den positiva nackdelen †

Valde fel buss hem från jobbet förut. Fick stå som ihoptryckta sillar med ett tyskt fotbollslag. Dom var så glada och hoppade och sjung. Jag var bara trött och irriterad på allt och alla just då. Ville hem och sova, inte stå där och trängas. Det stank gothia disko från hela bunten också. Men det gjorde faktiskt ingenting. Förstod att dom haft kul. Förstod att de haft en bra dag med matcher och allt. Slutade då vara irriterad och skrattade istället åt några fjortisar som lekte poliser och pekade finger åt tyskarna. Moget värre. Efter busschaufförens strejk i säkert tjugo minuter började han köra igen. Kan inte vara lätta att vara busschaufför ibland.
Men ska sova nu. Imorgon ska jag äta världens godaste frukost och plugga teori så jag förhoppningsvis får körkort innan jag fyller fyrtiofem.
Godnatt.
Var på Haralds land för någon helg sedan. Hade det väldigt trevligt och var uppe hela natten. Vaknade halv fem på eftermiddagen och insåg att jag skapat nytt sovrekord.
Ellen kom över på lunch innan mitt jobb någon dag förra veckan! Myzis.
Mörck fyllde arton och vi firade det på holmen. Åh, så fint ställe. Vill också ha mitt födelsedagskalas där. Får bli nästa år då!

RSS 2.0