbt bort. Fattar nì?! Tvättade bort. Hahahaha :)

Spöken. Ja. Det finns nog såna. Hoppashoppas!

Jul på repdörren och det var inte fred denna veckan. Mer psykbryt och blod.


Bara för att,

Hej.
Jag har lust att göra något galet. Lust att pierca mig i tungan. "Bara för att", liksom. Eller pierca mig i öronen. Det är också egentligen "bara för att". Tungan kommer jag inte våga. Eller varken passa i. Öronen gör ju inget egentligen. Det går ju bara att ta bort om man inte vill. jaja, nog om det dära.
Idag har jag jobbat med Christine, tappat en hundraåring, druckit kaffe i mängder och slängt massa mat fel. Det kändes som en bra dag på jobbet. Typ. Ja.
Godnatt.
Är trött som en gris.
Puss.


Du borde drömma om hästar och gröna ängar.


Jag och Christinekatt igår. Jag är söt. Christine är coolkatt bara. Inget mer än så.

Hej.
Idag är det redan åttonde februari. Min lilla granne fyller sju idag. Det är bara två dagar kvar på praktiken. Sen är det februarilov i en vecka. Om exakt fyra månader får jag sommarlov. Det var som vår idag med. Ja, livet går faktisk väldigt snabbt. Snart är väl jag tjugofem också.


Rött för oss. Vitt för dom.

Hejsan! Vet inte riktigt om man får säga godmorgon. Klockan är ju ändå rätt mycket. Men livet är så ibland. JAja.. Igår blev det att Linnea tog en timmes tidigare buss så hon ringde mig och halv grät lite och då sa jag att hon kunde komma hem till mig och värma sig. Såå hon skutta hit och vi skuttade sedan vidare till bussen och åkte till järntorget. Kissade olagligt och mötte sedan upp Kristina, Emma och Emmas kompisar. Gick till något som liknade en lokal med övervång och ett tak som var en ballkong. Vi var där. Vi hade rött band utan någon speciell anledning. Vi försökte liksom inte ens se gamla ut. Men det var jävligt coolt. Petter seander var bra. Trots att jag knappt kunde några låtar. När han spelat klart gick vi (jag, Kiki-snus, Linnea-bus och Liljaflickan) fram till han och sa att han var bra. Jag sa även att vi var lika. Tror han bara höll med för att vi skulle gå. Men det var fint. En mycket fin kväll som avslutades bra på bk och lite sovning på bussen hem.
Puss och hej.


On the roof!


Fanns sånt coolt plank man kunde skriva några fina rader. Eller ja, så fint heter de ju inte.

Söta tjejer<333



Kiki-snygg:)


Herr Seander. Hejahejahejaa

Vi skulle väl bara se coola ut.

Ha det så bra man kan ha det på en söndag. Jag börjar 06:45 imorgon och jublar nästan av lycka. Eller inte. Ska tjocka mig med ben och jerry's glass nu. Såg att pappa hade köpt det. Dagen känns faktiskt lite bättre nu.

Sanningsdan.

Tjohopp! Jag är just nu på ett sådant humör som man vill vara på en lördag. Det känns bra och trevligt på samma gång. Igår började jag och Christine klockan sju på jobbet. Hon sov hos mig för att vi skulle överleva morgonen. Liksom. Vi överlevde. Vi hade även väldigt kul. Vi fnissade på viktiga möten och åt kladdkaka. Ja, det var väl det som hände på jobbet. Känner mig gammal och mogen och längtar inte tillbaks till skolan. Känns som jag kan det här nu. Känns väldigt bra att skutta runt med gamlingar. Känns bra att jag och Christine har braiga handledare. Ja. Livet känns nog ganska bra nu. Repade även igår och vi gjorde en ny låt. Psykologiska besvär tror jag den fick heta. Gillar att de tre senaste låtarna har svenska namn. Det passar så bra.  
Tack och hej, kyss glada tjej!





Idag är det lördag. Jag, Linnea, Kristina och några flera ungar ska på någon spelning. Man kan ta en buss härifrån. Det känns bra. Hejsvejs.

RSS 2.0