Heartbeaths.

Hejsan. Imorgon börjar jag åtta och slutar halv ett. Skönt! Det borde man göra oftare. Sen är det lov! Usch vad skönt. Det behövs. Idag skulle jag plugga på olika länder tills so-provet, gjorde jag det? Svar nej. Istället blev det promenad med Linnea-söt :)
Puss!


Jag och Linnea hos Ellen för några veckor sedan nu.
Vi hade allmänt mysigt och sov över.
På en torsdag...
Ja.
Puss på såna dagar.

Someday.

Hejsan. Skolan har varit så jävla seg. Gäspat hela dagen, jobbigt! Men gick upp 6 imorse så var nog därför. Behövs verkligen ett lov. Det är viktigare än luft och vatten just nu. Men bara två dagar kvar, det måste man ju klara :) YEAH! Idag hade jag det sista engelska nationella, muntliga delan. GÖTT! Gött att den är över. Imorgon ska jag prata om semlor och skriva om personer som flyr till Sverige. Det är såna saker man pratar om när man är cool :)
Puss!

Dyröntvåtusennio.
Mysvare.
Detvillmangöraom.


Why do you let my stay here - She&Him.
Om man betala tv avgift :)

Alright.

Hejsan. Åh vilken underbar dag, skulle man vilja säga idag. Solen skiner och det ser riktigt varmt ute. Nu känns det som sommar! Det behövs verkligen :) Jag är glad. Glad om man inte tänker. Men om jag tänker, då blir jag inte lika glad längre. Jävla skit hjärna! 
Puss!

To be someone....
Mys låt de'

Bara dårar rusar in.








Godmorgon Lördag!

Hejsan. Anna har fruktansvärt ont i magen så hon ligger fortfarande i sin säng. Här har jag varit hela dagen och suttit med datan i knät. Jobbiga tider i månaden asså höhö... Bajs på det.
Sen blir det nog stan. Mys på det.
Om jag minns rätt så fyller min lill-kusin år idag. Tror hon fyller 11. Usch vad gammal! Säger fortfarande att hon är 7 :) Jaja, tiden går så snabbt när man har kul. Hmm.
Puss!


 Ha en underbar dag idag.


Radio version.

Hejsan. Kom typ precis hem från en promenad med Mari och Linnea. Idag har bandet spelat på fritidsgården. Mycket trevligt det :) Tyckte allt att vi var duktiga. Spelade alla våra låtar, O-gubbe. Eller.. Ah... Har fyra hela låtar, så blev dom, happy face. Sen lite dans och äggspel på golvet. Mys. Idag är det fredag. Fan vad skönt. Man behöver fredagar oftare faktiskt :)
Jag är otroligt trött just nu, så ska göra något kul istället för att sitta här och möggla. Bajs.
Puss!

Nästan som man blir rädd :)

Fuuck att jag är trött. Det ska man inte vara på en fredag.
PEACE!

Fred Varannan Vecka.

Hejsan. Idag har det varit en sån bra dag. Gjorde ingenting i skolan och efter det lekte jag med Elin. Vi åkte hem till mig och upptäckte att vi var sugna på Ballerina Kladdkaka, så då åkte vi till torget och köpte det. Två paket till och med, O-gubbe. Men vi åt bara ett paket. Sen lyssnade vi på Evert Taube och Abba. Och lite Anna Ternheim. Myys. Sen spelade vi in film.Det var 16 plus ute och sol! Jag stod i det lilla snö som är kvar på gatan och Elin på mögglig gräsmatta :) Vi tröttnade så blev promenad istället. Vi hängde sen på lilleby skolan bara för att vi är coola. En svart hund skrämde oss. Men den satt fast i ett staket så det var lugnt.
Vill bara berätta att vårat band har bytt namn idag på käraste våffeldagen.
Förut - Seaweed.
Nu - Fred varannan vecka.
Det är ett mer personligt namn på vårat band. Känns precis som oss, fred varannan vecka helt enkelt :)
Nu ska jag fortsätta lyssna på Tauban och halv dö.
Puss!

