Gitarrer & bas, trummor & hat.

Godmorgon godmorgon. Klockan är rätt mycket men asch, sommarlov säger man om någon undrar :) Jag är extremt sugen på att åka upp till Piteå just nu. Träffa släkt och vänner är ju aldrig fel men just nu är de Piteå Dansar & Ler festivlen som jag skulle vilja gå på. Tänk vad roligt! Men det är alldeles försent för i år, fuuuck. Jaja, man kan väl inte få göra allt här i livet? Men nästa år kanske haha :)
Igår blev det grillning vid lilleby badet. Mari hade med sig sin gitarr så där satt vi, sjung falskt och skrattade högt. Extremt mysig kväll.
Idag är det inte fint väder så det är ju inte kul. Men planeran för idag är inomhus! (Tror det är planerat, men vem vet...) Ska hem till Alexander och titta på skräckfilmer hela natten! Åh så trevligt! Nu måste man spela cool och inte bli rädd. Enkelt för mig men svårare för andra, HA! :)
Puss!

Här eldade vi! I sanden, och man bah "OKAAAAAJ....."

Mari och Timmy-boy på berget. YEEEAAAAH!

Marshmallows grillade vi i mängder, mihihi.

Ellen, Linnea som blivit söke, Lindis, Jyrkis :)

Trevligt värre asså :)))

Kommentarer
Postat av: ellen

Jaap, jätte trevlig kväll! Bra att vi tog vara på vädret igår, både solat, badat och grillat, för det ska regna tills på söndag, fuck yeeah!<3

2010-07-29 @ 17:04:54
URL: http://mademoisellevanille.blogg.se/
Postat av: Anna

Sv Ellen; Tur att vi tog vädret till vara igår då! Allt på en dag, yeah!!! Regn är inget kul, även fast barn tycker det. Ja. Puss<3

2010-07-29 @ 17:52:16
URL: http://annamedmera.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0