SkuttåHopp.

Landar i snö då va?!

Vi är allt första söta.

Ett skepp kommer lastat med BAJS!

Anna ska på träning nu för första gången i hennes liv. Mohaha :)
Ett skepp kommer lastat med bajs.
Puss!

Jag mår illa.

Hejsan. Idag har jag gjort hemkunskap i ungefär fyra timmar. Min hjärna håller just nu på att möggla ihop av allt tänkande. Jobbigt. Blev precis klar och upptäckte då att klockan var mycket. Jag borde sova vid denna tid, O-gubbe. Men busig får man vara ibland. Nationella i engelska imorgon. Skulle vara roligt om man var duktig på det. Men livet är orättvist. För orättvist. Men ibland är man det lilla lyckobarnet som man aldrig trodde man skulle vara. Det vill jag vara nu. Lycklig.
Puss!


Baajsbaaarn :)

Vintertid.

Hejsan. Här sitter jag och kollar på min bror som gör mat. Han ser lite förvirrad ut. Jag sitter och skrattar åt han :) Idag var det måndag. Jaha tänker man då. Veckorna går fortfarande om man inte tänker vad det är för dag. På min dator står det att man ska ställa om klockan till sommartid på söndag. Vad glad man blir då. Jag har inte orkat ställa om min väckaklocka till vintertid, förra året man skulle göra det asså. Så då behöver jag ju inte ställa om den på söndag. LYX
Puss!

Elin Ottitili Wahlström<3

Iwillfollowyouintothedark

Hejsan. Här sitter jag och äter middag. Mums. Kom precis hem från Timmy. Mycket mysig kväll där. Innan allt folk kom till Timmy gick vi på bio. Såg filmen Farsan. Jag och Elin skrattade mest åt en dotter och hennes mamma :) haha. Dom var lite smått efterblivna, men det gjorde ingenting. Sen våldgästade vi Timmy plus hans katt. Han blev nog glad att vi kom ändå, happy face. Spelade CS som jag var väldigt bra på höhö. Slutade med rockband med katten.
Jag vet inte riktigt om jag är trött eller pigg. Ska man dygna kanske? Då kommer jag absolut inte orkar plugga imorgon. Happy face nu och sad face på provet. Men orkar inte med skolan. Så det så, HA! :)
Puss!



Bilden är bara såå ful :) Men vi gillar chips, mest av alla i hela världen. YEAH!

Klasströjan.

Framsidan: ↓

Baksidan: ↓


Mycket fin. Jag var bara tvungen att skriva bredvid Elin. Ser ut som ett dubbelnamn. Men vi är ju bara "Så tajta" så det gör inget :) Mihih.
Puss!


Tre.

Hejsan. Idag var det fredag. Gött som fan! Det går inte alls långsamt :) Fick klasströjan idag. Dom var allt fina, tur att folk kan måla i våran klass. Om jag orkar så tar jag kort på den imorgon, så alla mina tre läsare vet :) Haha. Spelade trummor förut och fick utbrott på han läraren, jag sa att det var svårt... Tyckte inte han, asch! Sen så sa jag att jag inte var med mer och sprang till bussen. Ah.. Ungefär så.
Puss!




Bild 1 - Tältade vi åleviken, slutade hemma hos Daniel kl 04.00
Bild 2 - Söta Elin på konfirmationsläger tror jag allt.
Bild 3 - Firade Alice och Mari hemma hos Alice.
Mr Dark=David!
Sommarbilder! :)

Herr Fågel och fru Get.

Hejsan. Idag när jag och Elin kom till skolan sa Stefan "Ni ska prata med alla de nya sexornas föräldrar, typ att skolan är bra och så" Och vi skrek "Men DAAAH! Men okaaaj" Eller ah. Typ så, happy face. Så jag Elin och Ellen stack och åt Kebab. Första gången jag köpte själv en kebab tallrik. Coolt. Sen kom Linnea och då dampa vi mest innan allt började. Visade runt typ hela skolan och sa att skåperna var bra OCH skolan hade till och med internetuppkoppling. Tur liksom. Sen fick vi presentkort på något ställe och sovmorgon/sluta tidigare någon dag. Najs-majs! När allt var slut så sa Jack att han kunde skjutsa hem oss, snäll pöjk! Men blev Kerstin i stället, hon bor ju ändå åt det håller. Snel fröken :) Hittade min mattebok här hemma i zenith väskan. Vem fan har lagt den där?! Den som lagt den där ska få stryck! jaja :)
Puss!

Söta barn<3

Neffertiti.

Hejsan. Här sitter jag och lyssnar på Maskinen. Vissa grejer vet man bara inte :) Idag har jag varit med Elin i stan. Där var alla. Träffade ungefär halva skolan plus lite mer folk. YEAH! Elin köpte mycket snygga jeans plus en jättefin vit-pluff-armar-tröja. Jag köpte svarta jeans. Behövligt! Sen skuttade vi bara runt i stan. Mycket trevlig dag.
Puss!

Vi är helt normala, vi är helt normala.

Pensionär.

Hejsan. Fan vad gött med studiedag va?! svar: JA :) Det är nästan som söndag idag, kan man ju tycka. Vaknade jävligt tidigt. Halv sju... Det måste vara fel på mig. ALLA tonåringar sover länge. Jag är nog en sån pensionär egentligen. Dom sover ju inte. Inget konstigt alls :)
Idag trodde jag att vi skulle spela in. Men icke. Blir på påsklovet om jag inte minns fel. Det är ju lite smått spännande.
Puss!

Ser ut som vi bajsar.
Söööta barn<3333

Planering i våra liv=♥

Hejsan. Klockan är mycket och det är en tidig onsdags natt. Och här sitter jag i min säng med en dator i knät. Myys. Jag har studiedag imorgon, SKÖNT SOM FAN! :) Skoltrött och allt. Men man blir bara depp om man pratar om skolan, så det skiter jag i.
Efter skolan blev det att vi firade Linnea-söt. Hon fyller ju fan 16. Planering skulle ju inte sitta fel i våra liv... Så blev att vi åt pizza och drack massa energidryck på Ladan. Mycket trevligt. Sen hittade vi ett stort rum där vi åt och sprang runt i. Najs-majs. Nästa födelsadags barn - Elin. Då är det varmt ute, YEAH! Då blir det kalas. För två personer. Elin räknas som två personer... Teip. Mihöhö :)
Puss!

AliceAnnaLinneaEllenElinMari.
Bilden från sommaren -09.
Åh. Sommar♥

Grattis min söta filur ♥








Kan inte förstå att du är äldre än mig... Två månader och en dag... Haha :)
Hoppas att du fått en mysig dag, du vet vad som väntar dig :)
MOHAHAHA! ♥
Puss!


Jag borde göra en grupp på facbook som heter "Alla vi som har gjort sönder en 1700-tals fiol någon gång...."

 Jag har ångest....


Don't look back into the sun.












Mys in dah winter/spring sun.
Nu måst jag springa. Spring in the spring.
Hahah :)
Puss!


Lakris, svart rosa och vitt. Antidepp

Hejsan. Jag och Ellen schteker in the sun. YEAH! Mys på hög nivå. Hon decka i min soffa igår... Så vi åt mys frukost med bror min och pratade om smarta saker (i) Tree hugger är allt en mys låt det. Blir väl att vi ligger och schteker här hela dagen, för Strandis har Ladan. Fuck him! Nej inte det. Men usch asså!
Puss!



Vi vet inte hur korten blir för det är sol ute. Spännande!!! :)))

PussN<33

18.38?

Hejsan. Här sitter jag och väntar på att klockan ska bli 18.38. På västtrafik står det att det är en 23:a buss som ska komma. Asch! Dom ljuger nog bara. 23:an kommer ju inte på helgen. Här bor man på landet! Har precis ätit frukost och sminkat mig, YEAH. Har inte gjort ett piss idag, trevligt trevligt.
Puss!

Slapp tröjan jag köpte igår på Zara.

Slapp tröjan jag köpte igår på Zara.

Slapp tröjan jag köpte igår på Zara.

Okej... Någon har kul..


Godmorgon Lördag!

Hejsan. Här sitter jag och fixar bilder. Egentligen borde jag städ mitt rum och skutta in i duschen och äta frukost. Fullt upp liksom. Idag är det nog en sån underbar dag. Känns så.
Puss!



idagvilljaghakul.riktigtkul.

Somebody put something in my drink...

Hejsan. Jag har inte startat min dator sen söndags. Jag är lite imponerad faktiskt. Duktigt barn är jag. HA! :)
Men har haft hkkprov plus matteprov så det är bajs. Nästa vecka är det sån engelska nationella om jag inte minns fel. Fuuuck... Men det är helg och då ska man ha kul, happy face :)
Blev stan efter skolan och köpte mysig tröja till sommaren haha. Sen åkte jag till trummorna och dampade. Efter dom blev det tillbaka till skolan. Där blev det att vi repade igen den nya låten. Trevligt trevligt. Gick super bra med (y) Sen efter det blev det lite damp hos Mari.
Nu ska jag sova för mina ögon går inte att hålla uppe längre.
Puss!

LADAN SKABB<3

Trevlig söndag.

Hejsan. Idag när jag vaknade tänkte jag - Fuuuck! Söndag... Vad fan ska man göra idag?! Sen kom jag på att vi skulle repa. Så blev det. Mycket trevligt. Seaweed minus Elin idag. Synd det. Blev lite pimp in the Ladan. Mycket stiligt. Väldigt många kort också. Hundratre om jag ska vara exakt. Mihihi.
Puss!


AnnaEllenMariElin









Tiep Tejp :)

Soetmos med tejp


Fiint :)



Skulle egentligen fixa några bilder så de blir finare. Men det orkar jag inte. Mihihi :)  
Jag tycker det är mycket finare med massa bilder och lite text. En bild säger ju trots allt mer än tusen ord.

"Man vet ju hur du luktar och så...."

Hejsan. Usch vad kallt det var ute. Inte alls nära sommaren. Många minus ooch halt. Idag var jag, mor och far plus Dennis och hans familj på teater. Mamma tyckte att vi barn skulle följa, så vi skulle lära oss något. Teatern hette Familjen. Ha! Nej men jag satt mest och var förvirrad och åt karameller. Fint ska det va! Satt på en ballkong, lite spännande. Såg väldigt bra och när man tittade ner på allt folk tänkte jag hela tiden att jag ville spotta på dom :) Mums. Men jag vågade inte... Sen åkte jag till Ellen där alla söta barn var. Hm... Inte barn barn. Barn i min ålder. Ha! Vi dampade först i Ellens kök. Sen i vardagsrummet. Sen på toan. Och deckade tillsist i Ellens saccosäck. Trevligt trevligt. Nu ska jag nog sova för jag inte har något liv :)
Puss!

Har absolut inga roliga bilder som jag inte har haft här. Fick då bli en snabb omgjord bild på mig. Tagen nu. Damp hår får man av damp dagar :) Haha

"Man vet ju hur du luktar och så...." Det sa jag till Elin i 5:an. Vi var små och inte förstod oss på livet då. Ung och dum som man säger....

Sommar.

Hejsan. Idag hade jag tänkt att sova länge. Typ till tolv eller så. Då hade jag varit pigg. Istället väckte min mamma mig tjugo över åtta och frågade om jag ville äta frukost med henne. Hennes ursäkt att väcka mig så tidigt på en lördag morgon var att hon inte tycker om att äta frukost själv. Jag orkade verkligen, men slutade med en mysig frukos med mamma ändå. Precis som hon ville... Jag är allt för snäll.
 Nu sitter jag här. Trött och äcklig. Men varför ska man klaga, det är ju trots allt nästan sommar ute :)
Puss!

Jag har inga bilder på datan. Det måste jag fixa. Hej hå!

FREDAG.

Hejsan. Här sitter jag och lyssnar på musik. DET ÄR UNDERBART! Som Carola hade sagt om hon hörde mig :) Om en timma börjar trummorna. Jag kommer inte våga säga att jag är handikappad. Jag klarar mig nog höhö. Sen blir det disco. Inget roligt disco. Disco för barn mellan 6-9 år. Vi måste mecka pengar till klassen så vi kommer till Ungern vid min födelsedag. YEAH! Då blir det mys vid zoo och slott :)
Puss!


Fulsnygg!
Nej bara ful :)
HEJSAN HOPPSAN LILLEBROR!

Sång & Dans.

Hejsan. Idag slutade jag 12.15. Sjukt vad mycket najs-majs på det! Då sprang jag och Mari hem till henne och åt. Blev fiskpinnar. Mums asså. Och toast. Och såna morötter. Sen blev vi väldigt mätta :) Då kom Elin och Linnea in hoppande i huset. Då blev det fest. Nä. Inte på en torsdag, o-gubbe. Blev bara att jag mätte min fötter, så att högerfoten skull vara normal, men icke det asså, Elin slicka en nalle, tiep.... Linnea hjärta flygande Jakob med nötter och Mari trumade lite flour-sång på gittaren. Helt normala grejer liksom :) Sen skuttade vi ner till bussen och åkt till Maxi. Vi är coola som hänger där typ klockan två på dagen. Yeah på oss! När Mari tränat klart på gitarren traskade vi alla till Ladan. Mys. Jag och Elin fick ångest när vi fick se teater dörren igenspikad, sad face. Blev att vi repade länge. Väldigt länge. Sen kom Coola gänget som vi inte kände igen och frågade vad vi spelade för musik. Vi svarade inte på den frågan. Sen dansade vi utanför deras reprum. Dom var allt bra. Kändes som hela Ladan skulle rasa. Men nej... Vi pyntade vårat reprum med fina saker. Typ svärd och huvuden och så :) Sen hem och sedan till Mari igen. Där blev det fix med planscher och en a fish. Sen blev jag trött och gick hem, så nu är jag här. Magic fingers!
Puss!



Jagälskar att ha helt meningslösa bilder :)

Playdoo.

Min bror kom precis in i mitt rum och har väldigt mycket överskottsenergi. 
Han luktar på mitt läppglans som ligger bredvid mig och säger:
"Använder du seriöst den här?"
"Jaa"
"Vet du vad den luktar eller?!"
"Nä"
"Den luktar ju för fan playdoo!"
"Jaha oj då..."
"Du kan ju inte gå runt och lukta äckelunge"
"Men jag gillar den.."
"För i helvete! Vi måste kasta den"
"Okej då.. då gör jag det..."
"Fort ska det gå!"

Vi strycker det jag skrev... Så.

Hejsan. Mina danskar är verkligen otroliga. Dom kom precis över med hemma gjorda bullar. Att dom inte tycker att vi är nog tjocka... Jag var på verkligen depp humör och orkade ingenting verkligen. Vilken tur man har :)
Fick tillbaka något vi gjorde på Bilden. Ett cp prov som jag lyckades få vg+, fattade inte hur men men. Sen något normalt prov som jag var sämst på. YEAH! Nej men usch vad tråkigt att prata betyg. HATAR att prata om det :) Vi strycker det jag skrev. Så :)
Imorgon slutar jag tidigt! Najs-majs på det.
Puss!

Najs-Majs-Bajs (y)

I coola gänget får dom inte vara med...





Små egna bara...

 Allt ska bli bra, det vet jag.


RSS 2.0